Eurooppa herää unesta! - Nyt nuoret belgialaiset nousevat puolustamaan kulttuuriaan

"Emme tule katselemaan sivusta, kun marxilaiset ja avointen rajojen aktivistit yrittävät tuhota Euroopan!"

Ulkomaat su 11.03.2018 18:44

Oikea Media kirjoitti viime elokuussa, kuinka islamistisen radikalisoitumisen merkkejä on jo päiväkoti-ikäisissä lapsissa Belgiassa.

Päiväkodin muslimilapset uhkailevat kuolemalla "vääräuskoisia" lapsia ja kädenliikkeillä viittoilevat leikkaavansa ei-muslimilapsilta kurkut auki.

Flaamilainen isänmaallinen nuorisoryhmä "Schild & Vrienden" on äskettäin julkaissut videon, jossa he lupaavat puolustaa flaamilaista perintöään ja tulevaisuuttaan.

Videolla ryhmä keskeyttää vasemmistolaisen maahanmuuttoa puolustavan mielenosoituksen Flanderin Gravensteenin linnassa Gentin kaupungissa.

Tämä historiallinen linnoitus on yksi harvoja Flanderissa vielä jäljellä olevia keskiaikaisia linnoja. Gravensteen tunnetaan myös nimellä "Kreivinlinna", ja se on yksi kaupungin suosituimpia matkailunähtävyyksiä.

Schild & Vrienden ryhtyi toimiin, kun ryhmä kuuli avoimia rajoja puolustavien aktivistien ja marxistien aikovan miehittää Gentin Gravensteen -linnan.

"Haluamme muuttaa flaamilaisten nuorten ajattelutapaa. Haluamme heidän nousevan esiin ja olevan ylpeitä siitä, keitä he ovat", ryhmän johtaja Dries van Langenhove sanoo ja lisää, että viime elokuussa perustettu järjestö on siitä lähtien kerännyt lähes tuhat jäsentä.

Dries van Langenhove muistuttaa videolla vasemmistolaisten "elävän unelmaa" monikulttuurisesta yhteiskunnasta täysin avoimine rajoineen.

"He haluavat houkutella satoja miljoonia uusia laittomia maahanmuuttajia, joilla ei ole tulevaisuutta täällä", hän huomauttaa ja jatkaa että "sitä ei tule koskaan tapahtumaan".

Langenhoven mukaan tällä tavalla vasemmistolaiset ja heidän toimintansa "vaarantavat Euroopan tulevaisuuden".

Schild & Vrienden -ryhmä ei peräänny, vaan haluaa näyttää flaamilaisten nuorten olevan huolissaan tulevaisuudesta eikä anna vasemmistolaispropagandan solvata maansa kulttuuriperintöä.

"Meidän on ryhdyttävä toimiin tulevaisuutemme puolesta, joten sananmukaisesti revimme heidän unelmansa kappaleiksi", ryhmän johtaja lupaa.

Lyhyessä ajassa video keräsi Facebookissa 300 000 katselukertaa, 1 700 jakoa ja sai noin 3 000 tykkäystä. Lopulta Facebook kuitenkin sensuroi videon.

Facebook-ryhmästä on poistettu useita viestejä ja videoita, ja ryhmän johtajan tili on bannattu.

Hiljainen enemmistö on saamassa äänensä kuuluviin, joten "poliittisesti korrekti" sensuuri yrittää kaikin keinoin hiljentää sen.

Ryhmä ei kuitenkaan anna periksi ja aikoo julkaista uudelleen laajasti tykätyn ja jaetun videonsa.

Schild & Vrienden vakuuttaa, että heitä ei saada vaikenemaan:

"Emme tule katselemaan sivusta, kun marxilaiset ja avointen rajojen aktivistit yrittävät tuhota Euroopan!"

Tytti Salenius su 11.03. 18:44

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Mikko Paunio

HSY juhlii järjen vastaisen biojätteen erilliskeräyksen 30 vuotistaivalta

to 16.11. 17:38

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot