Eurooppa antautuu radikaalille islamille: "Eurooppa on tekemässä itsemurhaa"

Pariisin yliopiston professori: "Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi."

Ulkomaat su 25.06.2017 13:10

Kaikki Euroopan poliittiset johtajat tietävät, että radikaali islam on pyyhkäissyt koko mantereen yli, mutta he eivät ole valmiita tarttumaan toimeen ja sulkemaan moskeijoita, ottamaan voimakkaasti takaisin hävittyjä alueita, pidättämään epäiltyjä ja karkottamaan ulkomaisia jihadisteja, näin toteaa Gatestone Instituutin artikkelissa Pariisin yliopiston professori Guy Millière, joka on kirjoittanut 27 kirjaa Ranskassa ja Euroopassa.

Sadat muslimialueet Euroopassa ovat islamilaisessa hallinnassa tuhansine potentiaalisine jihadisteineen - kätköksissä maahanmuuttajien joukossa ja valmiina murhaamaan.

Johtajat ovat täysin tietoisia radikaalin islamin julistamasta sodasta läntisessä maailmassa ja se on todellinen sota. He näkevät olevansa tilanteen vankeja eivätkä voi enää kontrolloida ja kääntää tapahtumien kulkua, joka edellyttäisi rajuja toimia, Millière painottaa.

Britannian poliittinen kommentaattori Douglas Murray kirjoittaa uudessa kirjassaan The Strange Death of Europe:

"Eurooppa on tekemässä itsemurhaa. Tai ainakin sen johtajat ovat päättäneet tehdä itsemurhan."

Murray ihmettelee, miksi eurooppalaiset eivät ole yksimielisiä tapahtumien kulusta.

5. kesäkuuta 2017 Lontoossa pidetään minuutin hiljaisuus Potters Field Parkissa ja osoitetaan kunnioitusta kolme päivää aiemmin tapahtuneelle London Bridgen jihadistihyökkäyksen uhreille. Paikalle tuodaan kukkia, kynttilöitä ja kylttejä, joissa lukee tyypillisen tavalliset sanat: "yhtenäisyys, rauha ja rakkaus". Kasvot ovat surullisia, mutta jälkeäkään vihasta terrorismiin ei ole näkyvissä.

Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan pitää puheen korostaen, että tappajilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Muutaman tunnin kuluttua hyökkäyksestä myös Britannian pääministeri Theresa May kieltäytyy syyllistämästä islamia, mutta rohkenee puhua "islamistisesta ääriliikkeiden toiminnasta". Häntä syytetään heti maan jakamisesta.

Vaalipäivänä 8. kesäkuuta hänen konservatiivinen puolueensa menettää enemmistön alahuoneessa. "Demokraattisosialisti" Jeremy Corbyn johtaa työväenpuolueen kolmenkymmenen paikan lisäykseen ja puolustaa terroristeja vaatimalla Britanniaa lopettamaan osallistumisensa Islamilaisen valtion vastaiseen kampanjaan.

Huolimatta kolmesta hyökkäyksestä kolmessa kuukaudessa Britannia ei näytä siltikään valitsevan valppaaampaa ja päättäväisempää suuntaa. Kesäkuu ei ole vielä edes ohi, mutta media tuskin puhuu enää terrorismista. Tuhoisa tulipalo tuhoaa tornikerrostalorakennuksen North Kensingtonissa tappaen sen asukkaita ja uhrien sureminen näyttää täysin poistaneen kaikki muistot terrori-iskuissa surmansa saaneista.

Sitten aamuyöllä 19. kesäkuuta mies ajaa pakettiautolla muslimien päälle Finsbury Parkin moskeijan liepeillä Lontoossa. Britannian tärkeimmäksi uhkaksi esitetään heti useissa sanomalehdissä "islamofobiaa", huomauttaa Pariisin yliopiston professori Guy Millière.

Hänen mukaansa Iso-Britannia on maa, jossa jo vuosikymmenten ajan islamistit ovat voineet "mukavasti järjestää jihadia ja murhia". Vaikka Britannian hallitus on kieltänyt useimmat jihadistiliikkeet, sitä enemmän on ilmaantunut lisää "hillitympiä" järjestöjä, jotka levittävät kuitenkin aivan samaa viestiä.

Islamilainen Eurooppafoorumi esimerkiksi kuvaa itseään "rauhalliseksi", mutta on kaikkea muuta. Eräs toinen oli Anwar al-Awlaki joka vuosien ajan suunnitteli al-Qaidan toimintaa, kunnes hänet tapettiin Jemenissä vuonna 2011. Islamilainen ihmisoikeuskomissio käyttää "ihmisoikeuksien puolustamisessa" kieltä, jolla se levittää väkivaltaisia lausuntoja juutalaisia ja länttä vastaan.

Kaikkein mahtipontisimmat radikaalisaarnaajat ovat kaikkea muuta kuin kadonneet. Tunnetuin heistä, Anjem Choudary tuomittiin viideksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen hänen avoimesta tuestaan Islamilaiselle valtiolle, mutta sadat imaamit ympäri maata jatkavat samanlaista toimintaa. No-go-alueet, jonne "vääräuskoisilla" ei ole mitään asiaa, jatkavat kasvuaan suurissa kaupungeissa ja shariatuomioistuimet jatkavat edelleen omien islamilaisten lakiensa soveltamista rinnakkaisena "oikeudenmukaisuuden muotona".

Khuram Shazad Butt, yksi kolmesta London Bridgen terroristista nostaa Islamilaisen valtion lipun kameroiden edessä ja esiintyy Britannian jihadidokumentin päähenkilönä ja silti poliisi pitää häntä "vain alhaisena tärkeysjärjestyksessä ja vähemmän tärkeänä". Manchesterin tappaja Salman Abedi matkusti Libyaan ja Syyriaan koulutukseen, ennen kuin hän päätti toimia. Hän pystyi helposti ylittämään rajat kenenkään pysäyttämättä, professori korostaa.

Millièren mielestä vasemmistolaiset brittipoliitikot ovat jo kauan sitten päättäneet heittäytyä terroristien avunantajiksi ja rikoskumppaneiksi. Konservatiivit eivät ole tehneet sen enempää sen jälkeen, kun brittiläinen konservatiivipoliitikko Enoch Powell vuonna 1968 herätti metelin kuuluisalla "Rivers of Blood" -puheellaan.

"Britannian konservatiivit välttelivät vain aihetta ja tulivat lähes yhtä omahyväisiksi kuin poliittiset vastustajansa", Millière tykittää.

Enoch Powell arvosteli puheessaan voimakkaasti jo silloista maahanmuuttopolitiikkaa ja ennusti, että jatkamalla samaan malliin "tulemme katselemaan kansakuntaa, joka innokkaasti kokoaa omaa hautajaisroviotaan".

Vuonna 2002 Margaret Thatcher esitti islamismin "uutena bolshevismina" ja totesi, että "suurin osa muslimeista tuntee mielipahaa" terrorismista. Hän kuvaili "jihadistivaaraa" sanomatta sanaakaan radikaalimuslimien leviättämästä islamismista omassa maassaan.

Vuonna 2015 David Cameron sanoi:

"Me tarvitsemme paljon islaminuskoisia miehiä ja naisia brittiyritysten kärkipaikoille, enemmän muslimisotilaita korkeimpiin komentoasemiin, enemmän muslimeja parlamenttiin ja johtavan asemiin."

Olleessaan Britannian UKIP -puolueen kärjessä Nigel Farage sanoi maassa olevan muslimien "viides kolonna".

Huolimatta Brexit -kansanäänestyksestä ja sen islamisaation heikentämisyrityksestä, Britannialle on täysin leimallista eurooppalainen tappiotila, joka syövyttää sen olemassaoloa ja on läsnä kaikkialla Euroopassa.

Kulttuurirelativismi on saanut jalansijaa. Lännen vastaisen historian vähittäinen uudistaminen on saavuttanut median, kulttuurin, politiikan ja koulutuksen.

Muslimimaahanmuuttajia on saapunut yhä enemmän eikä heitä ole rohkaistu integroitumaan tai kunnioittamaan maita, joihin he ovat tulleet. Koulussa heidän lapsensa ovat kertoneet, että Euroopan suurvallat ovat häirinneet muslimimaailmaa ja että muslimikulttuuri on vähintään yhtä kunnollinen ja arvostettava kuin länsimainen, ehkä jopa enemmän.

Näin muslimipiirit syntyivät. Radikaali islam levisi. Jengit ja imaamit alkoivat hallita kaikkia lähiöitä.

Kun väkivaltaisuudet puhkesivat ja mellakoita tapahtui, eurooppalaiset poliitikot päättivätkin lepyttää heitä. Jatkuvasti joka puolella toistettiin, että maahanmuuton ja islamin kritisoiminen on "rasistista", professori Millière selvittää.

Eurooppalaiset johtajat ovat selvillä siitä, että pysäyttämätön väestön korvaaminen on käynnissä Euroopassa ja että hyökkäykset tulevat lisääntymään. Millièren näkemys on, että he puhuvat ikään kuin vain rajoittaisivat vahinkoja, mutta eivät estä niitä.

"Euroopan väestöissä näemme, mitä tuleman pitää. Johtajat vain katselevat, kun Euroopan maaperällä kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi."

Millière toteaa artikkelinsa lopuksi, että he (johtajat)näkevät iskut, haavoittuneet ja ruumiit.

"Siitä huolimatta näyttää siltä, että he ovat yksinkertaisesti menettäneet tahtonsa taistella ja näyttävät valinneensa vaihtoehdoksi antautumisen."

Tytti Salenius su 25.06. 13:10

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

Klo 16:53.

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42

Juha Ahvio

Ruotsin vaalit uranaukaisijana

pe 16.09. 19:52

Olli Pusa

Ruotsin hallitusneuvottelut

to 15.09. 11:34

Tapio Puolimatka

Abortin laillistaminen murentaa ihmisoikeusjärjestelmän

ti 13.09. 13:49

videot