Geert Wilders: "Valinta on tehtävä islamin ja vapauden välillä!"

"Ei ole olemassa mitään kultaista keskitietä"

Ulkomaat ti 20.11.2018 22:37
Geert Wilders, Vapauspuolue

Hollantilainen Vapauspuolueen (PVV) johtaja Geert Wilders varoitti amerikkalaista yleisöä islamin totalitarismin aiheuttamasta uhasta juutalais-kristilliselle kulttuurille.

"Vapautemme ja elämäntapamme puolustaminen vaatii meitä kaikkia olemaan valppaita, rohkeita ja uskaliaita. Se vaatii meitä kaikkia korottamaan äänemme vapauden vihollisia vastaan. Islamin tyranniaa vastaan."

Näin hän puhui viime lauantaina Restoration Weekend -juhlassa Floridan Palm Beachissä David Horowitz Freedom Centerissä käsitellessään länsimaista islamisaatiota.

Hän kiitti Amerikkaa ja presidenttiä Trumpia:

"Kun useimmat johtajat minun maailmankolkassani - Länsi-Euroopassa - eivät voi edes lausua sanaa kansallinen, puhumattakaan kansallinen etu - maatanne johtaa yksi vapaan maailman vahvimmista ja rohkeimmista johtajista ja kunnioitan häntä siitä: Presidentti Donald J. Trump. Eurooppa tarvitsee epätoivoisesti lisää presidentti Trumpin kaltaisia vahvoja johtajia, sillä me taistelemme olemassaolomme puolesta."

Geert Wildersin mielestä vapautemme, elämäntapamme, kulttuurimme, identiteettimme ja kansallinen turvallisuutemme ovat vaakalaudalla ja voimakkaasti hyökkäyksen kohteena.

"Syynä tähän on massamaahanmuutto, islamisaatio yhdessä täydellisten epäonnistumisten kanssa ja heikkojen poliitikkojen petturuus", Wilders aloitti.

Hän alleviivasi poliitikkojen haluttomuutta puolustautua "pahaa vastaan".

"He eivät suojele meitä vaan helpottavat tuhoamistamme. Kun poliittisista johtajista tulee pahan lepyttelijöitä, kansan on puhuttava. Ja niin me teemme. Siksi puhumme ja taistelemme. Mutta jos uskallat taistella ja sanoa totuuden islamista, viranomaiset ja islamistit tekevät mitä tahansa hiljentääkseen sinut. Sinut viedään tuomioistuimen eteen", Wilders jatkoi ja kertoi, kuinka hänet on haastettu oikeuteen ja uhattu tulla tuomitsemaan hänen kotimaassaan Alankomaissa - mutta myös Itävallassa, Pakistanissa, Jordaniassa, Iranissa ja Saudi-Arabiassa.

Maailman suurimmassa muslimimaassa Indonesiassa hänet on julistettu ei-toivotuksi henkilöksi eliniäksi.

Mutta ei siinä kaikki, sillä hän muistutti myös "todellisesta jihadista" hänen omalla kohdallaan:

"Olen al-Qaidan, Talibanin, Isisin tappolistalla ja sain äskettäin toisen fatwan - tällä kertaa pakistanilaiselta islamjohtajalta, joka vaatii kaikkia hollantilaisia ​​muslimeja tappamaan minut."

Wilders on nyt 24/7 poliisin suojelussa hallituksen turvatalossa yli 14 vuotta, ja poliisi kuljettaa häntä parlamenttiin joka päivä panssaroitujen autojen saattueessa.

"Ainoa jäljellä oleva vapauteni on minun sananvapauteni. Miksi tarvitsen tähän suojelua? En ole presidentti enkä kuningas. Olen pelkkä parlamentaarikko, mutta olen merkitty kuolemaan. Mikä on rikokseni? Totuuden puhuminen islamista ja taistelu kansani ja muiden vapauden puolesta", Wilders peräänkuulutti ja jatkoi, ettei ainoastaan hän ole uhattuna:

"Minun maani, maanosani, sinun maasi on hyökkäyksen kohteena. Meitä kaikkia vastaan hyökätään.

Sivilisaatiomme, koko vapaa läntinen maailma on uhattuna."

Hän esitti huolen myös muiden joutumisesta eurooppalaisiin tuomioistuimiin.

Äskettäin Euroopan ihmisoikeustuomioistuin vahvisti Itävallan tuomioistuimen langettavan tuomion Elisabeth Sabaditsch Wolffille, joka on Wildersin hyvä ystävä.

"Totuuden puhumisesta eikä mistään muusta kuin totuudesta, joka koski Muhammadia, kun hän antoi ymmärtää Muhammadilla olleen pedofiilisia taipumuksia. Tai rohkea ystäväni Tommy Robinson, joka jopa vangittiin hänen raportoitua pakistanilaisista raiskausjengeistä Isossa-Britanniassa. Hän ansaitsisi mitalin, ei tuomiota", Wilders huomautti.

Hän kertoi olevansa Alankomaiden parlamentissa tällä hetkellä edustettuina olevien 13 puolueen toiseksi suurimman puolueen johtaja.

"Olen opposition johtaja, mutta olen jo vuosien ajan käyttänyt usein enemmän aikaa asianajajien kanssa kuin keskusteluissa parlamentissa. Tietenkin tämä kaikki muuttuu, kun minusta tulee Alankomaiden seuraava pääministeri", Wilders paljasti.

Wilders oli viimeksi puhumassa Restoration Weekendissä vuonna 2014 ja tuolloin hän oli kehottanut kuulijoita välttämään kaikki erehdykset, joita Eurooppa on tehnyt.

"Kehotin teitä suojelemaan Amerikkaa islamilta. Pysäyttämään maahanmuuton islamilaisista maista. Ja kun valitsitte pelottoman presidentin, joka haluaa lopettaa laittoman maahanmuuton ja taistella islamisteja ​​vastaan, me teimme juuri päinvastoin", Wilders totesi ja luetteli, mitä Euroopassa on sen jälkeen tapahtunut.

Alankomaihin 17 miljoonan asukkaan maahan on tullut viime vuosina 400 000 muuta kuin länsimaista maahanmuuttajaa, monet islamilaisista maista. Saksaan saapui yli miljoona maahanmuuttajaa.

"Eurooppa on kulttuurisen itsemurhan partaalla. Vastassamme ovat päähuivit, burqat, moniavioliitto, kunniamurhat, raiskaukset, naisten sukupuolielinten silpominen. Iso-Britanniassa on jopa sharia-tuomioistuimia. Antisemitismi lisääntyy nopeasti. Euroopan maaperä on jälleen turvaton juutalaisille."

Hän jatkoi, että hänen kotimaassaan Alankomaissa marokkolaiset ovat islamilaisten maahanmuuttajien suurimpia etnisiä ryhmiä ja 65 prosenttia kaikista 12-23 -vuotiaista marokkolaisista pojista on jo pidätetty vähintään kerran. Raiskausrikokset ovat nousussa monissa Euroopan maissa. Viime vuonna Saksassa seksuaalirikoksista epäiltyjen turvapaikanhakijoiden määrä nousi 91 prosenttia yhden vuoden aikana.

Puhumattakaan Euroopan joutumisesta viime vuosina monien terroristihyökkäysten uhriksi, joissa kaikkialla maanosassamme murhattiin viattomia ihmisiä, Wilders korosti. Iskujen tekijöitä Wilders kuvaa "islamin innoittamiksi meitä vihaaviksi ja kuolemaan enemmän kuin elämään mieltyneiksi henkilöiksi".

"Tuhannet sekä kotoperäiset että maahantuodut jihadistit ovat yleisiä tämän päivän Euroopassa halukkaina ja motivoituneina tappamaan Allahin nimessä. Ja he tekevät sen, sillä hallituksemme tekevät sen niin helpoksi heille avointen ovien politiikalla ja Euroopan rajoilla, joissa ei ole passintarkastuksia", Wilders perusteli.

Ellei nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa saada radikaaleja muutoksia aikaan, Wilders pelkää, että Eurooppa menetetään:

"Esimerkiksi Ruotsi on yli 30 prosenttisesti islaminuskoinen jo vuosisadan puolivälissä.

Väestökehitys ei ole lupaava. Tilanne vain pahenee, jos emme toimi nyt, se tulee paljon huonommaksi seuraavien vuosikymmenien aikana, koska Afrikan väestö räjähtää Euroopan väestön vähetessä", Wilders painotti ja viittasi YK:n tilastoihin, joiden mukaan Afrikan väkiluku kasvaa nykyisestä miljardista ihmisestä 2 miljardiin vuoteen 2050 mennessä ja 4 miljardiin afrikkalaiseen tämän vuosisadan loppuun mennessä.

"Sanomattakin selvää, että monet heistä haluavat tulla Eurooppaan. Ja monet heistä tulevat islamilaisista maista. Se on kuin hyökkäys, meidän oma väestömme korvataan ja kansamme islamisoidaan täysin. Hei sitten vapaus!" Wilders jyrähti.

Wildersin mielestä juuri nyt on toimittava ja ensin on valittava entistä enemmän rohkeita johtajia. Yhtä rohkeita, jotka rakentavat aidan rajalle - "kuten rohkeat unkarilaiset tekivät niin menestyksekkäästi", Wilders kehui.

"Muutamat Euroopan maat ovat tehneet jo niin, kuten Italia ja Unkari. Hyvät ystäväni, Italian sisäministeri Matteo Salvini ja Unkarin pääministeri Viktor Orban ovat esimerkkejä siitä, että siinä voi onnistua", Wilders iloitsi.

Jotta voisimme taistella Euroopan unionin eliittejä vastaan, saada takaisin kansallisen itsemääräämisoikeuden ja sulkea rajamme onnenonkijoilta ja terroristeilta on Wildersin mukaan rajat suljettava ja jo Euroopan maaperällä oleville muslimimaahanmuuttajille on annettava viesti: jos sitoudut lakeihimme, perustuslakiin ja arvoihin, olet tervetullut jäämään ja olet samanarvoinen kaikkien muiden kanssa. Mutta jos rikot lakiamme ja ryhdyt toimimaan sharia-lain mukaan, karkotamme sinut maastamme ja otamme pois sinulta tarvittaessa Alankomaiden kansalaisuuden. Sillä tämä on meidän maamme - ei sinun maasi, Wilders saneli.

Lisäksi Geert Wilders pitää tärkeänä sitä, että meidän on päästävä eroon "vaarallisesta kulttuurirelativismin käsitteestä - valheellisesta ajatuksesta, että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia":

"Ihmiset ovat tasa-arvoisia, mutta kulttuurit eivät ole. Kulttuurirelativismi heikentää länttä päivä päivältä. Hallituksen johtajat, asianajajat, tuomarit, kirkot, ammattiyhdistykset, media, yliopistot, hyväntekeväisyysjärjestöt - poliittinen korrektius sokaisee yhä suurinta osaa niistä ja he katsovat läpi sormien islamia."

Tämän seurauksena Wilders uskoo "pienen palan vapaata länttä kuolevan joka päivä".

Totuus on vankkumattomasti hänen mukaansa se, että kristinuskoon, juutalaisuuteen ja humanismiin perustuva kulttuurimme ja identiteettimme ei ole samanarvoinen - vaan paljon parempi kuin islamilainen alistamisen, suvaitsemattomuuden ja väkivallan kulttuuri:

"Sivistyksemme, joka perustuu Jerusalemin, Ateenan ja Rooman perintöön, on maailman paras sivilisaatio. Se antoi meille demokratian, vapauden, tasa-arvon lain edessä, kirkon ja valtion erottamisen sekä suvereenien valtioiden käsityksen sen suojelemiseksi."

Lääke kaikkeen kurjuuteen ja terrorismiin on Wildersillä selvä:

"Meidän on vahvistettava sitä, mitä olemme. Vain silloin voimme varmistaa lastemme tulevaisuuden."

Nykyään Euroopassa olevat suurimmat ongelmat eivät ole Wildersin mukaan taloudellisia, vaan "eksistentiaalisia" - islamisaatio, terrorismi ja massamaahanmuutto.

Eksistentiaalinen todella - hän painotti - koska se määrittää, keitä olemme, mitä olemme ja tulemmeko olemaan vapaita ihmisiä tulevaisuudessa.

Geert Wilders haluaa vaalia toinen toistensa tukemista ja puolusti Israelin olemassaoloa kuulijoilleen.

"Meidän kaikkien pitäisi aina tukea Israelin juutalaista valtiota. Israel on yksi meistä, ainoa demokratia Lähi-idässä, vapauden majakka vailla vapautta olevalla alueella. Israelin on pakko puolustaa itseään sunni- ja shiiaislamin pimeitä voimia vastaan. Meidän velvollisuutemme on aina tukea Israelia. Israel on länsimaisen sivistyneen maailman erittäin tärkeä etuvartioasema, kanarialintu hiilikaivoksella. Jos islam kukistaa Israelin, meistä tulee seuraava uhri", Wilders vakuutti ja lisäsi, että ne, jotka haluavat kieltää vapauden meiltä, eivät kuulu yhteiskuntaamme.

"Asia on juuri näin yksinkertainen."

Hollannin vapauspuolueen johtaja piti vielä lyhyen luennon islamista ja tekemästään lakiehdotuksestaan puheensa lomassa:

"Islam on naamioitu uskonnoksi, mutta todellisuudessa se on totalitaarinen ideologia. Se haluaa hallita jokaista yhteiskuntaa eikä halua integroitua."

Hän mainitsi kaksi tärkeää syytä, miksi islamia ei olisi pidettävä lainkaan uskontona. Ensiksi minkään uskonnon ei pitäisi vaatia, että ne, jotka jättävät sen, tapetaan. Toiseksi, uskonnon ei pitäisi koskaan määrätä alistamaan niitä, jotka eivät kuulu siihen, hän selvensi.

Wilders kertoi päässeensä lainsäätäjänä viime kuussa ehdottamaan Hollannin parlamentissa lakiehdotusta, joka on ainutlaatuinen mille tahansa parlamentille maailmassa. Hänen lakiehdotuksestaan keskustellaan ja äänestetään ensi vuonna Hollannin parlamentissa, ja sitä kutsutaan islamilaisten ilmenemismuotojen kielloksi:

"Ei enää islamilaisia ​​kouluja, burqia, Koraaneja, moskeijoita julkisessa tilassa. Yhden Alankomaiden tärkeimmän mielipidetutkimuslaitoksen tekemän kansallisen kyselyn mukaan tämä ehdotettu lakiesitys sai välittömästi tukea 40 prosentilta hollantilaisista. Miljoonat ihmiset, kristillisdemokraateista konservatiiveihin ja jopa kolmasosa hollantilaisen sosialistipuolueen äänestäjistä kannattivat ehdotustani."

Wilders pitää erityisen tärkeänä tosiasioiden kohtaamista ja sen rehellistä toteamista, että islam aivopesee ihmisiä vihaan yhteiskuntaamme vastaan.

Hän tähdentää, että on olemassa monia maltillisia ​​muslimeja, mutta ei koskaan maltillista islamia.

"Islamilaiset terroristit voivat olla vähemmistö, mutta mielipidemittaukset osoittavat, että heillä on enemmistön tuki. Maassani tehdyt tutkimukset paljastavat, että 73 prosenttia Alankomaiden islamilaisesta väestöstä pitää Syyriaan jihadia taistelemaan lähteneitä muslimeja sankareina", hän huomautti ja kysyi:

"Missä ovat kymmenien tuhansien muslimien suurmielenosoitukset Amsterdamissa, New Yorkissa, Lontoossa tai Islamabadissa tai muualla maailmassa, jotka eivät ole samaa mieltä väkivallasta, joka on tehty islamin ja sen profeetan nimissä terrori-isku toisensa jälkeen? Missä he ovat, kun radikaalit muslimit vaativat kristittyä pakistanilaista Asia Bibiä hirtettäväksi jumalanpilkasta? Missä he ovat? En ole nähnyt yhtäkään heistä, oletteko te? Ette ole, koska yhtäkään ei ole ollut", hän vastasi itse.

Kysymys on Wildersin mukaan siitä, että hiljainen enemmistö sallii pahojen asioiden tapahtuvan.

Hän näkee ristiriitaisena "vapauden ylistyksen laulamisen", samalla kun seuraa toimettomana islamin nakertaessa vapauttamme.

"Lopettakaa tämä pelleily. Meidän ei pitäisi muuttaa vapautta käärmeeksi, joka syö omaa häntäänsä.

Islam haluaa orjuuttaa meidät kaikki sharia-lakiin ja tappaa kaikki, jotka vastustavat tai uskaltavat torjua sen", Wilders toi kaikkien tiettäväksi ja miksi ei olisi varma - jo oman kokemuksensa perusteella.

Hän on tietoinen, että nykyinen hirvittävä tilanne johtuu meidän pahan suvaitsevaisuudesta.

Olemme liian suvaitsevaisia ​​suvaitsemattomuudelle, olemme liian suvaitsevaisia islamille.

"Uskomme, että sallimalla vapauden vapauden vihollisille todistamme maailmalle, että puolustamme vapautta. Tosiasiassa kieltäytymällä vetämästä rajoja suvaitsevaisuudellemme, luovumme vapaudestamme. En halua sharia-lakia länteen; haluan lännen pysyvän vapaana sharia-laista", Wilders kiteytti ja tarkensi, että emme saa olla niin suvaitsevaisia, että avaamme oven "suvaitsevaisuuden kauhulle".

Wilders pitää velvollisuutenamme "länsimaisina isänmaallisina" suojella lapsiamme islamin orjuudelta ja omaksua täysijärkinen käsitys vapaudesta ja turvata olemassaolomme jatkuvuus vapaina yksilöinä vapaassa yhteiskunnassa.

Wilders on selvillä ajasta, jossa elämme. Ihmiset pitävät oikeuksiin perustuvista aatteista, kunhan heidän ei tarvitse itse maksaa hintaa siitä. Mutta kun velvollisuus ja kunnia vaativat heitä puolustamaan näitä oikeuksia, he usein pakenevat pois ja kääntyvät niitä vastaan, jotka tekevät velvollisuutensa, Wilders selitti.

"He kutsuvat meitä ääriaineksiksi, he vetävät meidät tuomioistuimeen, he yrittävät hiljentää tai jopa tappaa meidät. Mutta ystäväni, älkäämme pettäkö itseämme."

Geert Wilders muistutti, että vapauden viholliset eivät aio kaataa perustuslakia yhdessä päivässä. He yrittävät murentaa sen sisältä.

"He vuolevat pieniä vapauden palasia, ja jokainen hyökkäys kohdistuu sananvapauteemme. He silpovat, murskaavat ja veistävät kunnes perustuslain graniittikirkko on vain hauras ja tyhjä julkisivu", Wilders havainnollisti.

Wilders ilmoitti lopuksi, että hän ei ole valmis minkäänlaiseen yhteistyöhön pahuuden kanssa eikä lepyttely tule kuuloonkaan.

"Emme tule koskaan pyytämään anteeksi vapauttamme, emme koskaan kumarra Mekan ja vasemmiston yhteen lyöttäytyneille voimille. Emme koskaan antaudu. Ei ole olemassa niin voimakasta voimaa kuin vapaiden ihmisten voima, jotka taistelevat suuren vapauden puolesta."

Wilders vetosi jokaista tekemään velvollisuutensa, menemään eteenpäin rohkeasti ja suojelemaan vapautta:

"Vapaudella on hinta. Ja meidän on maksettava hinta. Valinta on tehtävä.

Valinta islamin ja vapauden välillä. Ei ole olemassa mitään kultaista keskitietä.

Alistumista ei voida hyväksyä."


 

Tytti Salenius ti 20.11. 22:37

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 2

Klo 16:33.

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot