Kristityn pariskunnan adoptiohakemus hylättiin Kanadassa - puolusti aitoa avioliittoa

"Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida"

Ulkomaat ma 13.11.2017 06:47
kuvituskuva. pixabay.

Christian Post kertoo kristitystä pariskunnasta Kanadan Albertassa, jonka adoptiohakemuksen hallitus oli hylännyt heidän homoavioliittonäkemystensä takia.

CBC News raportoi, että pariskunta on nostanut syrjinnästä oikeusjutun Albertaa vastaan. Pariskunnan mukaan ​​heidän uskonnollisia näkemyksiään avioliitosta miehen ja naisen välisenä liittona on käytetty maalitauluna.

"Tapauksen tarkastaja selitti, että uskonnolliset vakaumuksemme koskien seksuaalisuutta eivät olleet yhteensopivia adoptioprosessin kanssa."

Tämän näkemyksen sanottiin olevan "Albertan hallituksen virallinen kannanotto".

Pariskunnalta oli myös kysytty, kuinka he käsittelisivät lasta, joka voisi kyseenalaistaa seksuaalisen suuntautumisensa.

Pariskunta oli vakuuttanut kohtelevansa kaikkia ihmisiä kunnioittavasti ja että heidän näkemyksensä seksuaalisuudesta eivät tee heistä kyvyttömiä tarjoamaan lapselle rakastavaa, turvallista ja onnellista kotia.

He eivät olleet voineet koskaan kuvitellakaan, että heidän uskonnollinen vakaumuksensa voisi olla este auttaa avun tarpeessa olevia lapsia.

"Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida", nainen sanoi 1. marraskuuta Albertan Queen's Benchin tuomioistuimessa Edmontonissa.

Pariskunta tunnistetaan ainoastaan nimen alkukirjaimista tuomioistuimen oikeudellisissa asiakirjoissa. Aviopariin viitataan asiakirjoissa "C.D" ja "N.D". Heillä ei ole omia lapsia ja he ovat tällä hetkellä kykenemättömiä saamaan lapsia lääketieteellisten komplikaatioiden vuoksi.

Perustuslaillisia oikeuksia ja vapauksia puolustava kanadalainen yhdistys (JCCF.ca) on jättänyt hakemuksen Alberta Child and Family Servicesia vastaan ​​pariskunnan puolesta.

Hakemuksessa todetaan, että hallitus vaatii mahdollisia tulevia adoptiovanhempia hylkäämään vilpittömänä pitämänsä uskonnolliset näkemyksensä ilman, että heille tarjottaisiin mitään todisteita siitä, että heidän uskonsa vaikuttaisi negatiivisesti adoptiolapsiin.

"Päätös on mielivaltainen. Albertan hallitus on tietoinen, että näkemykset avioliitosta, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta Kanadan moniarvoisessa yhteiskunnassa ovat monimuotoisia."

Vastaaja (Alberta) edellyttää kansalaisia olemaan samaa mieltä ja tukevan sen valtion hyväksymiä uskomuksia seksuaalisuudesta ja sukupuolesta.

Oikeuslaitoksen perustuslaillisten vapauksien keskuksen puheenjohtaja John Carpay huomautti, että kaikilla katolisilla, muilla kristityillä, muslimeilla ja juutalaisilla on sama kanta pariskunnan kanssa homoavioliitosta - jotka yhdessä muodostavat Kanadan väestön enemmistön.

"Määritysten tekeminen siitä, kuka on sovelias adoptoimaan vilpittömien uskonnollisten näkemysten perusteella, rikkoo pariskunnan oikeutta uskonnonvapauteen ja tasa-arvoon lain edessä", Carpay perusteli.

Kanadalaiset konservatiivit ovat sanoneet, että heitä vastaan on hyökätty useaan otteeseen avioliittoon ja sukupuoleen liittyvien perinteisten näkemysten ilmaisemisesta.


 

Tytti Salenius ma 13.11. 06:47

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Faeebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Gender-ideologia tuhoaa lapsemme

la 18.11. 16:34

Mikko Paunio

Kysymykset Federico Mogherinille liittyen Pekka Haaviston 2005 EU:n Darfur-suurlähettiläsnimitykseen

la 18.11. 13:52

Arto Luukkanen

Vaiteliaat ortodoksit Kiovassa vuonna 1957

la 18.11. 12:26

Olli Pusa

Sote-agentti havainnoi

la 18.11. 09:11

Vieraskynä

Kordelinin säätiö jälleen äärivasemmiston tulilinjalla

la 18.11. 07:42

Timo Vihavainen

Suomen onnea valvomassa

la 18.11. 07:37

Professorin Ajatuksia

Terroristi kuin terroristi

la 18.11. 07:34

Matti Viren

Sata vai kaksi sataa vuotta

la 18.11. 03:21

videot