Muslimit tukevat holokaustin kieltäjiä ja rankaisevat shariaa vastustavia

Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja: "Islamistiset järjestelmät yllyttävät, palkitsevat ja juhlivat niitä, jotka kieltävät holokaustin"

Ulkomaat ma 24.07.2017 23:24

Filosofian tohtori ja Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja Majid Rafizadeh kertoo Gatestone Instituutin artikkelissaan kasvaneensa Bashar Assadin, Ayatollah Khameneinin, Mahmoud Ahmadinejadin ja Akbar Hashemi Rafsanjanin diktatuuristen sääntöjen alla ja tietävänsä, mitä oli elää pelon ja alistamisen kulttuurissa.

Hän muistuttaa, että näillä hallitsijoilla oli lisäksi toinenkin yhteinen "perinne": He kaikki kiistävät holokaustin.

Rafizadehin mukaan oli yleistä kuulla kenen tahansa Iranin hallituksessa työskentelevän väittävän, ettei holokaustia ole tapahtunut. Selvistä tosiasioista huolimatta he edelleen uskottelevat holokaustin olevan tekaistu vale ja he myös levittävät tätä "uskomusta" kansalleen, hän korostaa.

Kun Majid Rafizadeh oli aikoinaan sattunut kuulemaan Iranin islamilaisen vallankumouksellisen armeijakunnan (IRGC) jäsenen sanovan kollegoilleen, että "holokausti on israelilaisten, amerikkalaisten ja juutalaisten keksimä kuvitteellinen tarina", sanat järkyttivät häntä.

Globaalin ja kansainvälisen tutkimuksen maisteri Rafizadeh on vankasti sitä mieltä, että tämä käsitys tyrkytetään lapsen mieleen jo hyvin nuorella iällä ja tarkoituksena on aivopestä lapsi hyväksymään tuo valhe totena.

"Kuinka kukaan voi kieltää tällaiset julmuudet?" Rafizadeh kysyy.

Vuosien aikana kysymys holokaustista vaivasi häntä itsepintaisesti.

"Miksi oli täysin hyväksyttävää kieltää yksi nykyaikamme pahimmista humanitaarisista ja traagisimmista murhenäytelmistä eikä shariaa saa kyseenalaistaa? Holokaustiin liittyi kaikkein oksettavimpia rikoksia ihmiskuntaa vastaan, jotka kaikki tehtiin alle sata vuotta sitten", hän huomauttaa.

Rafizadehin mukaan on olemassa runsaasti kiistattomia historiallisia todisteita, jotka osoittavat holokaustin tapahtuneen.

"Silti Iranin ja Syyrian johtajat sekä monet islamistiset imaamit kannustavat edelleen ihmisiä kieltämään sen. Samaan aikaan on kiellettyä edes kyseenalaistaa islamilaisia ​​lakeja, jotka nikkaroitiin 1400 vuotta sitten."

Rafizadeh miettii artikkelissaan useaan kertaan, miksi holokaustin kieltämiseen yllytetään ja sitä jopa kehutaan.

"Kielletään käsittämättömät kärsimykset, joita miljoonat joutuivat kokemaan holokaustin aikana. Mutta jotka uskaltavat kyseenalaistaa sharian, heidän elämänsä ovat vaarassa."

Rafizadehin mielestä ei pidä koskaan kyseenalaistaa sellaisten tarinoiden todenmukaisuutta, joita imaamit kertovat islamista, Muhammadista ja Allahista.

"Jos uskallat jopa vitsailla islamista, rangaistuksesi voi vaihdella kidutuksesta pitkäaikaisiin ja nopeisiin kuolemantuomioihin."

Viimeisin esimerkki on 21-vuotias Sina Dehghanin, jonka vallankumoukselliset vartijat pidättivät "islamin loukkaamisesta". Häntä vastaan ​​nostettiin syytökset profeetta Muhammadin parjaamisesta ja tämän "valtavan rikoksen" vuoksi nuori mies tuomittiin nopeasti kuolemaan.

Maailmankuuluna Iranin-Amerikan poliittisena tiede- ja liikemiehenäkin tunnettu Rafizadeh tietää, että holokaustin kieltämiseen kiihotetaan ja siitä annetaan palkkioita eikä se yllätä häntä.

"Islamistiset järjestelmät palkitsevat ja juhlivat niitä, jotka kieltävät holokaustin."

Vastaus ja syy tähän järjettömään käyttäytymiseen selittyy huomattavilla "palkinnoilla", jotka vaihtelevat aina korkeatasoisten sotilasasemien saamisesta vaikutusvaltaisten poliittisten virkojen saavuttamisiin.

Mahmoud Ahmadinejad on yksi "palkituista". Hän kiisti holokaustin ja sen avulla hänestä tuli maansa presidentti.

"He ovat luoneet myytin holokaustin nimessä ja pitävät sitä Jumalan, uskonnon ja profeettojen yläpuolella", Ahmadinejad sanoi suorassa tv-lähetyksessä ennen hänen toisen kauden presidentinvaaliaan. Ahmadinejad jopa myönsi, että holokaustin kieltäminen oli hänen suurin saavutuksensa.

Rafizadehin mukaan nykyinen niin sanottu "maltillinen" Iranin hallituksen presidentti Hassan Rouhani ei eroa millään tavalla edellisestä.

"Hän on selvästi myös holokaustin kieltäjä ja jatkaa hallituksessa työskentelevien ja koko kansansa yllyttämistä seuraamalla samaa valheellista ja viekasta uskomusta."

Hallitus käyttää huomattavan määrän rahaa ja aikaa levittäessään käsitystä, että holokaustia ei ole lainkaan tapahtunut.

Iranin islamistisen valtion johtaja Ayatollah Ali Khamenei on toistuvasti kieltänyt holokaustin kirjoissaan ja sosiaalisessa mediassa. Videolla hän huomauttaa:

"Ei ole selvää, onko holokausti totta vai ei. Vaikka se olisi totta, ei ole selvää, miten se tapahtui. Tämä tietämättömyys vaivaa nykyajan maailmaa. Muslimien pitäisi tietää, että voimme vastustaa tietämättömyyttä. Kuka avustaa valesionistihallintoa ja tukee heitä raivaamalla heille tien ja on heidän takanaan? Ne ovat läntiset vallat Amerikan johdolla. Samalla he sanovat iskulauseissaan vastustavansa terrorismia ja ISISiä."

Hallitus tuhlaa vuosittain miljoonia dollareita holokaustin kieltämiseen liittyviin sarjakuvakilpailuihin, mikä Rafizadehin mielestä kertoo selvistä pyrkimyksistä levittää antisemitismiä kaikkialla maailmassa.

"Ihmisiä kutsutaan eri maista ja satoja tuhansia dollareita annetaan voittajille."

Viime vuonna Iranin Teheranissa kilpailu veti osallistujia yli 50 eri maasta.

Rafizadehista on käsittämätöntä, että monet Euroopan maat ja koko länsi jatkavat äärimuslimien ja Iranin johtajien isännöimistä ja tarjoavat heidän "julistukselleen" foorumeita.

"Äärimuslimit palkitsevat ja tukevat edelleen holokaustin kieltäjiä ja rankaisevat raa'asti ketä tahansa, joka uskaltaa kyseenalaistaa islamilaiset lait."

Tytti Salenius ma 24.07. 23:24

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot