Kansalainen: Länsi-eurooppalaiset pakenevat monikulttuuria ja perustavat siirtokuntia Unkariin

Länsi-eurooppalaiset pakenevat Länsi-Euroopan epäonnistunutta monikulttuuriprojektia Unkariin.

Ulkomaat ke 22.11.2017 12:59
Kuva: Max Pixel

Unkarista on tullut yksi maailman turvallisimmista maista. Kun Länsi-Eurooppa on avannut rajansa ja kiihdyttänyt islamilaista siirtolaisuutta, Keski-Eurooppa on toiminut juuri päinvastoin.

Monissa Länsi-Euroopan maissa, kuten Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa muodostuu kiihtyvällä vauhdilla maahanmuuttajavaltaisia rinnakkaisyhteiskuntia ja no-go -alueita, missä valtion lait eivät enää päde. Näissä maissa valtio alkaa menettämään tilanteen hallinnan. Ja kansalaisten turvattomuus ja turvattomuudentunne lisääntyy

Ilmiö, jota kovin moni ei olisi osannut ennustaa muutamia kymmeniä vuosia sitten, on nyt tapahtumassa: monet suunnittelevat muuttoa Länsi-Euroopan monikulttuurisista maista Keski-Eurooppaan. Useat ovat jo haaveensa toteuttaneet.

”He pakenevat pakolaisia”

Alankomaalainen Bastiaensenin perhe, joka omisti jo aiemmin loma-asunnon Unkarissa, tajusi, että Budapest on turvallisempi kuin Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam. Unkarin alempi verotus yhdistettynä siihen tosiasiaan, että maahan ei ole annettu kohdistua yhteiskuntarauhan romuttavaa, pääasiassa Afrikan ja Lähi-idän maista lähtöisin olevaa haittamaahanmuuttoa, tekee maasta todella houkuttelevan asuinpaikan.

Tämän totesi myös Bastiaensenin perhe, ja he tekivät päätöksen muuttaa Unkariin.

Perheen mielestä Unkarin pääministeri tekee erinomaista työtä.

Viktor Orbán asettaa Unkarin etusijalle, ja Unkarin erinomainen rajavalvonta poistaa terrorismin pelon täysin, he sanovat.

Perheen mukaan ainakin 300 alankomaalaista ja belgialaista on hankkinut talon Csemön kaupungin lähettyviltä.

Unkarin erinomainen rajavalvonta poistaa terrorismin pelon täysin

Monet kiinteistönvälittäjät vahvistavat Bastiaensenien tarinan. Alankomaalainen kiinteistönvälittäjä Robert Kemers sanoo, että Unkarissa asuu pysyvästi ainakin tuhat alankomaalaista, ja turvapaikanhakijakriisin alettua määrä on kasvanut jatkuvasti.

Aina terrori-iskun jälkeen web-sivujen käynneissä näkyy piikki, hän toteaa.

Szentendren tori. Kuva Mkesmarki / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Unkariin eivät pakene ainoastaan alankomaalaiset ja belgialaiset. Myös saksalaisia ja skandinaaveja on alkanut muuttaa maahan.

Heitä saapuu myös Itävallasta. Kaksi asiakastani sanoi, että he pakenevat pakolaisia, ja he haluavat talon Unkarista, belgialainen kiinteistönvälittäjä sanoo.

Saksalainen kiinteistönvälittäjä Ottmar Heide kertoo jokseenkin vastaavan tarinan.

Kahdeksan kymmenestä minuun yhteyttä ottaneesta sanoo, että he haluavat pois Saksasta pakolaispolitiikan takia.

Voidaan ehkä jo sanoa, että kyseessä ovat ensimmäiset pakolaiset, jotka pakenevat Länsi-Euroopan epäonnistunutta monikulttuuriprojektia monokulttuuriseen turvasatamaan, Keski-Eurooppaan.

Asiasta kertoi Voice of Europe.
Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 22.11. 12:59

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Muusikko Tero Vaara, kirjailija Ari Paulow ja europarlamentaarikko Jussi Halla-aho

Klo 11:58.

Timo Vihavainen

Sheriffit tulevat!

Klo 10:05.

Professorin Ajatuksia

Katainen ei tunnusta tosiasioita

Klo 10:04.

Henry Laasanen

Heikko ja naisellinen mies ei kelpaa

Klo 06:59.

Vieraskynä

Presidentti Donald Trump tunnusti tosiasiat: Jerusalem on Israelin pääkaupunki

to 14.12. 17:28

Arto Luukkanen

Niinistö - Iso Vilunki!

to 14.12. 17:25

videot