Saksan poliisi voimaton Lähi-idän taustaisten islamistirikollisjengien kanssa: "Viidakon laki"

Tuomioistuimet antavat tuomioita, jotka perustuvat virheelliseen monikulttuurisuuden ymmärtämiseen ja rasistiksi leimautumisen pelkoon

Ulkomaat ma 19.06.2017 17:54

Lähi-idän rikollisjärjestöt ovat vakiinnuttaneet asemansa eri puolilla Saksaa, jossa ne harjoittavat gansterimaisia ryöstöjä, kiristystä, rahanpesua, paritusta ja laitonta ihmis-, ase- ja huumekauppaa, kertoo Gatestone Institute.

Rikollisjärjestöt ovat suurten libanonilaisten, turkkilaisten, syyrialaisten ynnä muiden Lähi-idän taustaisten klaanien vetämiä ja toimivat näennäisen vapaasti ja ilman pelkoa rangaistuksista, koska saksalaiset tuomarit ja syyttäjät eivät voi tai halua pysäyttää heitä.

Klaaneista on osa siirtynyt Saksaan Libanonin vuosien 1975-1990 sisällissodan aikana ja kasvaneet lukumäärältään tuhansiksi jäseniksi ja hallitsevat nyt suurina joukkoina Saksan kaupungeissa alueilla, joista on tosi asiassa tullut laeista piittaamattomia ja joihin menemistä Saksan poliisi yhä enenevässä määrin pelkää.

Asiantuntijat arvioivat, että jopa noin 9000 ihmistä esimerkiksi Berliinissä on klaanien jäseniä.

Focus -lehden haastattelussa libanonilais-saksalainen politiikan tutkija ja Saksassa olevien Lähi-idän klaanien johtava asiantuntija Ralph Ghadban selittää perusteellisesti, että hän on seurannut tätä kehitystä jo vuosia.

"Klaanit tuntuvat olevan nyt niin vahvoja, että ne hyökkäävät valtion viranomaisten ja poliisien päälle. Ne halveksivat oikeuslaitosta."

Ghadbanin mielestä valtion olisi tuhottava klaanin rakenteet. Vahvoja ja hyvin koulutettuja poliiseja pitäisi kunnioittaa kadulla.

"On huono ja nolo esimerkki, jos klaanin jäsenet voivat vakavasti vahingoittaa 24 poliisia ilman pelkoa todellisista seurauksista. Asianajajat ja tuomarit on myös koulutettava."

Tuomioistuimet antavat Ghadbanin mukaan voimattomia tuomioita, jotka perustuvat virheelliseen monikulttuurisuuden ymmärtämiseen ja rasistiksi leimautumisen pelkoon.

Klaanit ovat sidoksissa islamistisiin ryhmittymiin ja oikeuttavat väkivaltaan "vääräuskoisia" vastaan.

Klaanit torjuvat Saksan valtion auktoriteetin ja sen sijaan ajavat rinnakkaista oikeusjärjestelmää, jossa mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan välimiehen, niin sanotun "sovittelijan" välityksellä. Bild -lehti on paljastanut, miten klaanit käyttävät käteismaksuja ja väkivallan uhkaa vaikuttaakseen todistajiin aina kun Saksan poliisi tai syyttäjät sekaantuvat asiaan.

Klaanit etsivät nyt nuoria ja fyysisesti vahvoja miehiä pakolaissuojaleireiltä liittymään heidän riveihinsä. Valtionsyyttäjä Sjors Kamstra selittää siirtolaisten olevan "tervetulleita tulokkaita klaaneihin, koska he ovat uusia eivätkä ole poliisin tiedossa".

"Pakolaiset tulevat tänne rahattomina. Heille näytetään, miten halpaa rahaa voidaan saada hyvin nopeasti. Köyhyyden takia tämä houkuttelee heitä. Monet heistä eivät osaa saksaa ja ovat luonnostaan ​​haavoittuvia ja alttiita, kun heitä puhutellaan heidän omalla äidinkielellään."

Gatestone Instituutin artikkelissa on useita esimerkkejä, joissa kerrotaan klaanien ylivallasta ja uhmakkuudesta. "Poliisi on voitettu ja asiat ratkaistaan heidän omilla ehdoillaan." Rikollisryhmittymät väittävät vallanneensa jopa yksittäiset kadut itselleen ja tehneensä omat säännöt, joihin poliisilla ei ole enää mitään sanottavaa vaan heidän on vain peräännyttävä.

Esimerkiksi Naumburgissa, Saksi-Anhaltin osavaltion eteläosan kaupungissa Saksassa poliisi oli takavarikoinut 21-vuotiaan Syyrian klaanin jäsenen Ahmed A:n ajokortin ja lähes välittömästi muiden klaanien jäsenten joukko oli piirittänyt poliisin. Poliisin oli vetäydyttävä. Sitten väkijoukko oli marssinut poliisiasemalle ja jatkanut siellä mellakoimista ja rosvoiluaan.

Ahmed A on sarjarikollinen, jonka turvapaikkahakemus on hylätty, mutta hän on edelleen Saksassa. Hän sanoi poliiseille:

"Pidättäkää minut. Minulla ei ole mitään menetettävää. Aion ampua luodin jokaisen poliisin päähän. Teen elämästänne helvettiä. Silloin minusta tulee vain poliisin tappaja."

Hän myös varoitti poliisia, joka takavarikoi hänen ajokorttinsa:

"Tuhoan hänen elämänsä. Tiedän tarkalleen, missä hän asuu." Sitten hän selitti, mitä hän tekisi poliisin vaimolle ja tyttärelle.

Ahmed A:n annettiin kävellä vapaasti. Poliisi sanoi vain, että sillä ei ole riittäviä perusteita pidätykseen.

Naumburgin poliisi on puolustautunut henkilöstön puutteella, mutta alueen parlamentaarikko Daniel Sturm huomautti olevan kysymys paljon isommasta ongelmasta: "Puhumme vastarinnasta, joka kohdistuu osavaltion vaikutusvaltaan."

Saksi-Anhaltin osavaltion sisäministeri Holger Stahlknecht sanoi näyttävän siltä, että Syyrian klaani on perustanut "rinnakkaisen yhteiskunnan" Naumburgiin.

Bremenissä poliisien taistelu rajua maahanmuuttajanuorten katurikollisuutta vastaan on helisemässä rajallisten henkilöstöresurssien takia.

Saksan poliisin unionin (DPolG) johtaja Rainer Wendt arvosteli kaupungin viranomaisia ratkaisujen puutteesta.

"Bremen on antautunut äärimmäisen vaarallisille klaaneille. Osavaltion laillinen yksinoikeus fyysiseen voimankäyttöön on menetetty ja näyttää tulevan viidakon laki. Turvallisuudesta ei ole enää tietoakaan."

Tytti Salenius ma 19.06. 17:54

Kommentit: 1

Juha. ma 19.06.2017 21:13 0

"Klaanint." Saksan "rauhankasvatusta" saanut poliisi on yhtäläistä hameväkeä kuin ruotsalaiset virkasisarensa. En tee pilkkaa oikeista naisista, vaan munattomista miehistä, jotka voi pitää enemmänkin eunukkeina kuin wanhan liiton miehiä Härmästä, jotka osasivat kääntää puukkoa vähintäinkin silloin kuin tarvitsi. Mutta eihän noiden maiden feministi hallitukset ryyditettynä jälleen kerran munattomilla miehettärillä anna edes valtuuksia ottaa härkää sarvista kuin korkeintaan silloin pamppu heiluu terapeuttisesti kun kyse on kanta-asukkaista, joilta menevät hermot kun edes jotenkin yrittävät arkielämäänsä elää. Klaanit hääräävät ainakin Somaliassa ja varmasti muuallakin muslimimaissa. Nämä "väkivaltaa pakoon lähteneet" tuovat sen väkivallan sekä avoimen uhmakkaan rikollisuuden tullessaan maihin, joissa vallitsee sivistys ja korkeat humanistiset käsitykset sekä tavat ihmisten välisessä toiminnassa. Siinäpä jälleen on Angela Merkelin eräs rakkauden hedelmä ja lopputulema hänen läpimädästä politiikastaan, jonka hän aikoo viedä helvetin periseinään saakka. Missä ovat saksalaiset miehet ja armeija, jonka pitäisi olla tappokone joka luutuaa lian pois ja palauttaa järjestyksen Saksan kaduille. Kun ampuu ensimmäisen luodin. Jo viikon päästä homma on helppoa kuin heinänteko. Joko sinä kuolet ja toinen tanssii ruumiisi päällä tai sinä tapat ja elät kuollaksesi vasta silloin kuin Jumala on katsonut hiekan valuneeksi loppuun tiimalasissasi. Runoja lausumalla Eurooppa ei uutta päivää näe, vaan loputtoman synkän yön ainoana valona palavat ruumisroviot. Jos on liian paksua, ohentakaa vedellä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

Klo 20:01.

Matti Viren

Wir schaffen das!

ma 25.06. 01:52

Timo Vihavainen

Kansalaistottelemattomuus

su 24.06. 22:00

Professorin Ajatuksia

Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen

su 24.06. 21:59

Reijo Tossavainen

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

su 24.06. 19:04

videot