5-vuotias tyttö pakotettiin muslimisijaiskoteihin Britanniassa - ristikaulakoru otettiin pois

Asui niqabia ja burkaa käyttävien hoitajien kanssa, kehotettiin oppimaan arabiaa ja pakotettiin syömään ateriansa lattialta "kulttuuriin kuuluvana käytäntönä"

Ulkomaat to 31.08.2017 11:34

5-vuotias kristitty tyttö on joutunut olemaan Iso-Britanniassa kahdessa muslimisijaiskodissa vastoin ​​hänen perheensä toiveita, kertoo Breitbart.

Tyttö on viettänyt viimeiset kuusi kuukautta kahdessa erillisessä ankarassa islamilaisessa kotitaloudessa Tower Hamlets Boroughin kunnanvaltuuston lastensuojelupalvelujen määräyksestä.

Neljä kuukautta tyttö asui ensimmäisen hoitajansa kanssa, joka käytti niqabia kodin ulkopuolella. Hänen nykyinen hoitajansa käyttää burkaa, kun hän on julkisesti lapsen kanssa.

The Timesin raportin mukaan tyttö kyynelehti ja pyysi, ettei häntä palautettaisi muslimisijaisperheeseen, koska "he eivät puhu englantia".

Paikallisviranomaisten raportit kuvaavat, miten pieni tyttö nyyhkytti ja aneli, että häntä ei palautettaisi hänen niqabia käyttävän hoitajansa kotiin.

Lapsi kertoi paikallishallinnon valvojalle, että hänen ristikaulakorunsa on otettu pois ja hänen ei annettu syödä suosikkiruokaansa, pasta carbonaraa, koska se sisälsi pekonia.

Tytöltä on myös odotettu "kulttuuriin kuuluvaa käytäntöä" eli hänet on pakotettu syömään ateriansa lattialla, johon hän ei ollut tottunut.

Tyttö on omaksunut joitakin sanoja uusilta "perheiltään". Häntä oli kehotettu oppimaan arabiaa ja hän kertoi biologiselle äidilleen, että joulu ja pääsiäinen ovat "tyhmiä". Hän oli myös sanonut äidilleen, että eurooppalaiset naiset ovat "hölmöjä ja alkoholisteja".

Lapsen perheen ystävä kertoi:

"Tämä on 5-vuotias valkoinen tyttö. Hän syntyi tässä maassa, puhuu englantia äidinkielenään, rakastaa jalkapalloa, hänellä on brittiläinen passi ja hänet on kirkossa kastettu."

"Hän on jo kärsinyt suurta traumaa siitä, että hänet erotettiin voimakkaasti perheestään. Hän tarvitsee ympäristöä, jossa hän tuntee itsensä turvalliseksi. Sen sijaan hän on loukussa maailmassa, jossa kaikki tuntuu vieraalta ja tuntemattomalta. Tämä on todella pelottavaa nuorelle lapselle."

Jihad Watchin johtaja Robert Spencer huomauttaa, että "mikä huuto ja voimakas paheksunta syntyisikään", jos muslimilapsi sijoitettaisiin kristilliseen perheeseen.

"Sellaista ei koskaan voisi tapahtua Britanniassa tai missään muualla lännessä. Theresa Mayn hallitus on niin taipunut ja vääristynyt muslimien ja jihadien rauhoittamisessa, että se mielellään uhraa ei-muslimeja lapsia monikulttuurisen tulevaisuuden houre- ja kauhukuville."

5-vuotiaan lapsen perhe on viimeisen kuuden kuukauden aikana pyytänyt kunnanvaltuustoa - jota on aiemmin syytetty korruptiosta ja muslimien etujen suosimisesta - sallimaan tytön päästä hoitoon perheelleen tai ystävilleen.

Viimeksi virasto hylkäsi pyynnön sijoittaa hänet tilapäisesti isoäitinsä hoitoon.

Englannin lasten oikeuksia edustava The children’s commissioner for Englandin komissaari Anne Longfield kyseenalaisti viraston päätöksen ja ilmoitti, että hänen toimistonsa ottaisi yhteyttä Tower Hamletsin lastenpalvelupäällikköön.

Longfield edustaa lakisääteisiä valtuuksia lasten oikeuksien puolustamiseksi ja etsii kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lapsiin liittyviä piilotettuja asioita. Häntä kuvataan järjestelmän ja koko maan lasten "silmiksi ja korviksi" ja hänen odotetaan suorittavan tehtävänsä "ilman pelkoa tai suosiota" hallitukselta, lasten virastoilta sekä vapaaehtoiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Englannin lasten komissaarin uusi analyysi paljastaa ensimmäistä kertaa lasten haavoittuvuuden mittakaavan Englannissa.

Lapsen oikeuksia koskevassa Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksessa todetaan, että jokaisen valtakunnallisen järjestön on otettava asianmukaisesti huomioon "yhtäjaksoisuuden toivomus lapsen kasvatuksessa ja kunnioitettava lapsen etnistä, uskonnollista, kulttuurista ja kielellistä taustaa".

Tower Hamletsin alueella toimivien koulujen on lisäksi havaittu olevan vaarassa joutua islamistisille vaikutuksille. Tarkastajat löysivät oppilaita kahdessa valtiollisessa koulussa, jotka olivat altistuneet al-Qaidan rekrytoijan Anwar al-Awlakin saarnoille ja varoittivat, että oppilaat kuudessa yksityismuslimikoulussa saattavat olla "alttiina ääriliikkeen vaikutuksille ja radikalisoitumiselle".

Viimeaikaiset tapaukset ovat osoittaneet myös, että brittiläiset sosiaalipalvelut ovat negatiivisia ja ennakkoluuloisia kristityille pariskunnille.

Sosiaalipalvelu päätti yhden kristityn pariskunnan näkemyksien olevan "haitallisia lasten pitkäaikaisille tarpeille", sillä vanhemmat vastustivat "homopariskunnan" adoptio-oikeutta ja perustelivat sen "eriävillä näkemyksillä" ja sillä, että lapsi tarvitsee äidin ja isän.

Breitbart kertoi myös huhtikuussa tapauksesta, missä sosiaalityöntekijä kertoi kristitylle pariskunnalle, että lapsen kastaminen kristityksi pienentäisi mahdollisuuksia päästä adoptoitavaksi.

Andrea Minichiello Williams Kristinuskon oikeudellisesta keskuksesta sanoi:

"Valitettavasti tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet vihamielisyyttä kristinuskoa vastaan niiltä, jotka ovat vastuussa haavoittuvista lapsista."

Kristinuskon oikeudellinen keskus puolustaa kristittyjen vapautta elää elämäänsä heidän kristillisen uskonsa mukaisesti.

Tower Hamlets on Lontoon etninen erillisalue, jossa vuoden 2011 virallisten tietojen mukaan alle kolmasosa väestöstä on valkoisia brittiläisiä. Sen sijaan siellä on lähes kolmasosa, 32 prosenttia bangladeshilaisia. Se on Tower Hamletsin suurin etninen ryhmä ja suurin Bangladeshin väestö Britanniassa. Yli kaksi kolmasosaa (69 %) Boroughin väestöstä kuuluu vähemmistöetnisiin ryhmiin.

Tower Hamletsin alueella on yksi maan korkeimmista muslimiväestöryhmistä, joka ylittää kristittyjen määrän ja siellä on yli 40 moskeijaa ja islamilaista keskusta.

Tytti Salenius to 31.08. 11:34

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot