Professori oikeiston noususta Euroopassa: "Ihmiset eivät halua joutua raiskatuksi ja ryöstetyksi"

"Luonnollinen reaktio erittäin väkivaltaiseen vasemmistolaiseen ja globaaliin politiikkaan"

Ulkomaat ti 18.09.2018 23:10
Kuva: Nya Tider

Konservatiivisen oikeiston nousu kaikkialla Euroopassa on "luonnollinen reaktio erittäin väkivaltaiseen vasemmistolaiseen ja globaaliin politiikkaan", sanoo kielitieteen tohtori Bilyana Martinovski, slaavilaisen filologian maisteri. Hän on muun muassa työskennellyt tietojenkäsittelytieteiden ja ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen apulaisprofessorina Boråsin yliopistossa.

Sputnikin haastattelussa Martinovski toteaa, että EU:n edistämä globalistinen agenda, sosioekonomiset kokeilut ja maahanmuuttopolitiikka ovat synnyttäneet kielteisyyttä eurooppalaisten keskuudessa ja konservatiivisten maahanmuuttorealististen puolueiden kasvavaa mahtia. Ruotsalainen akateemikko Bilyana Martinovski pohtii myös Ruotsin tuoretta äänestystulosta ja valaisee Ruotsissa paljon vaiettua ongelmaa: raiskaustapausten jyrkkää kasvua.

"Yleisesti ja historiallisesti oikeisto on sama kuin konservatiivisuus: perhearvot, suuri yksilönvapaus, pieni hallinto, vapaat markkinat ja niin edelleen", Martinovski aloittaa ja huomauttaa liberaalin valtamedian tuomitsevasta suhtautumisesta Euroopan oikeistopuolueisiin.

Hän ei usko, että oikeiston nousuun millään "Hitlerillä" olisi merkitystä "siinä mielessä".

Sen sijaan hän sanoo:

"Yhä useammat kansalaiset haluavat pysyä hengissä joutumatta raiskatuksi, ryöstetyksi ja murhatuksi."

Voisimme kutsua sitä "isänmaallisuudeksi", minä kutsuisin sitä "selviytymiseksi", Martinovski luonnehtii ja arvelee näin olevan nimenomaan Ruotsin kohdalla.

Martinovski antaa ymmärtää kuitenkin, että "Ruotsin ainoa oikeistopuolue on Vaihtoehto Ruotsille -puolue (AfS), joka on rekisteröity ensimmäistä kertaa keväällä 2018 ja johon kuuluvat nuoret jättivät ruotsidemokraatit". Puolue kannattaa myös "Swexitiä" ja "500 000 ulkomaalaisen rikollisen ja sopeutumattoman maahanmuuttajan kotiin palauttamista", professori perustelee.

Silti ruotsidemokraatitkin saavat häneltä kehut:

"Maahanmuuton sääntely saa heidät vastustamaan EU:ta, koska EU ohjaa nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa" ja lisää, että "tämä puolue on kamppaillut 30 vuotta päästäkseen siihen, missä se on nyt".

"Kaikkien puolueiden, instituutioiden, valtamedioiden ja useimpien ihmisten taholta heidän johtajiaan on vainottu ja kirjaimellisesti solvattu kolmen vuosikymmenen ajan heidän maahanmuuttoon ja rikollisuuteen liittyvän näkökantansa vuoksi."

Martinovski ennustaa myös AfS:n jatkavan poliittista taisteluaan ja sillä saattaa olla hänen mukaansa paremmat mahdollisuudet vasta EU:n vaaleissa ensi vuonna.

Vaihtoehto Ruotsille -puolueesta hän mainitsee vielä kumminkin:

"He rakastavat Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia ja he muuttivat Ruotsin poliittista keskustelua tänä kesänä kiertueellaan ympäri maata. Se mitä he tekivät, ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin, eikä heistä valtamedia uutisoinut lainkaan", hän tarkentaa ja vihjaa, että AfS ei onnistunut ylittämään 4 prosentin kynnystä, koska mikään media ei Martinovskin mukaan kirjoittanut heistä.

Fria Tider, Samhällsnytt ja moni muukin vaihtoehtomedia kyllä kirjoitti Vaihtoehto Ruotsille -puolueesta pitkin kevättä, kesästä syyskuun vaaleihin saakka - jopa myös Suomessa Oikea Media pani merkille AfS:n muun muassa uutisilla: Vaihtoehto Ruotsille -puolue vaatii "Maastamuuttoviraston" perustamista, Vaihtoehto Ruotsille -puolue ei usko kotouttamispolitiikkaan: "Menolippu kotiin on parempi!", sekä toukokuun lopussa Vaihtoehto Ruotsille -puolueen järjestämästä mielenosoituksesta Växjön moskeijan kovaäänisistä lähetettäviä rukoushuutoja vastaan.

Ruotsin isoimpien puolueiden äänestystulosta arvioidessa professori korostaa, että suurin ja vanhin vasemmistolainen sosiaalidemokraattinen puolue "kärsi historiallisen luottamuksen menetyksen ruotsalaisten keskuudessa".

Hän kuvaa maltillista kokoomusta "EU-, Nato- ja Soros-myönteiseksi", liberaali-konservatiiviseksi puolueeksi, joka on "samalla tavoin" menettänyt asemaansa, mutta ei niin näyttävästi kuin sosiaalidemokraatit.

"Sosiaalidemokraattien historiallinen luottamuksen pettäminen ruotsalaisten ja ei-muslimimaahanmuuttajien keskuudessa... Jos emme laske mukaan sitä 10 prosenttia, jonka he saivat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maahanmuuttajilta, heillä olisi vain 20 prosenttia äänistä", professori huomauttaa.

Martinovski selventää, että tänä vuonna sosiaalidemokraatit "menettivät ääniä dramaattisesti ruotsalaisilla alueilla ja voittivat eniten maahanmuuttajien hallitsemilla alueilla".

"Vaalipäivänä sosiaalidemokraatit lähettivät 700 000 tekstiviestiä tiheästi asuttujen maahanmuuttaja-alueiden äänestäjille tarjoamalla etuuksia, jos he äänestävät puoluetta. Se johti päivänselviin tuloksiin", hän painottaa viitaten sanomalehti Dagens Nyheterin (DN) raporttiin.

Samaan aikaan ruotsidemokraatit saivat lähes 18 prosenttia äänistä - 5 prosenttia lisää verrattuna vuoteen 2014, eli yli 300 000 ääntä, hän täsmentää:

"Heidän odotettiin yltävän 27-30 prosenttiin, ottaen huomioon mielipidekyselyt ja äänestäjien pelko kertoa poliittinen kantansa väkivaltaisen leimaamisen ja vainoamisen takia - esimerkiksi työpaikan menettämisen uhalla ja sosiaalisten ongelmien vuoksi."

Apulaisprofessori Martinovski pitää "varsin ymmärrettävänä" vasemmiston epäonnistumista vaaleissa, kun muistetaan heidän "pöyristyttävä" maahanmuuttokriisin hallintansa viime vuosina.

"Olisi muistettava, että suurin osa maahanmuuttajista ei ole pakolaisia", hän tähdentää ja selvittää, että esimerkiksi tammi-elokuussa 2018 Ruotsi myönsi oleskeluluvan noin 87 000 maahanmuuttajalle, joista 14 000 luokiteltiin pakolaisiksi.

Martinovski muistuttaa, että retoriikkaan sotketaan sana "pakolainen", koska se vetoaa ihmisiin - mutta hänen mukaansa "todellisuudessa Ruotsissa on vähän pakolaisten maahanmuuttoa".

Suurempana ongelmana hän pitää sitä, että "pakolaiset" ovat aktiivisesti mukana rikollisuudessa, ja valtamediat - jotka osittain ovat täysin valtion tukemia - tahallaan vaikenevat näistä tapauksista.

"Hallitus ja valtamedia piilottavat harkitusti kaikki tilastot, jotka osoittavat rikoksentekijöiden alkuperämaan ja vainoavat niitä, jotka uskaltavat keskustella, puuttua tai arvioida tällaisia ​​tilastoja", professori Martinovski kertoo ja jatkaa, että hän oli itse joutunut vaikeuksiin, koska oli tarkistanut ja vahvistanut netissä näkemiään joukkoraiskaustilastoja. Tämän seurauksena Tukholman yliopisto, jossa hän oli työskennellyt vuosia, erotti hänet.

Martinovski näkee tilanteen kuitenkin "merkittävästi" muuttuneen siitä lähtien:

"Yhtäkkiä valtamedia julkaisi osan tilastoista, siitä tuli avoin puheenaihe. Ruotsin kansallinen rikoksentorjuntavirasto (BRÅ), jonka tarkoitus on tarjota virallisia ajantasaisia tilastotietoja, kieltäytyy kuitenkin edelleen tuottamasta rikostilastoja, jotka perustuvat rikoksentekijän ja uhrin alkuperään. Valtamedia julkaisi vain osittaisia ​​tietoja", hän lisää.

Bilyana Martinovski kertoo hankkineensa 50 000 tuomioistuimen rekisteröimää raiskaustapausta 43 käräjäoikeudelta vuosilta 2012-2017.

Elokuussa 2018 Ruotsin SVT ilmoitti, että 843 henkilöä tuomittiin samana ajanjaksona, ja vedätti summittaisilla arvioillaan, että 58 prosenttia syyllisistä oli ulkomaalaissyntyisiä.

Vasemmisto oli hurjana Ruotsin myönnettyä vaalien alla maahanmuuttajien olevan yliedustettuina raiskauksissa, vaikka SVT:n lähettämässä tutkivien journalistien kartoitus- ja tutkimusreportaasin "Raiskauksista tuomitut" paljastamissa luvuissa oli vain murto-osa viimeisen viiden vuoden aikana raiskauksesta ja sen yrityksestä tuomituista ja ulkomaisten syyllisyysprosentiksi tarjottiin niinkin alhaista kuin 58:aa prosenttia.

49 100 jäljellä olevasta tapauksesta vaiettiin ja professori Martinovski otaksuukin, että viranomaiset eivät olleet siihen halukkaita välttääkseen tuomitsevien tilastojen julkaisemisen ennen yleisiä vaaleja.

Vaikka mikään media ei koskaan uutisoinut eikä maininnut niistä 50 000 kirjatusta tapauksesta eikä niin ikään poliisien raiskausraporttien määrästä; Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulevien maahanmuuttajien laajalle levinnyt raiskausongelma Ruotsissa on niin yleinen, ettei siitä enää voida vaieta, professori alleviivaa.

Bilyana Martinovskin ajatuksiin ja edesottamuksiin koskien muun muassa Ruotsin sensuuria ja raiskaustilastoja voi perehtyä katsomalla Vlad Tepesblogin haastatteluvideot osa 1 ja osa 2.


 

Tytti Salenius ti 18.09. 23:10

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Päivi Räsäsen avoin kirje arkkipiispa Luomalle

ti 18.06. 23:56

Arto Luukkanen

Entä jos ei ole Pride-uskossa?

ti 18.06. 23:53

Timo Vihavainen

Maa, joka oli

ti 18.06. 23:48

Professorin Ajatuksia

Jos 100 200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle...

ti 18.06. 23:47

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06. 13:42

Reijo Tossavainen

Demarit seuraavat kepua tuhon tiellä

ti 18.06. 11:46

videot