Vasemmiston terrorismi Yhdysvalloissa riistäytymässä käsistä

Väkivaltainen vasemmisto on se joka terrorisoi. Eivät konservatiivit riehu, hajota paikkoja yliopistoilla, sytytä autoja tuleen ja ammu ihmisiä baseball kentällä vain koska joku on aikeissa puhua.

Ulkomaat ke 21.06.2017 23:54

Pesäpalloharjoituksessa tapahtunut ampumavälikohtaus on nostattanut tunteita Yhdysvalloissa. Keskiviikkona 14. kesäkuuta Virginian Alexandriassa pidetyssä pesäpalloharjoituksessa mies avasi tulen kohti paikalla olleita republikaanipoliitikoita.

Ammuskelusta epäilty 66-vuotias vasemmistoaktivisti James Hodgkinson kuoli poliisin luoteihin.

Edustaja Barry Loudermilk (R) kommentoi tapauksen johdosta, että kongressiedustajille tulisi heidän turvallisuutensa vuoksi sallia oikeus kantaa asetta piilotettuna Yhdysvaltain pääkaupungissa, jos heillä on siihen lupa omassa kotiosavaltiossa.

Edustaja Thomas Massie (R) on kuitenkin eri mieltä asiasta. Hän on tehnyt lakialoitteen, joka takaisi jokaiselle kansalaiselle oikeuden kantaa asetta Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa, jos heillä on laillinen lupa siihen heidän kotiosavaltiossaan.

– Kauheiden tapahtumien seurauksena on todennäköistä, että tulee vaatimuksia luoda erityisoikeuksia poliitikoille. Meidän reaktiomme tulisi kuitenkin olla se, että puolustamme kaikkien kansalaisten perustuslaissa turvattua oikeutta: oikeutta itsepuolustukseen, toteaa Massie lausunnossaan.

Massien mukaan ampuma-aseiden kieltäminen ei ole oikea ratkaisu. Hän perustelee näkemyksensä yhdenvertaisilla oikeuksilla itsepuolustukseen.

– Turvataksemme yleisen turvallisuuden meidän tulee kumota lait, jotka estävät hyviä ihmisiä kantamasta aseita, koska ei jokaisella ihmisellä ole henkilökohtaista poliisivartiota, Massie jatkaa.

Lakialoitetta on toisaalta vastustettu siitä syystä, että sen on katsottu rajoittavan pääkaupungin itsehallintoa päättää omista aselaeista.

Turvallisuusviranomaiset ovat ilmoittaneet, että turvatoimia aiotaan vahvistaa.

Trent Franks on yksi niistä kuudesta republikaanista, joiden nimet olivat Hodgkinsonin tappolistalla. Franks oli sunnuntaina radiohaastattelussa ja totesi Hodgkinsonin iskun olleen "huolella suunniteltu ja haudottu" ja että "yhteiskunnassa on nyt saavutettu merkittävä piste. Piste, jossa väkivaltainen vasemmisto on osoittanut haluavansa ampua ihmisiä ja he todella tekevät sen."

“Väkivaltainen vasemmisto on se joka on ollut raivoissaan. Ne eivät ole konservatiivit, jotka riehuvat ja hajottavat paikkoja yliopistoilla ja sytyttävät autoja tuleen, vain koska joku on aikeissa puhua. Ne eivät ole konservatiivit jotka kutsuvat poliiseja "peittoon puetuiksi sioiksi" yllyttäen tappamaan poliiseja", Trent sanoi haastattelussa.

“Ne eivät ole konservatiiveja, jotka ampuvat ihmisiä baseball kentällä. Tämä väkivaltainen vasemmisto on menettänyt kontrollin ja niin kutsuttujen maltillisten on nyt aika nousta ja puuttua tähän selvin sanoin ja lopettaa kaikki myötäily."

Lähteet: Congressman MassieWashington ExaminerFox NewsThe GuardianKansalainen.fiDaily Caller.

Jukka Rahkonen ke 21.06. 23:54

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Kohti pinnan katkeamista

to 16.09. 23:47

Vieraskynä

Koronakriittinen lähdekritiikki ei horju

ma 13.09. 22:43

Mikko Paunio

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti (?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

pe 10.09. 11:09

Tapio Puolimatka

Rokotepassien avulla kohti digitaalista diktatuuria?

to 09.09. 21:09

Olli Pusa

Ilmastonmuutoksen kulissi putoaa?

ma 06.09. 11:19

videot