Monikulttuurisuus hajottamassa Lännen - "Euroopan tappava sadonkorjuu"

"Kaikki Euroopan viimeaikaiset poliittiset maanjäristykset ovat seurausta monikulttuurisuuden epäonnistumisesta"

Ulkomaat ti 10.10.2017 22:00

Giulio Meotti kuvaa Gatestone -instituutin artikkelissaan Euroopan pieleen mennyttä maahanmuuttopolitiikkaa, maahanmuuttajien epäonnistunutta kotoutumista ja jatkuvia terrori-iskuja "Euroopan monikulttuurisuuden tappavaksi sadonkorjuuksi".

"Se on romantisoiduin ja houkuttelevin eurooppalainen ideologia sitten kommunismin", Meotti sävyttää.

Euroopan Unionin viralliset terrorismin tilastot ovat dramaattisia:

"Vuonna 2016 kahdeksan EU: n jäsenvaltiota ilmoitti yhteensä 142 epäonnistunutta, estettyä ja suoritettua hyökkäystä, joista yli puolet (76) raportoitiin Iso-Britanniassa. Ranska ilmoitti 23 hyökkäyksestä, Italia 17, Espanja 10, Kreikka 6, Saksa 5, Belgia 4 ja Alankomaat yhden hyökkäyksen. EU:n alueella tapahtuneissa terrori-iskuissa kuoli 142 ihmistä ja 379 loukkaantui. Vuonna 2016 1 002 ihmistä pidätettiin terrorismirikoksista. Suurin osa pidätyksistä liittyi jihadistiterrorismiin, joiden määrä nousi kolmena peräkkäisenä vuotena: 395 vuonna 2014, 687 vuonna 2015 ja 718 vuonna 2016."

Ja nämä kaikki maat ovat yrittäneet integroida muslimiyhteisöjä, mutta kaikki ovat nyt samassa umpikujassa, Meotti jatkaa.

"Niin kauan kuin tämä jatkuu, integraation epäonnistuminen muodostaa kuolettavan uhkan Euroopalle", Wall Street Journal kirjoitti Manchesterin itsemurhapommituksen jälkeen, jossa kuoli 22 ihmistä.

Se johtaa myös jatkuviin terrori-iskuaaltoihin. Viime elokuussa islamistit tappoivat yhden päivän aikana 20 eurooppalaista Barcelonassa ja Suomessa.

Kuukautta myöhemmin islamistit teurastivat kaksi tyttöä Marseillessa, ja haavoittivat raa'asti shiia-muslimipoikaa Birminghamissa.

Amerikkalainen historioitsija Andrew Michta kirjoitti kesäkuussa, että näkyvin ilmenemismuoto pieleen menneestä maahanmuuttopolitiikasta on kansalaisten syvenevä ahdistus leviävästä terrorihyökkäysten aallosta Euroopassa. Lisäksi kansalaisten luottamus eliittien kykyyn hallita on heikentynyt.

"Ytimessä on aiheellinen pelko siitä, että elleivät hallitukset toteuta kiireellistä kurssin oikaisua maahanmuuttopolitiikassa, eurooppalaisten yhteiskuntien kaikkein perustavin turvallisuus vaarantuu", Michta tähdentää.

Jokaisen jihadistihyökkäyksen yhteydessä viranomaiset rauhoittelevat sillä, että hallitukset tekevät parhaansa väkivallan lopettamiseksi. Tyynnyttelyt ovat yhä ontompia, samoin kuin hiuksia halkovat keskustelut siitä, mitä on "ääri-ideologia", hän jatkaa.

Historioitsija Michta huomauttaa, että kiihtyvän jihadistisen terrorismiaallon perimmäiset syyt Euroopassa eivät ole taloudellinen eriarvoisuus, rasismi tai islamofobia, vaikka niihin turvaudutaan aina jokaisen terroristihyökkäyksen jälkeen.

Michta näkee, että radikaali islam tarjoaa ideologisia perusteita jihadistiterrorismin puolesta ja samalla mahdollistaa yhä enenevässä määrin pysyvien erillisyhteisöjen syntymistä, joita pesiytyy kansakuntien sisäpuolelle kaikkialla lännessä.

"Monikulttuurisuutta ajava elitistinen politiikka ja länsimaisen kulttuuriperinnön tuhoaminen ovat itse vahvistaneet näiden erillisalueiden syntymistä. Tämä on johtanut länsieurooppalaisten kansojen murtumiseen ja heikentänyt kokonaisvaltaista yhteistä vastuun tunnetta omista kansalaisistaan."

Michta on huomannut maahanmuuttokeskusteluissa tärkeimmäksi asiaksi nostetun monikulttuurisuuden ja monikansallisuuden ylistämisen ja melkein ehdottoman suvaitsevaisuuden muihin kuin maiden omiin alkuperäisiin kulttuureihin.

"Ei ole juurikaan tutkittu sitä, miten massamaahanmuutto on syrjäyttänyt kansalaisuuden käsitteen sen keskeiseltä paikaltaan eurooppalaisissa demokratioissa. Huolimatta yhä vähäisemmästä valvonnasta ja yhä suuremmista maahanmuuttovirroista, hallitukset eivät ole keskittyneet kansalliseen kulttuuriin ja kansalaisuuteen, vaan etnisiin ja uskonnollisten yhteisöjen tuntomerkkeihin", Michta muistuttaa.

Michtan kutsuu tämän hetkistä aikakautta "identiteettipolitiikan sukupolveksi". Sille on hänen mukaansa ominaista, että länsimaiset eliitit ovat suurelta osin vältelleet "suvaitsemattomaksi ja rasistiksi leimaamisen pelossa" vaatimasta maahanmuuttajayhteisöjä sopeutumaan kulttuuriin:

"Tuloksena on ollut erillisten alueiden asukkaiden entistä vahvempi syrjäytyminen ja yhteisten kansallisten kulttuurien suurempien tuntomerkkien hiipuminen."

Michtan mielestä Euroopan demokratiat tarvitsevat kiireisesti selkeästi määriteltyjä maahanmuuttoa koskevia suuntaviivoja, jotka varmistavat kansallisvaltioiden säilymisen.

"Uusiin toimintatapoihin olisi sisällytettävä kansalaiskasvatus kansalaisuuden ennakkoehdoksi, kansakunnan historian oppitunnit ja vaatimus siitä, että maahanmuuttajat omaksuvat valtavirtaa edustavan kansallisen kulttuurin", hän ehdottaa.

Birminghamissa on esikaupunki, Sparkbrook, joka on tuottanut kymmenesosan Englannin jihadisteista. Onko se Britannian jihadismin pääkaupunki?

Giulio Meotti korostaa, että kaikilla Euroopan suurimmilla kaupungeilla on omat eristäytyneet erillisalueet, joissa "islamilainen apartheid", rotuerottelu leviää nyt nopeasti.

"Siellä burqat ja parrat tarkoittavat jotakin. Pukeutuminen on aina symboloinut uskollisuutta elämäntavalle ja kulttuurille."

Iso-Britannian Itsenäisyyspuolueen (UKIP) uusi johtaja Henry Bolton sanoi äskettäin, että islam on "haudannut" ja monikulttuurisuus "upottanut" Britannian.

"Monikulttuurisuus on johtanut kunniamurhiin, naisten sukupuolielinten silpomiseen ja sharialain perustamiseen läpeensä koko Iso-Britanniassa", totesi entinen Canterburyn Arkkipiispa, Cliftonin Lordi Carey.

Lordi Careyn mielestä brittiläiset ovat liian kauan olleet omahyväisiä ja jopa hävenneet identiteettiään.

"Omaksumalla monikulttuurisuuden ja ajatuksen, että jokainen kulttuuri ja usko ovat samanarvoisia, olemme pettäneet omia perinteitämme. Iso-Britannian vieraanvaraiset vallanpitäjät ovat toivottaneet eri uskomukset tervetulleiksi, mutta vain yksi on vertaansa vailla ja ylivoimainen - kristinusko", Lordi Carey painottaa.

Careyn mukaan "monikulttuurisuuden oppi" on liian kauan ohjannut maahanmuuttajia perustamaan täysin erillisiä yhteisöjä heidän kaupunkeihinsa.

Euroopan monikulttuurisuuden vuoksi musliminaiset menettävät monia oikeuksia, joita heillä olisi pitänyt olla Euroopassa.

Meotti nimeää "monikulttuurisuuden yhdeksi suureksi ironiaksi" viiden eurooppalaisen Naton jäsenen taistelut Afganistanissa naisia orjuuttavaa Talebania vastaan.

"Samaan aikaan Euroopassa sama asia tapahtuu omissa ghetoissamme", Meotti täydentää.

Monikulttuurisuuden aikana myös moniavioisuus on kasvanut.

Yli 200 miljoonaa tyttöä ja naista on kärsinyt naisten sukupuolielinten silpomisesta eri puolilla maailmaa, joista 500 000 asuu Euroopassa. Kolme miljoonaa tyttöä maailmassa arvioidaan olevan vaarassa vuosittain, mikä rikkoo räikeästi ihmisoikeuksia, ihmisarvoa ja tyttöjen ja naisten fyysistä koskemattomuutta.

Monikulttuurisuus perustuu itse asiassa rinnakkaisen sharia-yhteiskunnan laillistamiseen, jossa länsimaiset arvot hylätään, ennen kaikkea tasa-arvo ja vapaus.

Monikulttuurisuuden oppi, pelko islamilaisten vähemmistöjen "loukkaamisesta" ja poliittinen korrektius ovat johtaneet sokeuteen.

Näin tapahtui Rotherhamissa, 117 000 ihmisen kaupungissa Pohjois-Englannissa, jossa pakistanilaisten raiskausjengien annettiin häikäilemättömästi joukkoraiskata ainakin 1 400 lasta ja sen sallittiin jatkua monia vuosia.

Monikulttuurisuuden myötä myös antisemitismi on noussut nopeasti, erityisesti Ranskassa. Ranskalainen L'Express -viikkolehti uhrasi muutaman rivin ranskalaisten juutalaisten "uudesta pahanolontunteesta".

"Kaikki Euroopan viimeaikaiset poliittiset maanjäristykset ovat seurausta monikulttuurisuuden epäonnistumisesta", Meotti toteaa ykskantaan.

Kuten brittiläinen historioitsija Niall Ferguson sanoi:

Brexitin tärkein syy oli maahanmuutto:

"Monet Iso-Britannian kansalaiset katselivat Euroopan pakolaiskriisiä ja ajattelivat, että jos he saavat saksalaisen passin, he tulevat Britanniaan, emmekä pysty pysäyttämään heitä. Tämä oli tärkeä asia äänestäjille ja oikeutetusti, koska saksalaiset olivat avanneet ovensa muslimimaailman valtavalle väentulvalle."

Meottin mukaan Alankomaissa Geert Wildersin nousu on suora seuraus elokuvantekijä Theo van Goghin murhaamisesta, jossa julmaan veritekoon syyllistyi hollantilainen islamisti. Wildersin suosiota hän pitää monikulttuurisuuteen kohdistuvana vastaiskuna.

Ranskassa Marine Le Penin poliittinen nousu taas sattui samaan aikaan kahden vuoden aikana tapahtuneiden suurimpien terrori-iskujen kanssa, joissa yli 230 Ranskan kansalaista on murhattu vuodesta 2015 lähtien.

Myös Saksassa äskettäinen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) menestys vaaleissa on seurausta Liittokansleri Angela Merkelin tuhoisasta päätöksestä avata ovet yli miljoonalle maahanmuuttajalle.

AfD:n johtaja Beatrix von Storch julisti äskettäin BBC: lle, että "islam ei kuulu Saksaan".

Hän perusteli, että toisaalla sallitaan muslimien yksityisesti saarnata islamin uskoa ja toisaalla lepytellään poliittista islamia, joka yrittää muuttaa saksalaisen demokratian ja yhteiskunnan.

Meotti korostaa, että eurooppalaiset valtaapitävät ovat sulkeneet silmänsä ja yhtä aikaa muslimit raiskaavat ja häpäisevät heidän kansansa oikeuksia.

"Monet islamistit koputtavat Euroopan oville yhä määrätietoisemmin ja päättäväisemmin. Monikulttuurisuus on tappanut ja horjuttanut Eurooppaa, kuten natsismi ja kommunismi ovat aiemmin tehneet", Meotti päättää.

 

Tytti Salenius ti 10.10. 22:00

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot