YK:n tulevan johtajan mukaan maahanmuuttoa Eurooppaan ei voi pysäyttää - Kehottaa poliitikkoja sivuuttamaan äänestäjät

Maahanmuuton hallinnan kuuluminen kansallisen päätäntävallan piiriin on ajatuksena erittäin rajoittunut. "

Ulkomaat la 02.12.2017 18:52
kuva: kansalainen.fi

Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) tuleva pääsihteeri kertoi keskiviikkona 23.11 huoneelliselle eurooppalaisia päättäjiä, että “maahanmuutto ei ole ongelma vaan ratkaisu” ja kehotti poliitikkoja unohtamaan äänestäjät.

“Taakka” tuo vaurautta Euroopalle?

Vision Europe Summit -huippukokouksessa Lissabonissa puhunut 67-vuotias António Guterres katsoi, ettei Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva.

“Maahanmuuton hallinnan kuuluminen kansallisen päätäntävallan piiriin on ajatuksena erittäin rajoittunut. Totuus on se, että samaan aikaan todelliset kansainvälisen liikkuvuuden kontrolloijat ovat salakuljettajat ja rikollisjärjestöt. On tunnustettava, että maahanmuutto on väistämätöntä, eikä se tule loppumaan”, kertoi sosialistitaustainen Guterres joukolle päättäjiä ja tutkijoita.

YK:n painopisteitä koskien Guterres totesi jo ottaneensa “useita asioita keskustelupöydälle myönteisen kehityksen edistämiseksi” liittyen tavoitteeseen saada Eurooppa vastaanottamaan enemmän maahanmuuttajia. Vuoden 2017 alussa Guterres ottaa vastaan YK:n johdon eteläkorealaiselta Ban Ki-moonilta.

Hän vihjasi tämän toteutuvan “kehittämällä laillisen maahanmuuton mahdollisuuksia ainoina keinona torjua rikollisverkostoja.”

Guterres vaati, että jokainen Euroopan Unionin valtio on pakotettava “jakamaan taakkaa” massamaahanmuutosta.

Vaikka hän käytti sanaa “taakka” kuvaamaan valtavien ulkomaalaismäärien asuttamista, hän meni julistamaan: “Meidän tulee vakuuttaa [eurooppalaiset] maahanmuuton väistämättömyydestä ja siitä, että vaurautta luovat monietniset yhteiskunnat, jotka ovat monikulttuurisia ja moniuskontoisia.”

 

Guterres vaatii poliitikkoja alistamaan kansan maahanmuutolle

 

YK:n seuraava johtaja myönsi “ettei ole vakuuttunut siitä, että se tulisi olemaan helppoa nykyisessä [yleisessä] ilmapiirissä”. Hän vaati poliitikkoja asettamaan “suvaitsevaisuuden” ja “järjen” päätöksenteonsa ytimeen. Tämä Portugalin entinen pääministeri kehotti lainsäätäjiä asettamaan “arvot” äänestäjien toiveiden kunnioittamisen edelle.

Hän totesi: “Kun luottamushenkilöt pohtivat valintaa arvojen sekä seuraavissa vaaleissa menestymisen välillä, neuvoisin heitä valitsemaan arvot. Jos he menevät lyhyellä tähtäimellä [pärjätäkseen vaaleissa] he menettävät kummatkin, koska aina tulee aika, jolloin he häviävät vaalit. Siinä vaiheessa on erittäin vaikea enää saada takaisin hylättyjä arvoja.”

Winston Churchillin vuonna 1938 Britannian silloiselle pääministerille Neville Chamberlainille lausumaa tuomiota lainannut Guterres sanoi: “Sait valita sodan ja häpeän väliltä. Valitsit kunniattomuuden ja tulet saamaan sodan.”

 

Maahanmuuton vahingot Euroopalle tiedossa

 

Ollaan kaukana vauraudesta kun Euroopan maista kerätty tilastotieto kertoo Euroopan ulkopuolelta tulleiden maahanmuuttajien olevan nettokustannus valtioiden kassoissa. 1990-luvulla Alankomaihin Euroopan ulkopuolelta saapuneista 65 prosenttia elää edelleen sosiaalituilla.

University College London -yliopiston psykologian professori tohtori James Thompsonin tutkimus osoittaa Euroopan vahingoittuvan köyhemmistä maista tulevasta massamaahanmuutosta, koska tulokkaiden älyllinen kompetenssi on keskimäärin huomattavasti pienempi kuin kantaväestöllä.

Hän toteaa, että osittain kulttuurista ja osittain genetiikasta johtuvasta älykkyyserosta seuraa maahanmuuttajille “alempi asema, matalammat palkat sekä suurempi katkeruus koetuista eroista.”

“Jos länsi ei viimeksi mainitun kohdalla pysty tunnustamaan osaamiseroja, niin erojen seurauksien katsotaan johtuvan pelkästään ennakkoluuloista”, Thompson varoittaa.

Virginia Hale/Breitbart

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen la 02.12. 18:52

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

Klo 16:53.

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42

Juha Ahvio

Ruotsin vaalit uranaukaisijana

pe 16.09. 19:52

Olli Pusa

Ruotsin hallitusneuvottelut

to 15.09. 11:34

Tapio Puolimatka

Abortin laillistaminen murentaa ihmisoikeusjärjestelmän

ti 13.09. 13:49

videot