Islamilainen valtio uhkaa Vatikaania ja julkaisi Paavin mestauskuvan - "Jouluverta!"

"Muslimin velvollisuus on kauhun tunkeminen kaikkien vääräuskoisten sydämiin"

Ulkomaat ti 21.11.2017 16:49
kuva: isis-video

Jihad Watch uutisoi Paavi Franciskuksesta julkaistusta kuvasta, jossa hänen kaulansa on katkaistu.

Wafa' Media Foundationin kuvassa kasvot valkoisella huivilla peittänyt terroristi pitää kädessään veistä ja koskettaa sillä päätä, joka näyttää Paavi Francisilta.

Paavin nimi "Jorge Mario Bergoglio" lukee pään vieressä.

Taustalla on kaupunkimaisema ja lava-auto jihadisteineen ja Isis-lippuineen.

Jihad Watchin johtaja Robert Spencer huomauttaa Paavin vakuuttaneen aiemmin, että "aito islam ja Koraanin asianmukainen lukeminen vastustavat kaikkia väkivallan muotoja".

"Jos Islamilainen valtio toteuttaa tämän, ehkäpä Paavi Francis muistuttaa tappajiaan näistä sanoistaan", Spencer toteaa.

Vain muutama päivä sitten Wafa levitti julistetta, joka kuvasi Vatikaaniin suuntautuvaa ajoneuvoa, jonne on kätketty aseet ja jossa julistetaan "jouluverta".

"Joten odota..." olivat ainoat muut sanat Wafa' Media Foundationin kuvassa.

Kuvassa jihadistikuljettajan BMW lähestyy Pietarinkirkkoa illalla auton ajaessa Via della Conciliazionea pitkin. Matkustajan istuimella on kivääri, käsiase ja reppu - taustapeilissä naamioidut kasvot.

Isisin kannattajat ovat suosineet iskuja loma-ajankohtina, kuten Syed Rizwan Farookin ja Tashfeen Malikin San Bernardinon terrorihyökkäys Yhdysvaltain Kaliforniassa vuonna 2015 sekä viime vuoden joulukuun Anis Amrin kuorma-autohyökkäys Berliinin joulumarkkinoilla.

Isisiä tukeva ryhmä on uhannut yhä "katkerampia ja suurempia" hyökkäyksiä, kuin mitä New Yorkin Manhattanin pyörätieisku oli. He vaativat enemmän iskuja länteen.

13. marraskuuta oli Pariisin koordinoitujen terrori-iskujen vuosipäivä. Kaksi vuotta sitten yhdeksän terroristia tappoi ainakin 130 ihmistä.

Wafa' Media Foundation julkaisi marraskuun alussa PR-julisteen, jonka otsikko oli "Terrorismin haamu". Siinä vannotetaan, että "maksatte hyvin kalliin hinnan islamin sodasta". Viestissä oli lisäksi: "Kostamme muslimien veren teidän maassanne, tapamme nuoret vanhempiensa edessä."

Wafa julkaisi perustelun brittiläisten teinien pommitukselle toukokuun konserttiareenalla Manchesterissa Iso-Britanniassa. Koska Isis on painottanut voimakkaasti nuorten kouluttamista, se on myös rohkaissut kohdistamaan iskujaan nuoriin teini-ikäisiin.

Heidän uuden Rumiyah -lehtensä ensimmäisessä painoksessa oikeutetaan tappamaan siviilit, mukaan lukien "urheilutoimintaan osallistuvat nuoret aikuiset puistossa" tai jopa kaduilla kaupustelevat kukkamyyjät. Kohteena voi olla myös vaikka liikemies, joka kulkee taksilla töihin tai vanha mies, joka on jonossa ostamassa voileipää.

Yhden artikkelin mukaan muslimi on vastuussa "vääräuskoisten" (kafirien) veren vuodattamisesta. Kirjoittajat korostavat, että "Allah ei vain käskenyt taisteluun vääräuskoisia vastaan, vaan pikemminkin hän myös määräsi, että heidät surmataan missä tahansa - taistelukentällä tai sen ulkopuolella".

"Kaikesta tästä tulee ilmeistä niille, jotka ovat ymmärtäneet vääräuskoisten veren olevan halpaa ja saastaista ja sen vuodattamisen olevan sallittua."

"Muslimin velvollisuus on kauhun tunkeminen kaikkien vääräuskoisten sydämiin. Sharia ei vaadi kohdistamaan iskuja vain sotilaita ja poliiseja vastaan tai tuomareita ja poliitikkoja vastaan, vaan kaikki vääräuskoiset ovat kohteena. Kuinka vääräuskoiset voivat edes unelmoida turvallisuudesta, muslimien kärsiessä kaikkialla maailmassa kun Allahin ikuisia säännöksiä ivallisesti korvataan ihmisten keksimillä ja äänestämillä säännöillä?"

Wafa-julisteita kierrätetään pääosin Telegramissa. Yksi julkaisuista oli nimeltään "Manhattan", jossa taustalla oli tulipalo, murenevat pilvenpiirtäjät ja puoliperävaunurekka.

Siinä on huomattavasti suurempi kuorma-auto, kuin New Yorkin iskijän Sayfullo Saipovin Home Depotista vuokraama lava-auto. Tämän kuvan naamioitunut ja aseistettu jihadisti seisoo kuvassa etualalla ja sitä vastoin käyttää kivääriä, kun taas Saipov heilutteli "vain" värikuula-asetta ja ilmakivääriä.

"Voi ristiinpalvojia Yhdysvalloissa", julisteessa uhataan.

"Yksinäiset sutemme tulevat luoksesi, etkä tiedä mistä ne tulevat. Me iskemme missä ikinä oletkin. Näytämme suuren kauhun ja tuskan, jota olette tuottaneet muslimeille. Ja se mikä on tulossa, on karvaampaa ja suurempaa."

Tytti Salenius ti 21.11. 16:49

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Floydin kuoleman vaikutus valtasuomalaisiin

to 04.06. 17:53

Arto Luukkanen

"Bongoryhmä" Unkarin kimpussa?

ti 02.06. 23:48

Timo Vihavainen

Nähdä Kuola ja kuolla.

ti 02.06. 23:47

Professorin Ajatuksia

Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen

ti 02.06. 23:46

Olli Pusa

Wollt ihr den totalen Krieg?

ti 02.06. 00:03

videot