Geert Wildersin joulutoivomus: Islam pois länsimaisista yhteiskunnistamme!

"Vastarintaliikkeestä on tulossa yhä suurempi ja voimakkaampi - käännekohta on lähellä!"

Ulkomaat pe 28.12.2018 18:35

Voice Of Europen jouluhaastattelussa hollantilaisella Vapauspuolueen (PVV) johtajalla, Geert Wildersillä on toivon sanoma uudelle vuodelle - mutta myös joulutoivomus.

"En keksi mitään parempaa joulutoivomusta, kuin hävittää islam länsimaisista yhteiskunnistamme", Geer Wilders toteaa yks'kantaan.

Geert Wilders kertoo joulun merkinneen hänelle aina ennen kaikkea juhla-aikaa, mutta siitä lähtien kun eliitit päättivät "loistavana ajatuksenaan" tuoda ulkomailta terroristisen ideologian, on hänen mukaansa "islamilainen metsästyskausi" alkanut varjostaa alati joulua.

"Toisaalta joulussa on kyse länsimaisesta elämänilosta ja sopusoinnusta, mutta toisaalta siitä, miten meitä vihaavat islamista ​​innoittuneet ihmiset vaalivat kuolemaa enemmän kuin elämää, mikä johtaa jatkuvaan terrori-iskun uhkaan", Wilders summaa yhteen, mitä syntyy kun sivistynyt kristillinen länsi kohtaa julman ja verenhimoisen islamin.

Lisääntyneet terrorismin-vastaiset toimenpiteet esimerkiksi joulumarkkinoilla ovat suora ja näkyvä seuraus Eurooppaan suuntautuneesta islamilaisesta massamaahanmuutosta ja osoittavat, kuinka muslimimaahanmuuttajien istutus Eurooppaan on kantanut pelkästään mätää hedelmää ja uhkaa vakavasti länsimaiden kristillisiä perinteitä.

Vaikka islamia on tauotta hoettu rauhan uskonnoksi, ei Allahu akbar -huudoilta olla vältytty - päinvastoin monet joulumarkkinat ympäri Länsi-Eurooppaa pitää suojata nyt valtavin betoniestein ja terroria kestävin tiesuluin. Joulutoriaukiot näyttävät enemmänkin korkean turvallisuustason sotilastukikohdilta, kuin joulumieltä tuovilta tunnelmallisilta joulutapahtumapaikoilta.

Voisimmeko Geert Wildersin mielestä oppia joulusta jotakin yksilöinä ja yhteiskuntana?

Wilders uskoo yhteenkokoontumisen voimaan, kun samoja arvoja jaetaan ja pyrkimys on rauhaan ja iloon.

"Olemme vahvempia yhtenäisenä kansakuntana kuin yksilöinä yksin. Yhdessä voimme suistaa nykyiset poliittiset johtajat vallasta ja muuttaa asioita paremmiksi", hän kiteyttää.

Kun kaikilla on samat perusarvot, se takaa Wildersin mukaan turvallisen ja hyvinvoivan yhteiskunnan iloita elämästä enemmän.

Toivoa herättävin muutos, jonka Wilders on nähnyt vuonna 2018, on se että kansalaiset ovat yhä tietoisempia tarpeesta puolustaa itseään ja heidän lapsiaan ja lapsenlapsiaan.

"Vuonna 2018 olemme nähneet kansanliikkeen nousun useissa Euroopan maissa. Ja tämä on vasta alkua", Wilders vakuuttaa.

Tammikuussa vuonna 2016 Geert Wilders ennakoi "isänmaallista kevättä". Se oli ennen Brexitiä, Trumpia ja muita tärkeitä poliittisia muutoksia.

Mitä Wildersin mukaan voimme sitten odottaa olevan tulossa vuonna 2019?

"Poliitikkojen otaksutaan puolustavan omaa kansaansa. He eivät ole tehneet niin vuosikymmeniin, mutta vuonna 2019 heitä muistutetaan yhä enemmän heidän velvollisuuksistaan. Vastarintaliikkeestä on tulossa yhä suurempi ja voimakkaampi ja sillä on vaikutuksensa. Käännekohta on lähellä."

Wilders korostaa, että kansalaiset on jätetty huomiotta vuosikymmeniä. Kansa huutaa siksi selväsanaisesti: ei enää!

"Haluamme säilyttää kulttuurimme ja vapautemme, haluamme turvallisen ympäristön, haluamme nauttia siitä hyvinvoinnista, jonka eteen olemme raataneet, emme halua massamaahanmuuttoa, islamisaatiota, islamilaisia ​​terrori-iskuja emmekä eurooppalaista 'supervaltiota' ja me puolustamme oikeuksiamme!"

Entä mitä hän haluaa sanoa heille, jotka tuntevat, ettei heitä kuulla Länsi-Euroopassa?

"Paras aika istuttaa puu oli 50 vuotta sitten, mutta toinen paras aika on nyt. On yhä aikaa kääntää asiat toisin. Historiassa kannustin tähän lähti usein kansanliikkeistä", Wilders huomauttaa ja rohkaisee pysymään vahvana ja jatkamaan samalla tavalla eteen päin demokraattisesti ja väkivallattomasti.

Hän muistuttaa, että hänen vapauspuolueensa tukee kaikkia näin ajattelevia ja edustaa heitä kaikin mahdollisin tavoin politiikassa.

"Paikallisvaalit ensi maaliskuussa ja EU-vaalit ensi toukokuussa. Hoidetaan homma kotiin!"

 

Tytti Salenius pe 28.12. 18:35

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

videot