Kansalainen: Länsi-eurooppalaiset pakenevat monikulttuuria ja perustavat siirtokuntia Unkariin

Länsi-eurooppalaiset pakenevat Länsi-Euroopan epäonnistunutta monikulttuuriprojektia Unkariin.

Ulkomaat ke 22.11.2017 12:59
Kuva: Max Pixel

Unkarista on tullut yksi maailman turvallisimmista maista. Kun Länsi-Eurooppa on avannut rajansa ja kiihdyttänyt islamilaista siirtolaisuutta, Keski-Eurooppa on toiminut juuri päinvastoin.

Monissa Länsi-Euroopan maissa, kuten Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa muodostuu kiihtyvällä vauhdilla maahanmuuttajavaltaisia rinnakkaisyhteiskuntia ja no-go -alueita, missä valtion lait eivät enää päde. Näissä maissa valtio alkaa menettämään tilanteen hallinnan. Ja kansalaisten turvattomuus ja turvattomuudentunne lisääntyy

Ilmiö, jota kovin moni ei olisi osannut ennustaa muutamia kymmeniä vuosia sitten, on nyt tapahtumassa: monet suunnittelevat muuttoa Länsi-Euroopan monikulttuurisista maista Keski-Eurooppaan. Useat ovat jo haaveensa toteuttaneet.

”He pakenevat pakolaisia”

Alankomaalainen Bastiaensenin perhe, joka omisti jo aiemmin loma-asunnon Unkarissa, tajusi, että Budapest on turvallisempi kuin Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam. Unkarin alempi verotus yhdistettynä siihen tosiasiaan, että maahan ei ole annettu kohdistua yhteiskuntarauhan romuttavaa, pääasiassa Afrikan ja Lähi-idän maista lähtöisin olevaa haittamaahanmuuttoa, tekee maasta todella houkuttelevan asuinpaikan.

Tämän totesi myös Bastiaensenin perhe, ja he tekivät päätöksen muuttaa Unkariin.

Perheen mielestä Unkarin pääministeri tekee erinomaista työtä.

Viktor Orbán asettaa Unkarin etusijalle, ja Unkarin erinomainen rajavalvonta poistaa terrorismin pelon täysin, he sanovat.

Perheen mukaan ainakin 300 alankomaalaista ja belgialaista on hankkinut talon Csemön kaupungin lähettyviltä.

Unkarin erinomainen rajavalvonta poistaa terrorismin pelon täysin

Monet kiinteistönvälittäjät vahvistavat Bastiaensenien tarinan. Alankomaalainen kiinteistönvälittäjä Robert Kemers sanoo, että Unkarissa asuu pysyvästi ainakin tuhat alankomaalaista, ja turvapaikanhakijakriisin alettua määrä on kasvanut jatkuvasti.

Aina terrori-iskun jälkeen web-sivujen käynneissä näkyy piikki, hän toteaa.

Szentendren tori. Kuva Mkesmarki / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Unkariin eivät pakene ainoastaan alankomaalaiset ja belgialaiset. Myös saksalaisia ja skandinaaveja on alkanut muuttaa maahan.

Heitä saapuu myös Itävallasta. Kaksi asiakastani sanoi, että he pakenevat pakolaisia, ja he haluavat talon Unkarista, belgialainen kiinteistönvälittäjä sanoo.

Saksalainen kiinteistönvälittäjä Ottmar Heide kertoo jokseenkin vastaavan tarinan.

Kahdeksan kymmenestä minuun yhteyttä ottaneesta sanoo, että he haluavat pois Saksasta pakolaispolitiikan takia.

Voidaan ehkä jo sanoa, että kyseessä ovat ensimmäiset pakolaiset, jotka pakenevat Länsi-Euroopan epäonnistunutta monikulttuuriprojektia monokulttuuriseen turvasatamaan, Keski-Eurooppaan.

Asiasta kertoi Voice of Europe.
Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 22.11. 12:59

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Kohti pinnan katkeamista

to 16.09. 23:47

Vieraskynä

Koronakriittinen lähdekritiikki ei horju

ma 13.09. 22:43

Mikko Paunio

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti (?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

pe 10.09. 11:09

Tapio Puolimatka

Rokotepassien avulla kohti digitaalista diktatuuria?

to 09.09. 21:09

Olli Pusa

Ilmastonmuutoksen kulissi putoaa?

ma 06.09. 11:19

videot