Uusin tutkimus: 95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää

"Ruotsalaiset miehet, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa, ovat tehneet vain 4,4 prosenttia raiskauksista viimeisen viiden vuoden aikana."

Ulkomaat ma 23.10.2017 21:56
Kuva: pixabay

Fria Tider kertoo Joakim P. Jonassonin tekemästä uudesta "kansalaistutkimuksesta", josta paljastuu järkyttäviä lukuja Ruotsin seksuaalirikosten muuttumisesta Lähi-idästä ja Afrikasta suuntautuneen maahanmuuton vuoksi.

Tutkimus on nimeltään "Seksuaalirikollisuus Ruotsissa ja ulkomailla syntyneiden miesten keskuudessa".

Jonasson kertoo, miksi hän teki tällaisen tutkimuksen:

"Tarkoituksena on antaa kokonaiskuva Ruotsissa tuomittujen seksuaalirikollisten syntyperästä vuosilta 2012-2017 ja osoittaa maiden välisiä eroja, näyttää ajan myötä tapahtuvia kehityssuuntia sekä vahvistaa, pitävätkö monet uskomukset ulkomaalaisista ja seksuaalirikoksista todellakin paikkaansa."

Tuore laaja tutkimus tuomioista vuosien 2012 ja 2017 välillä osoittaa maahanmuuttajien äärimmäistä ja törkeää yliedustusta seksuaalirikosten joukossa.

Tutkimuksen kerrotaan olevan vastaus hallituksen kieltäytymiseen antamasta BRÅ:lle tehtäväksi tuottaa virallisia ajantasaisia tilastoja maahanmuuttajien rikoksista.

"Hallituksen haluttomuus saada virallisia tilastoja sai minut tutkimaan tätä", toteaa Jonasson tutkimuksensa johdannossa.

Lisäksi hän kirjoittaa :

"Tammikuussa vuonna 2017 silloinen maahanmuuttoministeri Morgan Johansson (S) ilmoitti, että hallitus ei aikonut antaa BRÅ:lle tehtäväksi selvittää tuoreita tilastoja rikollisten syntyperästä.

Tämä siitä huolimatta, että viimeisimmästä raportista on kymmenen vuotta ja Ruotsin väestökehitys on muuttunut voimakkaasti sen jälkeen."

80-sivuisessa tutkimuksessa on selvitetty yhteensä yli neljä tuhatta tuomiota yksityiskohtaisesti. Tutkimus tehtiin tämän vuoden touko- ja syyskuun välisenä aikana ja se koskee lähes kaikkia seksuaalirikostuomioita vuosilta 2012-2017.

Haaparannan ja Norrtäljen käräjäoikeuden tiedot kuitenkin puuttuvat, koska tekijän mukaan he kieltäytyivät yhteistyöstä.

Tutkimus osoittaa muun muassa, että Euroopan ulkopuolelta syntyperää olevien miesten osuus törkeistä raiskauksesta on 84 prosenttia. Ruotsalaiset ovat vasta neljänsiä afganistanilaisten, irakilaisten ja somalialaisten jälkeen.

Kaksi kolmesta törkeästä raiskauksesta tekee turvapaikanhakija tai miehet, joille on myönnetty oleskelulupa. Joka neljäs törkeän raiskauksen tekijä on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttaja.

Maista, joilla on korkein todennäköisyys syyllistyä törkeisiin raiskauksiin, ovat tutkimuksen mukaan algerialaiset, afgaanit, tunisialaiset, marokkolaiset ​​ja palestiinalaiset.

95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää olevat ​​miehet. Ruotsalaiset miehet, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa, ovat tehneet vain 4,4 prosenttia raiskauksista viimeisen viiden vuoden aikana.

Useimmat väkivaltaiset raiskaukset on tehty Tukholmassa, Hudiksvallissa ja Eskilstunassa. Malmö on vasta sijalla 8 ja Göteborg 17.

Tutkimuksen mukaan 90 prosenttia joukkoraiskauksia tekevistä miehistä on ulkomaalaisia ja joka neljäs raiskaaja on afganistanilainen ryhmä.

Useimmat joukkoraiskaajat on tuomittu Ystadissa, Eksjössä ja Uppsalassa. Göteborg on 11. sijalla, Tukholma 16. ja Malmö 21.

Seksuaalirikoksiin tuomittujen afganistanilaisten määrä on noussut voimakkaasti vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2017 lähes joka kymmenes seksuaalirikoksesta tuomittu on afganistanilainen.

Tutkimuksesta selviää myös, että ulkomaalaiset ahdistelevat seksuaalisesti ruotsalaisia naisia paljon suuremmassa määrin kuin muita ulkomaalaisia.

Nicaragualaisilla, algerialaisilla, afgaaneilla ja palestiinalaisilla on suurin todennäköisyys seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Puolet seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomituista rangaistaan vain sakoilla. 91 prosenttia tuomituista välttää vankeusrangaistuksen.

Parituksesta tuomituista suurin osa on romanialaisia, 57 prosenttia. Samoin suurin osa parituksen uhreista ovat ​samasta maasta olevia ulkomaalaisia naisia kuin parittaja.

Tutkimus osoittaa myös, että homoraiskauksien osuus kaikista raiskauksista on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, etenkin vuoden 2015 jälkeen.

Kahden viime vuoden aikana joka kymmenes raiskaaja on tuomittu toisen miehen raiskaamisesta.

Myös miehiin kohdistuvat joukkoraiskaukset ovat nyt yleistyneet. 85 prosenttia miehiin kohdistetuista joukkoraiskauksista ja niistä tuomituista on afgaaneja ja 15 prosenttia iranilaisia.

Ruotsalaisten miesten osuus, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa ja jotka on tuomittu seksuaalirikoksista, on suhteessa muihin ryhmiin vähentynyt vuodesta 2013 ja laskenut jyrkästi kahden viime vuoden aikana.


 

Tytti Salenius ma 23.10. 21:56

Kommentit: 2

Samuli ti 24.10.2017 09:35 0

Ingrid Carlqvist on kirjoittanut ja puhunut näistä asioista jo pitkään. Ruotsin ja Suomen virallinen totuus on, että ihmiset ovat alkaneet herkemmin tekemään ilmoituksia raiskauksista ja "tilastovääristymä" johtuu siitä. Kieltämättä, pitää olla aika lahjakas vääristelemään asioita ja muuntelemaan totuutta jos pystyy noin älyttömän "totuuden" keksimään.

Sweden: Rape Capital of the West by Ingrid Carlqvist and Lars Hedegaard

"Forty years after the Swedish parliament unanimously decided to change the formerly homogenous Sweden into a multicultural country, violent crime has increased by 300% and rapes by 1,472%. Sweden is now number two on the list of rape countries, surpassed only by Lesotho in Southern Africa."

https://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

Juha. ti 24.10.2017 16:04 0

Tätä voisi verrannollistaa sillä, että maaseudun jyväjemmarit ajaisivat wanhan ajan kunnon lantaa Helsingin Kehätiet täyteen lemuaviksi kasoiksi vuodesta toiseen. Siitä huolimatta tämä kaikki "lanta" kiistettäisiin sen olemassa olokin ja ylipäätänsä se, että sitä ajetaan vuodesta toiseen teiden tukkeeksi ja kiireisten pääkaupunkiseutulaisten ja lähialueilta työmatkaliikenneläisten suureksi harmiksi niin hajuhaittoina kuten siinä, että se saa vedet silmiin silkasta väkevästä ominaishajustaan. Päinvastoin jotkut löyhäpää tahot kovasti pois selittävät ja peittelevät uutispimennolla moiset joka vuotiset kikkareet vakuuttaen kaiken olevan kunnossa ja ihmisten vain olevan herkempiä tekemään ilmoituksia poliiseille moisesta asiasta, joka on kuin hyttysen paska koko universaalissa. Nuo Ruotsin seksuaalirikosuutiset ovat jo niin wanhaa savikiekko -legendaa, ettei kauan tuon kalifaatin raiskajaisia "ruotsalaisten miesten" toimesta seurannutta henkilöä, joka yleensä on kaiken pahan alku ja juuri - ei enää paljoa hetkauta, vaikka taustalla vähänkin ajatellen on mitä kammottavimpia ihmiskohtaloita eli naisia, jotka ovat tulleet raiskatuksi oikein joukolla tietenkin "kamera käy" -tyyliin mitä tyypillisintä Mekkawoodin tuotantoa olevat raisua seksiä ja alistamista sisältäviä "huumoripläjäyksiä", joita sitten jutku feissarissa levitellään uskonveljien suureksi iloksi ja tyydytykseksi. Mm. suomalaien vihreä nainen antoi järjestä riippumattoman lausunnon, jossa hän kertoi, että nuorella tytöllä on "varsin" hyvät mahdollisuudet toipua muslimien tekemästä joukkoraiskauksesta. Ja tuo on täyttä totta. En minä pysty nuin hullua keksimään, vaikka miten yrittäisin. Olenhan suomalainen mies, jota on "varvulla" kasvatettu muulloinkin kuin lankalauantaina.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Timo Vihavainen

Legioonien aika

la 13.10. 23:03

Professorin Ajatuksia

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

la 13.10. 23:02

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

videot