Somali turvapaikanhakijamies tunkeutui sairaalaan raiskaamaan synnyttävää naista Italiassa

Mies oli asunut Italiassa viimeiset viisi vuotta turvapaikanhakijana ja hänellä oli oleskelulupa, vaikka hänet on pidätetty rikoksista aiemminkin

Ulkomaat pe 05.01.2018 15:44

38-vuotias somalialainen mies on pidätetty yrityksestä raiskata 43-vuotias raskaana oleva nainen Roomassa sijaitsevassa sairaalassa.

Breitbart kertoo, että mies oli livahtanut laitoksen tiloihin ja pukeutunut henkilökunnan jäseneksi.

Tapaus sattui Sant'Eugeniossa Roomassa joulukuun lopussa ja 38-vuotias Ali Abdella pidätettiin pian hyökkäyksen jälkeen. Häntä todennäköisesti syytetään raskaimmasta seksuaalisesta väkivallasta ja varkaudesta, La Stampa raportoi.

Rooman poliisi sanoo, että mies oli asunut Italiassa viimeiset viisi vuotta turvapaikanhakijana ja vaikka hänellä on oleskelulupa, hänet on pidätetty rikoksista aiemminkin.

Tutkijoiden mukaan somalimies oli onnistunut hiipimään sairaalaan huomaamatta ja sitten päässyt synnytysosastolle. Hänen 43-vuotias uhrinsa oli synnytyshuoneessa, kun hyökkäys tapahtui. Miehen sanottiin kähmineen häntä ja alkaneen masturboida naisen edessä.

Nainen oli huutanut apua, jonka lähistöllä olevat lääkärit ja sairaanhoitajat olivat kuulleet ja sitten kutsuneet poliisin.

Somalialaista miestä edustava asianajaja Alessia Giordano kertoi tuomarille olevansa tietämätön, miksi mies oli ollut sairaalassa koko päivän. Hänen odotetaan väittävän, että 38-vuotias on henkisesti epävakaa ja vaatii psykiatrista apua.

Saksassa vuonna 2016 18-vuotias somalialainen turvapaikanhakija pidätettiin kahden iäkkään liikuntarajotteisen miehen raiskauksesta Neuenhausissa.

Somali oli tunkeutunut Neuenhausissa sijaitsevaan hoitolaitokseen ja raiskannut 59-vuotiaan halvaantuneen miehen.

Sitten hän oli mennyt viereiseen huoneeseen ja raiskannut toisen miehen, ennen kuin miehen 87-vuotias vaimo oli tullut paikalle. Kohdatessaan iäkkään naisen, somali oli murhannut hänet.

Poliisi totesi maahanmuuttajan tappaneen naisen "suurella voimalla" välttääkseen jäämästä kiinni.

Somalimaahanmuuttajat ovat olleet osallisena voimakkaasti myös ihmiskaupassa Italiassa. Lokakuussa somalialainen Osman M. tuomittiin italialaisessa tuomioistuimessa hänen erityisen raa'asta käyttäytymisestään. Hän oli raiskannut, kiduttanut ja jopa murhannut maahanmuuttajia heidän matkallaan Afrikasta Eurooppaan.

Tytti Salenius pe 05.01. 15:44

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Lipponen ja Rönnholm venäläisten juoksupoikina

la 25.05. 21:34

Juha Ahvio

Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit"

la 25.05. 20:25

Arto Luukkanen

KGB ja sen mustien operaatioiden "jatkot" EU-vaaleissa

la 25.05. 20:24

Timo Vihavainen

Neuvostoihminen

la 25.05. 20:22

Professorin Ajatuksia

ISIS-vaimojen ja muiden ihmisoikeudet

la 25.05. 20:21

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05. 16:12

Heikki Porkka

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

videot