Teksasilaisen Trumpia kannattavan teinipojan päälle hyökättiin pikaruokaravintolassa

Trumpin vastustajat voivat olla väkivaltaisia ja vaarallisia. Osalla voi olla TDS Trump derangement syndrome, mikä tarkoittaa Trumpista johtuvaa sekavuusoireyhtymää.

Ulkomaat ti 10.07.2018 11:55

Teksasilainen Trumpia kannattava teini joutui sanallisen ja fyysisen pahoinpitelyn kohteeksi yhdysvaltalaisessa pikaruokaravintolassa Teksasin San Antoniossa, mutta hyökkääjä ei arvannutkaan jäävänsä kiinni ja tekonsa tallentuvan videolle.

Tapauksesta uutisoi Life Site News.

Syy pojan kimppuun käymiseen oli se, että teini-ikäisellä oli päässään presidentti Donald Trumpia tukeva "Make America Great Again" -lippis.

Paikallinen News 4 San Antonio raportoi tapauksesta ja kertoo, että mies lähestyi 16-vuotiasta Hunter Richardia ja hänen ystäviään ilman minkäänlaista provokaatiota Whataburgerissa viime tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Videolla miehen voidaan nähdä pitävän Richardilta varastamaansa MAGA-lippistä kädessään, ja heittävän juomat teinipoikaa ja hänen ystäviään päin sekä lausuvan "pari valittua vasemmistolaista sanaa". Kävellessään ulos hän myös kiroilee ja sanoo aikovansa heittää lippiksen palamaan.

Richard kertoo miehen vetäneen myös häntä hiuksista viedessään lippiksen. Hän pitää hyökkääjän turvautumista väkivaltaan tarpeettomana ja hyödyttömänä. Hän olisi mieluummin keskustellut asiallisesti hyökkääjän kanssa hänen poliittisista mieltymyksistään.

"Tuen presidenttiäni ja vaikka siitä ei haluakaan keskustella, hän sen sijaan varastaa lippikseni. Mielestäni keskustelu politiikasta on hedelmällisempää, kuin tarttua lippikseeni ja huutaa henkilökohtaisia sanoja minulle", Richard totesi.

Yksi hänen ystävistään nappasi välikohtauksen videolle ja julkaisi sen netissä, joka levisi nopeasti. Richard yllättyi, että se sai aikaan niin suuren määrän reaktioita ihmisissä.

Whataburgerin yritysviestinnästä annettiin nopeasti lausunto, jossa se ilmoitti olevansa "järkyttynyt" videosta eikä "taatusti suvaitse tällaista asiakaskäyttäytymistä". Se lisäsi, että Whataburgerin henkilökunnalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa eivätkä he olleet näkemässä selkkausta.

Asiasta tehtiin poliisiraportti ja paikallinen poliisi vahvisti USA Todaylle, että he haastattelivat Richardia ja silminnäkijöitä. Torstai-iltana poliisi tunnisti hyökkääjän 30-vuotiaaksi Kino Jimeneziksi ja vahvisti, että hänet oli pidätetty varkaudesta. Jimenez on vapautettu 5 000 dollarin takuita vastaan.

Jimenezin väitetyt teot ovat jo maksaneet hänelle osa-aikatyön San Antoniolaisessa Rumble -baarissa, joka erotti Jimenezin ja julkaisi lausunnon tuomitsemalla hänen toimintansa ilmoittamalla yrityksen olevan "turvallinen paikka jokaiselle", riippumatta heidän poliittisista mielipiteistään.

Toistaiseksi ei tiedetä, saiko Richard alkuperäisen lippiksensä takaisin, mutta tapaus herätti sekä presidentin pojan, Donald Trump Juniorin että republikaanisen puolueen Mark Meadowsin huomion.

Molemmat tarjoutuivat lähettämään pojalle tilalle uuden lippiksen - ja vielä presidentin allekirjoittamana.

"Jos joku voi hankkia minulle tämän nuoren miehen tiedot, toimitan hänelle uuden Maga-lippiksen Yhdysvaltain presidentin allekirjoittamana!!!" Donald Trump Junior twiittasi torstai-iltana.

Trump Juniorin mukaan tällainen vasemmistolainen päällepäsmäröinti on "vastenmielistä ja häpeällistä".

"Kenenkään ei pitäisi tuntea turvattomuutta sen takia, että tukee presidenttiään tai Make America Great Again -toimintaohjelmaa."

"Ajatelkaapa, jos joku tekisi näin Obaman kannattajalle?" Trump Junior peräänkuulutti twiitissään.

Trump ja presidentin fanituotteet ovat kuumentaneet suvaitsemattomien vasemmistolaisten tunteita siitä lähtien, kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi. On ollut lukuisia tapauksia, joissa yksityisiä kansalaisia on ahdisteltu, uhattu ja heidän päälleen on hyökätty yksinkertaisesti vain siitä syystä, että he ovat käyttäneet Trumpia kannattavia vaatteita tai heillä on ollut päässään yksi suosituimmista presidentti Donald Trumpin tavaramerkeistä, "Make America Great Again" -lippis.

Vuonna 2017 koulu Yhdysvaltojen osavaltiossa Georgiassa joutui pyytämään anteeksi, kun opettaja kielsi opiskelijoita käyttämästä "Make America Great Again" -paitoja. Tämän vuoden toukokuussa Miamissa toimivat Cheesecake Factory -ravintolan työntekijät pilkkasivat asiakkaana olevaa tummaihoista miestä ja käyttäytyivät vihamielisesti häntä kohtaan, koska myös hänellä oli MAGA-lippis päässään.

22-vuotias mies sanoi käyttävänsä lippistä, koska hänen mielestään presidentti Trump on "todella hyvä presidentti". Hän kertoi olevansa pettynyt siihen, että musta henkilö ei voi käyttää lippistä tukeakseen presidenttiä ilman että joutuu häirinnän kohteeksi.

 

Hilkka Axelsen kirjoittaa blogissamme:

"Trumpin vasemmistovastustajien menetettyä henkistä tasapainoa on alettu kutsua termillä Trump derangement syndrome eli TDS, mikä tarkoittaa Trumpista johtuvaa sekavuusoireyhtymää. Trumpin persoona ärsyttää levottomuuteen ja vainoharhaisuuteen saakka niin, että demokraatit ja vasemmistoa sympatiseeraavat sortuvat ylilyönteihin ja kiusantekoon vastustajiaan kohtaan. Republikaanien sananvapautta yliopistoilla rajoitetaan. Trumpin kannattajia ahdistellaan. Demokraattien kongressiedustaja Maxine Waters jopa kehotti häiritsemään republikaani-virkamiehiä heidän työssään. Kehotusta pidettiin yleisesti kiihottamisena väkivaltaan."

 

Tytti Salenius ti 10.07. 11:55

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Floydin kuoleman vaikutus valtasuomalaisiin

to 04.06. 17:53

Arto Luukkanen

"Bongoryhmä" Unkarin kimpussa?

ti 02.06. 23:48

Timo Vihavainen

Nähdä Kuola ja kuolla.

ti 02.06. 23:47

Professorin Ajatuksia

Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen

ti 02.06. 23:46

Olli Pusa

Wollt ihr den totalen Krieg?

ti 02.06. 00:03

videot