Norjan poliittinen eliitti hurraa islamille

Asiantuntija: "Käytännössä kaikki valtaapitävät poliittiset puolueet edistävät maahanmuuttoa ja haluavat lisää islamia"

Ulkomaat ke 26.07.2017 17:46

Ramadanin tarkoitushan on olla islamilainen "pyhä paastokuukausi", mutta todellisuudessa jihadiväkivalta vain lisääntyy eri puolilla maailmaa ja siksi Ramadania voidaankin kutsua "jihadin ja voittojen kuukaudeksi", kirjoittaa norjalainen historioitsija ja Euroopan, islamin ja monikulttuurisuuden asiantuntija Fjordman Gatestone Instituutin artikkelissaan.

Breitbart-uutisten mukaan militanttimuslimit tappoivat ainakin 1 620 ihmistä Ramadanin aikana vuonna 2017. Suurin osa näistä kuoli muslimien enemmistömaissa, mutta myös länsimaissa, kuten Lontoossa.

Fjordman käsittelee muslimien aiheuttamaa kauhua jakamalla sen kahteen eri luokkaan.

"Iso terrori ja pikku terrori. Iso terrori sisältää massaturmaiskut, kuten itsemurhapommitukset. Pikku terrori sisältää muita väkivallan ja häirinnän muotoja, kuten autojen sytyttämistä tuleen, joilla on kielteinen vaikutus päivittäiseen elämään. Molempien terrorimuotojen tarkoituksena on kuitenkin levittää pelkoa."

Ranska kärsii kymmenistä tuhansista autojen polttamisista joka vuosi. Ruotsissa, jossa on Pohjoismaista eniten muslimimaahanmuuttajia, on myös eniten autopaloja. Muslimien hallitsemassa Malmössa autoja sytytetään palamaan lähes päivittäin.

Vuoden 2017 kesäkuun Ramadanin aikana ilmoitettiin kymmeniä auton renkaiden peukaloimistapauksia eri poliisialueilla Tanskassa. Kaikissa tapauksissa auton pyörien muttereita oli löysennetty. Eräs autoilija oli autoa ajaessaan kuullut outoa kolinaa. Pian tämän jälkeen hänen autonsa vasen etupyörä ilmestyi auton eteen ja pyöri pellolle. Auto päätyi ojaan ja mies sairaalaan. Poliisi ei ole toistaiseksi kyennyt löytämään syyllisiä. He ovat vain neuvoneet kaikkia autoilijoita perusteellisesti tarkastamaan pultit ennen auton käynnistämistä.

Kesäkuussa 2017 Norjan Oslossakin tapahtui huomattava määrä autopaloja muutamassa viikossa. Virallisesti poliisi väitti, että he eivät näe mitään yhteyttä tulipalojen ja pääasiassa muslimien hallitsemien alueiden välillä. Ramadanillakaan ei poliisin mukaan ollut tähdellistä merkitystä tai yhteyttä autopaloihin. Tuntemattomat lähteet kuitenkin tiesivät, että ryhmä nuoria maahanmuuttajamiehiä oli ilmeisesti ollut osallisena polttamisiin ja huutaneet: "Teemme Malmön!"

Euroopan, islamin ja monikulttuurisuuden asiantuntija Fjordman toteaaa artikkelissaan, että nykyisellä jatkuvalla maahanmuuton vauhdittamisella syntyperäiset norjalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan muutaman vuosikymmenen kuluessa. Joissakin Oslon kaupungin sisäosissa he ovat jo vähemmistö.

Kirjailija Halvor Fosli julkaisi vuonna 2015 kirjan, johon hän oli haastatellut kyseisillä alueilla asuvia "etnisiä" norjalaisia. Näitä syntyperäisiä kantanorjalaisia haukutaan "vääräuskoisiksi luntuiksi". Monet kokevat itsensä tuntemattomiksi jo omassa maassaan. Kuitenkaan poliitikot ja media eivät lotkauta korviaan. Hallitsevia eliittejä kiinnostaa enemmän väitetty "islamofobia" tai "valkoinen rasismi".

Norjan oletettavasti konservatiivinen pääministeri Erna Solberg on pitkään ollut tunnettu positiivisista islam- ja maahanmuuttonäkemyksistään. Pääministerinä hän on toistuvasti varoittanut islamofobiasta ja kristillisestä "rasismista". Vuonna 2011 suurimman oppositiopuolueen johtajana Solberg totesi, että ​​Euroopassa muslimeja häiritään nyt yhtä paljon kuin juutalaisia 1930-luvulla natsismin nousun aikana.

25. kesäkuuta 2017 arviolta 8 000 muslimia juhli Eid al-Fitria, Ramadanin loppua suurella urheiluareenalla ja konserttisalissa Oslossa. Myös pääministeri Erna Solberg osallistui ja osoitti huomiota olemalla läsnä. Hän huomautti "yhteisymmärryksen" luomisesta ja varoitti muslimeja vastustavia tahoja. Valtakunnallisten tiedotusvälineiden mukaan monet muslimit kohtelivat pääministeriä kuin "supertähteä".

Norjan ex-muslimien järjestön Cemal Knudsen Yucel kertoi olevansa surullinen nähdessään poliitikkojen ja tiedotusvälineiden edistävän islamia ja islamilaisia ​​arvoja televisiossa. Entisenä muslimina hän ei ole koskaan kokenut tällaista juhlaa hänen muslimikotimaassaan. Siellä Eid al-Fitriä juhlitaan tavallisesti perheen kesken, ei stadionilla tuhansien ihmisten kanssa. Hänen mielestä tämä osoittaa, kuinka tehokkaasti islam rakentaa valtaa yhteiskunnassa, jossa se toimii. Maan poliittinen johtaja, joka osallistuu tuhansien muslimien kokoontumiseen kansakunnan pääkaupungissa, voi vain nostaa islamin asemaa ja hallintavaltaa yhteiskunnassa.

Islamystävällinen sanomalehti Aftenposten kirjoittaa, että Rabita -moskeija oli tämän ison islamilaisen juhlan yhteisjärjestäjä, johon osallistuivat paitsi pääministeri, myös kansalliset tiedotusvälineet. Oslon Rabita -moskeija on jo vuosia sekaantunut erittäin kiistanalaiseen toimintaan. Moskeijassa on vieraillut tunnettuja jihadisteja ja sen johtajilla epäillään olevan siteitä Muslimiveljeskuntaan.

Ruotsin siviilikysymyksistä vastaava virasto (MSC) teetti vuoden 2017 alkupuolella selvitysraportin, jonka mukaan Muslimiveljeskunta johtaa salaa islamistisia ​​ryhmiä rakentamalla rinnakkaista yhteiskuntaa Ruotsissa soluttautumalla ja tunkeutumalla maan järjestöihin ja poliittisiin puolueisiin.

1930- ja 1940-luvuilla Muslimiveljeskunnalla oli ystävälliset siteet Adolf Hitleriin ja natseihin. Yksi tämän päivän Muslimiveljeskunnan tärkeimmistä tiedottajista, Sheikki Yusuf al-Qaradawi on lausunut, että Allah lähetti Hitlerin rankaisemaan juutalaisia ​​ja antoi ymmärtää, että seuraava juutalaisten kansanmurha on muslimien käsissä. Qaradawi on itsemurhaiskujen pääkannattaja ja puolestapuhuja ja hän on myös rehennellyt muslimien tulevan valloittamaan Euroopan.

Vuonna 1928 Hassan al Bannan Egyptissä perustama Muslimiveljeskunta on siitä lähtien jo sukupolvien ajan ollut vaalimassa niitä, jotka edistävät islamilaisen yhteiskunnan laajentumista. Jäseninä ovat olleet jihadistit ja islamistiset terroristit, kuten Sayyid Qutb, Abdullah Azzam, Alma al-Zawahiri, Osama bin Ladenin jälkeen tullut Al-Qaidan terroristiverkoston johtaja ja Abu Bakr al-Baghdadi, islamilaisen valtion itsensä julistama kalifi.

Fjordman pitää pelottavana ja kauhistuttavana sitä, että moskeija, jolla epäillään olevan yhteyksiä tällaiseen järjestöön, järjestää suuren tapahtuman Oslossa ja valtion päämies vielä kiittää siitä.

"Vaikka totalitaristinen sharian rautainen burka, jihad, terrorismi ja väkivalta laskeutuu Euroopan ylle, monet länsimaalaiset johtajat ja tiedotusvälineet syleillen hyväksyvät ja toivottavat tervetulleeksi ja väittävät sen rikastuttavan yhteiskuntaamme."

Pääministeri Solbergin tärkein poliittinen kilpailija, sosialidemokraattisen puolueen johtaja Jonas Gahr Støre on mahdollisesti vielä hullaantuneempi kuin pääministeri Solberg, jatkaa Fjordman.

Vuonna 2008 Norjan hallitus tuki Oslossa Muslimiveljeskunnan jäsenten kanssa käytäviä kahdenvälisiä keskusteluja. Työväenpuolueen Støresta tuli myöhemmin ulkoministeri. Tuolloinen pääministeri Jens Stoltenberg on nyt läntisen puolustusliitto NATOn johtaja.

Muslimiveljeskunnalla on siteitä myös muihin ryhmiin, kuten äärimmäisen julmaan palestiinalaiseen terroristijärjestö Hamasiin. Vuonna 2007 Muslimiveljeskunta sai höynäytettyä Norjan vasemmistolaista Stoltenbergin hallitusta ja näin Norja ensimmäisenä länsimaisena maana "normalisoi" suhteensa Hamasiin. Myös Norjan työväenpuolueen nuorisojärjestö (AUF), työväenliitto (LO) ja sen liittouman kumppani, sosialistinen vasemmistopuolue kannattivat tätä "yhteyttä", Euroopan, islamin ja monikulttuurisuuden asiantuntija Fjordman huomauttaa.

Useat norjalaiset joukkoviestimet ja vasemmistoaktivistit suhtautuivat erittäin myönteisesti Hamasin suhteiden "normalisointiin". Suurimmaksi osaksi Osloon keskittyvä sanomalehti Aftenposten kehui sitä "viisaaksi liikkeeksi". Fjordman joutui myös tulilinjalle, kun hän oli vastustanut voimakkaasti yhteistyötä terroristien kanssa. Norjalainen media ja vasemmistoaktivistit syyttivät häntä muutamia vuosia myöhemmin terrorismiin yllyttämisestä.

Vuonna 2007 Norjan hallitusta "edustavalla" Raymond Johansenilla oli ystävällisiä julkisia tapaamisia Hamasin johtaja Ismail Haniyehin kanssa. Vuonna 2011 Haniyeh ylisti maailmanlaajuista terroristijohtaja Osama bin Ladenia "arabien pyhäksi soturiksi". Tänä vuonna Ismail Haniyeh valittiin Hamasin uudeksi johtajaksi ja BBC -uutiskanava kutsui häntä "pragmaatikoksi".

Raymond Johansen toimii tällä hetkellä Oslon pormestarina ja on todennut, että hyökkäys muslimeja vastaan on hyökkäys häntä kohtaan. Valtaosa muslimimaahanmuuttajista äänestää työväenpuoluetta tai muita vasemmistopuolueita.

Julkisesti islamistisia terroristeja ja jihadistien joukkomurhia ylistävä radikaali muslimi"pakolainen" Mullah Krekar on neuvonut muslimeja Norjassa äänestämään työväenpuoluetta tai muita sosiaalidemokraattisia puolueita.

11. syyskuuta 2017 Norjassa järjestetään parlamenttivaalit. Fjordmanin mukaan äänestäjillä on realistinen vaihtoehto kahden pääministerin välillä: Erna Solberg tai Jonas Gahr Støre.

"Molemmat ovat islamystävällisiä, kansallisia arvoja vastustavia globalisteja ja monikulttuurikkoja, jotka kannattavat ja edistävät maahanmuuttoa. Muut Euroopan maat, kuten Saksa, ovat samankaltaisessa tilanteessa. Käytännössä kaikki valtaapitävät poliittiset puolueet edistävät maahanmuuttoa ja haluavat lisää islamia", Fjordman kiteyttää lopuksi.

Tytti Salenius ke 26.07. 17:46

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 2

Klo 16:33.

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot