Kolmevuotiaille lapsille tuputetaan islamia Ruotsissa: "Isoisällä on neljä vaimoa"

"Isoäiti ei ole kummitus"- ja "Isoisällä on neljä vaimoa" - kirjat naisten shariaan alistamisen opettamista esikoululaisille ja se suvaitaan Ruotsissa normaalina

Ulkomaat ti 03.10.2017 10:34
Kuva: Fria Tider 29.9.2017

Ruotsissa on julkaistu kaksi uutta lastenkirjaa, joissa käsitellään muun muassa moniavioliittoa ja muslimien somalialaista kulttuuria.

Kirjat ovat nimeltään "Isoäiti ei ole haamu" ja "Isoisällä on neljä vaimoa".

Kirjat on kirjoittanut kirjailija Oscar Trimbel, joka on työskennellyt 1980-luvulla Somaliassa.

Kirjat julkaistiin tämän vuoden elokuussa ja ne on suunnattu hyvin pienille lapsille. Niiden ilmoitetaan olevan sopivaa luettavaa 3-6 -vuotiaille.

"Isoäiti ei ole kummitus" on kertomus Omarista, joka tervehtii Somaliasta tulevaa isoäitiään.

Isoäiti on pukeutunut kaapuun, mutta hän ei ole kummitus.

"Kun on Halloween, Omar pukeutuu kummitukseksi, kuten mikä tahansa muu lapsi. Hän haluaa mummonsa tulevan mukaan, koska siitä voi tulla harmia", Adlibris mainostaa kirjaa nettisivustollaan.

Toinen lastenkirja, "Isoisällä on neljä vaimoa" käsittelee moniavioisuutta. Kirjan kantta komistaa parrakas muslimimies, jossa on neljä vaimoa taustalla.

Kirja kertoo Aslista, joka ei ole koskaan ollut Somaliassa, mutta "nyt hän vihdoinkin saa matkustaa sinne isänsä kanssa tavatakseen isoisänsä ja kaikki isoäitinsä".

Molemmat kirjat löytyvät myös värityskirjoina.

Taloustieteilijä Tino Sanandaji kirjoittaa sarkastisesti Facebook-sivullaan, että "Isoisällä on neljä vaimoa" -kirja antaa lapsillemme mahdollisuuden pedagogisesti opetella moniavioisuutta.

Samhällsnyttin mukaan Somalian pohjoismainen kulttuuri -yhdistys myi uusia lastenkirjoja kirjamessuilla 29.9-1.10.2017 Göteborgissa.

Verkkosivujensa mukaan se on "kulttuurinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton".

Ruotsissa julkaistuista uusista lastenkirjoista uutisoi Jihad Watch.

"Moniavioisuutta ja niqabin käyttöä jopa 3-vuotiaille lapsille. Toisin sanoen naisten shariaan alistamista levitetään esikoululaisille ja se suvaitaan Ruotsissa normaalina", toteaa Christine Douglass-Williams, joka tunnetaan muun muassa "Islamin modernisoinnin haaste" -kirjastaan.

Viime vuonna Göteborgin Mölndalin esikaupunkialueelle tuli enemmän ilman huoltajaa olevia pakolaislapsia, kuin mihinkään muualle maan kaupunkiin. 63 000 asukkaan väestöön melkein kertaheitolla kaikkiaan 4 041 lisää. Syksyllä 2015 pakolaislapsia otettiin joka viikko 400.

Christine Douglass-Williams korostaa, että näiden lapsipakolaisten täytyy sulautua enemmistökulttuuriin.

"Sen sijaan nämä uudet kirjat opettavat, että neljä vaimoa on kaikin puolin hienoa ja naiset voivat pukeutua kuin kummitukset."

Viime vuonna ilmoitettiin Ruotsissa olevan myös valtava määrä lapsimorsiamia, jopa 11-vuotiaita.

Naisten tasa-arvon kieltävät kirjat eivät kuulu Ruotsiin tai mihinkään demokratiaan, mutta Ruotsi jatkaa alaspäin suuntautuvaa kierrettään, Douglass-Williams toteaa lopuksi.


 

Tytti Salenius ti 03.10. 10:34

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08

videot