Kristityn pariskunnan adoptiohakemus hylättiin Kanadassa - puolusti aitoa avioliittoa

"Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida"

Ulkomaat ma 13.11.2017 06:47
kuvituskuva. pixabay.

Christian Post kertoo kristitystä pariskunnasta Kanadan Albertassa, jonka adoptiohakemuksen hallitus oli hylännyt heidän homoavioliittonäkemystensä takia.

CBC News raportoi, että pariskunta on nostanut syrjinnästä oikeusjutun Albertaa vastaan. Pariskunnan mukaan ​​heidän uskonnollisia näkemyksiään avioliitosta miehen ja naisen välisenä liittona on käytetty maalitauluna.

"Tapauksen tarkastaja selitti, että uskonnolliset vakaumuksemme koskien seksuaalisuutta eivät olleet yhteensopivia adoptioprosessin kanssa."

Tämän näkemyksen sanottiin olevan "Albertan hallituksen virallinen kannanotto".

Pariskunnalta oli myös kysytty, kuinka he käsittelisivät lasta, joka voisi kyseenalaistaa seksuaalisen suuntautumisensa.

Pariskunta oli vakuuttanut kohtelevansa kaikkia ihmisiä kunnioittavasti ja että heidän näkemyksensä seksuaalisuudesta eivät tee heistä kyvyttömiä tarjoamaan lapselle rakastavaa, turvallista ja onnellista kotia.

He eivät olleet voineet koskaan kuvitellakaan, että heidän uskonnollinen vakaumuksensa voisi olla este auttaa avun tarpeessa olevia lapsia.

"Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida", nainen sanoi 1. marraskuuta Albertan Queen's Benchin tuomioistuimessa Edmontonissa.

Pariskunta tunnistetaan ainoastaan nimen alkukirjaimista tuomioistuimen oikeudellisissa asiakirjoissa. Aviopariin viitataan asiakirjoissa "C.D" ja "N.D". Heillä ei ole omia lapsia ja he ovat tällä hetkellä kykenemättömiä saamaan lapsia lääketieteellisten komplikaatioiden vuoksi.

Perustuslaillisia oikeuksia ja vapauksia puolustava kanadalainen yhdistys (JCCF.ca) on jättänyt hakemuksen Alberta Child and Family Servicesia vastaan ​​pariskunnan puolesta.

Hakemuksessa todetaan, että hallitus vaatii mahdollisia tulevia adoptiovanhempia hylkäämään vilpittömänä pitämänsä uskonnolliset näkemyksensä ilman, että heille tarjottaisiin mitään todisteita siitä, että heidän uskonsa vaikuttaisi negatiivisesti adoptiolapsiin.

"Päätös on mielivaltainen. Albertan hallitus on tietoinen, että näkemykset avioliitosta, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta Kanadan moniarvoisessa yhteiskunnassa ovat monimuotoisia."

Vastaaja (Alberta) edellyttää kansalaisia olemaan samaa mieltä ja tukevan sen valtion hyväksymiä uskomuksia seksuaalisuudesta ja sukupuolesta.

Oikeuslaitoksen perustuslaillisten vapauksien keskuksen puheenjohtaja John Carpay huomautti, että kaikilla katolisilla, muilla kristityillä, muslimeilla ja juutalaisilla on sama kanta pariskunnan kanssa homoavioliitosta - jotka yhdessä muodostavat Kanadan väestön enemmistön.

"Määritysten tekeminen siitä, kuka on sovelias adoptoimaan vilpittömien uskonnollisten näkemysten perusteella, rikkoo pariskunnan oikeutta uskonnonvapauteen ja tasa-arvoon lain edessä", Carpay perusteli.

Kanadalaiset konservatiivit ovat sanoneet, että heitä vastaan on hyökätty useaan otteeseen avioliittoon ja sukupuoleen liittyvien perinteisten näkemysten ilmaisemisesta.


 

Tytti Salenius ma 13.11. 06:47

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Mikko Paunio

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot