Englantilainen kristitty pariskunta otti poikansa pois koulusta gender-ideologian takia - syytettiin transfobiasta

"Koulun luokkahuoneet ovat muuttumassa vaarallisiksi sukupuoli-identiteettisodan taistelukentiksi, joissa haavoittuvia lapsia käytetään pelinappuloina"

Ulkomaat ti 19.09.2017 18:39

Kristitty pariskunta sanoo uskovansa, että koululla, jota heidän poikansa käyvät, on gender-ideologia -agenda ja he aikovat haastaa koulun siitä oikeuteen, kertoo Christian Concern.

He ovat päättäneet opettaa 6-vuotiasta poikaansa 8-vuotiaan veljensä kanssa kotonaan.

Isle of Wightissä asuvilla Nigel ja Sally Rowella heräsi huoli Englannin kirkon koulusta, kun heidän 6-vuotiaan poikansa luokassa oleva samanikäinen poika alkoi tulla kouluun joskus puettuna tytöksi.

Pariskunnan poika oli tullut kotiin koulusta järkyttyneenä ja sanonut olevansa "hämmentynyt" tilanteen takia.

"Isä, olen hämmentynyt. En ymmärrä", poika oli kertonut.

Nigel ja Sally tapasivat koulun rehtorin ja luokanopettajan ja halusivat selvittää tarkemmin yksilöimällä kirjelmään joitakin heillä olevia kysymyksiä. He ottivat myös yhteyttä Portsmouthin hiippakuntaan ja Englannin kirkon koulutuspäällikköön.

Koulun hallintovirkamiehet kertoivat heille, että jos lapsi haluaa muuttaa sukupuolensa, se on hyväksyttävä. Ja jos he eivät hyväksy sitä, he voisivat menettää työpaikkansa.

Koulun virallinen vastaus oli ollut Rowenien mukaan "kylmä" eikä heidän huolenaiheitaan käsitelty.

Vastauskirjeessään koulu antoi ymmärtää, että "kyvyttömyys uskoa transsukupuolisen henkilön olevan oikeastaan naispuolinen tai miespuolinen ja kieltäytyminen tunnustamasta transsukupuolisten henkilöiden todellista sukupuolta esimerkiksi jättämällä käyttämättä heille hyväksyttyä nimeä tai käyttämällä sukupuoleen sopimatonta pronominia, olisi transfobista käyttäytymistä".

Nigel ja Sally ovat kauhistuneet koulun esityksestä, että heidän lastaan voitaisiin kurittaa, jos hän ei tunnusta poikaa "tytöksi".

Pari päätti poistaa pojan koulusta uuden lukuvuoden alkaessa viime viikolla eivätkä he edes suunnittele lapsen palauttamista kouluun, ellei tilanteesta päästä tyydyttävään ratkaisuun.

He aikovat nyt ryhtyä oikeustoimiin, koska heidän mielestä koulun asennoituminen ja koulun ohjeiden laillisuus on tarkasteltava asianmukaisesti tuomioistuimissa.

Nigel ja Sally sanovat alkavansa haastamaan "aggressiivista uutta gender-ideologiaa, jota levitetään läpi koko koulutusjärjestelmän". He haluavat tietysti myös suojella omien lastensa hyvinvointia.

Kaksi vuotta sitten Rowen vanhimman lapsen luokassa tapahtui samanlainen tilanne.

Eräs poika päätti haluta "tytöksi" ja siitä lähtien koulu kohteli poikaa tyttönä. Se aiheutti huolta jo silloin Rowesille ja muille vanhemmille.

Sally Rowe kertoo, että muiden vanhempien kanssa ei edes neuvoteltu.

"Poikamme, kuten muutkin kamppailivat kouluelämän aloittamisen ja koulun ehdotuksen kanssa, että pienet lapset voivat muuttaa sukupuolta. Koimme, ettemme enää voineet antaa hänen käydä koulussa."

Nigel Rowe kertoo oletuksen sukupuolen muuttuvuudesta olevan ristiriidassa heidän kristillisen uskonsa kanssa. Hänen mielestä 6-vuotiailla ei ole emotionaalista vakautta tai kypsyyttä tehdä yhtään elämää muuttavaa päätöstä.

"Tällä kertaa todella tuntui, että meidän oli haastettava koulu", hän toteaa.

"Suurin huolemme on se, mitä tapahtuu kouluille eri puolilla maata, jos tällainen ideologia jatkuu. Tuleeko meillä olemaan kouluja, joissa ei enää ole poikia ja tyttöjä?" Nige peräänkuuluttaa.

He kokevat, että "tämä uusi sosiaalinen käsite" on kyseenalaistettava. Se on tehtävä heidän mielestä juuri lasten ja yhteiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi. He ovat huomanneet, että ihmiset pelkäävät ja pysyvät hiljaisina.

Perhettä tukee kristillinen oikeuskeskus.

Tapausta kommentoidessaan Kristillisen oikeuskeskuksen pääjohtaja Andrea Williams sanoi, että Jumalan omaksi kuvakseen luodut mies ja nainen eivät ole millään tavalla "mielivaltaisia luokkia".

"Ei ole myötätuntoa rohkaista lapsia ajattelemaan, että he voivat muuttaa sukupuolta. Rakastamista on se, että auttaa lapsia omaksumaan, keitä he ovat Jumalan luomina ja erityisesti auttaa niitä, jotka kokevat sekaannusta tai ahdistusta identiteettinsä suhteen."

Andrea Williamsin mukaan gender-ideologiaa ajetaan aggressiivisesti pahaa-aavistamattomille kouluille, vanhemmille ja lapsille.

"Koulun luokkahuoneet, joiden pitäisi olla lasten turvallisimpia ympäristöjä, ovat nopeasti muuttumassa vaarallisiksi sukupuoli-identiteettisodan taistelukentiksi. Haavoittuvia lapsia käytetään pelinappuloina ja heitä vahingoitetaan eniten", Williams toteaa.

Portsmouthin hiippakunnan opetusjohtaja Jeff Williams selitti, että Englannin kirkkokoulut noudattavat vuoden 2010 tasa-arvolain vaatimuksia.

"Tämä edellyttää muun muassa koulujen hyväksyvän lasten ja heidän perheidensä toiveet sukupuoli-identiteetin suhteen. Olisi lainvastaista, että mikä tahansa meidän kouluistamme voisi tehdä toisin", Williams totesi ykskantaan.

Nigel puolustautui tosiasioilla:

"Meillä on yhteiskunnallinen käsitys siitä, että meillä on poikia ja meillä on tyttöjä. Miehillä ja naisilla on selkeä ero, ei pelkästään siinä, mitä sinulla on ylläsi, vaan myös DNA: n sisällä."

Asia on jakanut mielipiteitä. Vaikka monet ovat vastanneet epäilevästi, että pari on tehnyt niin kovia toimenpiteitä, toiset tukevat päätöstä.

Rowesit ovat kohdanneet myös kovaa arvostelua suojellessaan poikiaan. Heitä on syytetty tekopyhiksi ja transfobisiksi ei ainostaan LGBT- ryhmien, vaan myös kansallisten poliitikkojen taholta.

Yksi parlamentin jäsen totesi, että Rowesit eivät ole "kovin kristittyjä". Toinen sanoi heidän opettavan lapsiaan vihaamaan.

Heitä syytetään myös "yksisilmäisiksi uskonkiihkoilijoiksi".

Rowesit ovat ilmoittaneet, että he aikovat haastaa poikiensa Englannin koulukirkon oikeuteen sillä aikaa kun he jatkavat lapsiensa sivistämistä kotona.

Victoria Derbyshiren VictoriaLIVE -showssa pari kertoi, kuinka heidän poikansa oli tullut yhtenä päivänä koulusta kotiin ja ollut hämmentynyt eikä ymmärtänyt, miksi luokassa oleva poika joskus pukeutuu pojaksi ja joskus tytöksi.

LGBT-oikeuksien puolustaja Jane Fae vaati vanhempia kertomaan, mistä he tietävät, että heidän molemmat poikansa ovat poikia.

Perheen Sally-äiti vastasi terävästi:

"Koska heillä on sukuelimet, jotka osoittavat heidän syntyneen pojiksi."

 

Tytti Salenius ti 19.09. 18:39

Kommentit: 5

Juha. ti 19.09.2017 20:13 0

Lue: Saatana syyttää transfobiasta. Yllätys oli kohtalainen kun kyseessä on "Englannin kirkon koulu". Mutta yllätys on ainoastaan syynä "jälkisytyksestä" ikäsidonnaisuuksista johtuvana. Sillä pitäisihän sen olla selvää sarvipäätä kun Suomenkin "kirkko" on "perätilassa" oppeineen, joita ei edes itse Herra iso-Herra omakseen tunnista. Voi helvetin kuustoista tätä maailmaa. Tuonkin saan anteeksi, jos vain pyydän tarpeeksi kauniisti. Itse Jeesus Nasaretilainen kuvasi ns "lopun aikoina" tulevan eksyttäjiä, jotka vääristelevät Herran Sanan spiraaliksi ja näin johtavat ihmisparkoja sinne minne ei Herran armo ylety koskaan, koska silläkin on oma "parasta ennen" -päiväyksensä. Voin saada naisten vihat päälleni, - jota pelkään loppujen lopuksi eniten; muusta kyllä selviää - mutta ensimmäinen "ladulta" lipsahtaminen tapahtui silloin kuin naispappeus hyväksyttiin. Naiset toimivat seurakunnissa diakoneina ja muissa hengellisissä tehtävissä sukupuolensa antamilla empaattisilla ominaisuuksilla "saroilla", joihin ei välttämättä edes kaikista papeista (mies) ei ollut. Jopa eräs Diakonina toiminut papin rouva oli parempi puhumaan kuin miehensä, mutta "sanantaito" onkin Herran lahja, jolle se on annettu. Ei miehessäkään sinänsä mitään vikaa ollut, vaan täytti virkansa pitäen leivän kaukana virkanimikkeestään. Se eräänlainen maallinen "kunnianhimo" nousta saarnastuoliin wanha -kantaisesti saarnaamaan seurakuntalaisille papin liperit kaulassa on Taivaallisessa mielessä merkityksetöntä, sillä Jumalaa voi palvella hyvin eri tehtävissä ja tasolla organisaatiossa. Jääköön tämä kiistakapulaksi ja henkilökohtaiseksi mielipiteeksi. Joka tapauksessa vanhemmilla on oikeus muuttaa mielipidettään asiakkaina Englannin Kirkon koulun "opetussuunnitelman" (lue: hulluuden) suhteen ja reklamoida, jos laatu ei vastaa sitä mitä siltä odotettiin. Se, että omantunnon ja maailmankatsomuksellisten sekä uskonnollisten periaatteiden oikeutettua tunnustamista suhteessa kulloinkin olevaan muotivirtaukseen ei sa

Juha. ti 19.09.2017 20:16 0

muotivirtaukseen ei saa lähtökohtaisesti kyseenalaistaa. Sellaista voi kutsua diktatuuriksi ja totalitärismiksi sekä suvaitsevaisto natsismiksi, joka ei "suvaitse" niitä, jotka eivät niele Rottaa karvoineen päivineen vain siksi, että toisetkin niin tekevät. Kenellä tahansa (toistaiseksi) on mahdollisuus ja oikeus ottaa lapsensa kotiopetukseen koululaitoksista, jotka ovst hulluinhuoneita valtion avustuksilla ja juutalaisen "pedagogian" saastuttamia kulttuurimarxismilaisuudella sekä puna-vihervasemmiston "röyhtäisyjen" silaamaa "Omistuisten otusten kerhon" -by Rölli - kavalkadin kiertävän Tivolin "näytekappaleiden" spektaakkeli. Kuten eräässä kirjoituksessa sanoin. Nykypäivän koululaitos pilaa lapset ja tekevät heistä herkimmissä ikävaiheessaan mielenterveystapauksia ja ikuisia särkyneitä sirpaleita ymmärtämättä edes sitä, miksi heille on käynyt kuten on käynyt. Bordelli ei ole kirkko, vaikka sen katolla olisikin Risti, sama pätee myös kouluihin. Aapiskukko, josta ei voida päätellä onko se huomenna kana. Vaiko kenties kuukauden päästä Kala. Ei tee koulusta järjellistä paikkaa lapsille, sillä sairaat aikuiset on pidettävä lapsensuojelullisista syistä kaukana lapsista. Se on ainoa keino varmistaa, että hävikki on mahdollisimman pieni tai noudatta sitä tilastollista tappiota, jota aina tulee syntymään kaikellaisten luonnonoikkujen ilmenemiseen populaatiossa. Ja sitä paitsi, jotkut heistä todellakin rikastuttavat omalla tavallaan "harmaata massaa" persoonina, jotka tuovat valoa arkeen sen synkimmillä hetkillä. Tiedänpä historiassa tapauksia, että korkeaan arvostettuun niin opillisesti kuin yhteiskunnallisena vaikuttajana on ponkaissut lapsi, joka on viettänyt lapsuutensa Bordellissa joko kasvattina tai sitten äidin ollessa siellä. Se, tuleeko näin myös käymään kulttuurimarxististin, äärifeministien ja setan hallitsemista koululaitoksista? Siitä en olisi niinkään varma. Tai kovaa inflaatiota nykyään kärsinyt "pää". Voin uskaltaa laittaa pääni pantiksi, ettei näin pääse kä

Juha. ti 19.09.2017 20:17 0

Voin uskaltaa laittaa pääni pantiksi, ettei näin pääse käymään (siis herraskaisia transuja).-

M ke 20.09.2017 12:14 0

Jos järjestelmä olisi oikeudenmukainen niin se kysyisi että millaiset vanhemmat ovat uskotelleet 6-vuotiaalle pojalleen että tämän on mahdollista olla tyttö? Kyse on lapsen henkisestä pahoinpitelystä. (ja myös fyysisestä mikäli näille lapsille aletaan antamaan hormoonihoitoja tai heitä aletaan leikellä.)

Itseni tekisi myös mieli kysyä että miksi tämä lapsi on laitettu kirkon kouluun? Vaikuttaa siltä että kyseessä on tarkoituksenhakuinen yritys luoda ristiriitoja ja kohua.LGBT liikkeelle tyypillinen toimintatapa,samoin kuin valeviharikokset ja kristillisten yrittäjien ahdistelu Yhdysvalloissa. Kyseessä on läpimätä liike,joka ei välitä totuudesta tai oikeudesta piirun vertaa. Kannustan jokaista suomalaista pistämään kapuloita setan rattaisiin niin paljon kuin mahdollista.

Aika erikoista muuten että lasta pidetään jotenkin kykenevänä päättämään omasta sukupuolestaan (ja ilmeisesti sukupuolisesta suuntautumisestaan),mutta samalla lapsi ei kuitenkaan ole rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan eikä saa ajaa,vetää röökiä,lopettaa koulua,liittyä armeijaan,äänestää tai harrastaa seksiä (tosin viimeksi mainittua pedofiliaa rakastavat punavihreät taatusti rupeavat ajamaan eteenpäin seuraavaksi.) Mielenkiintoinen yhtälö tosiaan. Kai seuraavaksi vaaditaan anoreksiaa sairastavalle lapselle oikeutta päättää siitä mikä paino on hänelle sopiva. (Millä oikeudella kukaan puuttuu hänen kehoonsa?)

Sukupuolen vaihtaminen on mahdottomuus.Kyse on irvokkaasta ihmisruumiin silpomisesta vastaamaan mielisairaiden ihmisten harhakuvitelmia itsestään. Tälläisen ideologian levittäminen lasten keskuuteen on rikollista ja jos saan huomauttaa että vaikka Briteissä ollaan hieman pidemmällä,niin samaa hulluutta ollaan ajamassa Suomeenkin.

Aikuisen ihmisen voisin jotenkin antaa tehdä sellaista tuhoa itselleen omilla rahoillaan,jos itse haluaa tuhota oman ruumiinsa,niin hän saakoon niin tehdä,mutta yhteiskunnan ei tule vastata kuluista tai seurauksista.

Mitä tapahtuu to 21.09.2017 21:34 0

Tuo englantilaispariskunta, mies ja nainen, normaalit, ymmärsivät, mitä on epänormaali ja mitä ei kannata opettaa normaaleille lapsille. Poikkeavat, perverssit, sairaat ihmiset, jättäisitte rauhaan normaalit ja terveet.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot