Eu aloittaa oikeusprosessin niitä maita kohtaan, jotka eivät ole ottaneet vastaan "riittävää määrää" siirtolaisia

Komissio käyttää kovia sanoja julkilausumassaan ja väittää, että nämä kolme jäsenvaltiota ovat käyneet sotaa laillisia velvollisuuksiaan vastan .

Ulkomaat la 17.06.2017 13:15

Euroopan komissio on aloittanut oikeudellisia toimenpiteitä kolmea jäsenmaataan, Puolaa, Unkaria ja Tsekkejä vastaan siksi, että nämä eivät ole suostuneet ottamaan vastaan "riittävää määrää" Euroopan alueelle päästetyistä siirtolaisista, raportoi RT. Maita syytetään siitä, että nämä eivät täytä velvollisuuksiaan asiassa.

Komissio käyttää kovia sanoja julkilausumassaan ja väittää, että nämä kolme jäsenvaltiota ovat käyneet ”sotaa laillisia velvollisuuksiaan vastan”.

Euroopan unionin sisäisen sopimuksen mukaan turvapaikanhakijoina esiintyvät siirtolaiset täytyy jakaa jäsenvaltioiden kesken. Puola, Unkari ja Tsekit ovat kuitenkin päättäväisesti kieltäytyneet hyväksymästä päätöstä ja he eivät ole näin ollen ottaneet vastaan ainoatakaan turvapaikanhakijaa. Maat katsovat, että erityisesti islamilainen maahanmuutto johtaa liian suuriin yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Siksi komissio aloittaa nyt niin kutsutun käskynrikkomisasian maita vastaan ja asian käsittely ratkaistaan Eu tuomioistuimessa.

-Nämä maat eivät ole tehneet mitään yli vuoteen asialle, sanoo Eu komissaari Dimitris Avrampoulos.

Tähän mennessä noin 21 000 siirtolaista on jakosopimuksen puitteissa jaettu kaikkialle Eurooppaan, noin 14 000 Kreikasta ja loput Italiasta.

Vielä on noin 160 000 jakosopimukseen kuuluvaa siirtolaista jakamatta Euroopan unionin jäsenmaiden kesken.

Ruotsin hallitus on suostunut ottamaan vastaan noin 2000 syyrialaista ja afrikkalaista siirtolaista, jotka saapuivat Kreikkaan ja Italiaan 2015. Heidät lähetetään suorilla lennoilla pohjoisruotsiin ja tällä viikolla laskeutui ensimmäinen lentokone Luulajan lentokentälle. Joka kolmas viikko aina lokakuuhun saakka tulee Luulajaan laskeutumaan uusia koneita mukanaan sadoittain siirtolaisia.

 

Asiasta uutisoi Fria Tider.

Jukka Rahkonen la 17.06. 13:15

Kommentit: 2

Juha. la 17.06.2017 18:36 0

Olisiko ollut aihetta Aloittaa oikeusprosessi ihmissalakuljetusbisnestä harjoittavia tahoja vastaan. Eivät ala, koska he ovat ITSE siinä MUKANA. Kehoitan niitä, jotka eivät ole kuolleita kaloja ja täten eivät mene virran mukana pitämään puolensa taipumatta Brysselin samentti tyynyn päällä istuvia pörisijöitä vastaan. Sillä tuon Soroksen "muppetit" ovat pehmeätä laatua ja mädäntynyt liha ei ole nopeasti ja äkäisesti liikuteltavaa massaa. Porukka joka pussaa toisiaan ahterille ja juo hieonoja juuomia tyhjän päiväisiä julistuksiaan ja hyttysten imukärsä -direktiivejä sorvaavia lapamatoja ei koskaan pysty mihinkään konkreettiseen ja uhkaavaan. Koraanikoulullinen 5-vuotiaita jihadisteja kaataisi mennentullen koko Eurodiktatuurin alta aikayksikön koska viinilasilla häviää miehen mittaiselle puukolle. Sakot ja uhkat sekä ukaasit ovat lasten leikkiä eikä sitä voi verrata edes eukon kanttoon tai kuisiaispesässä istumiseen sen rinnalla mitä 2 miljoonaa räyhänuskonnon verenvaluttajaa saa aikaan. Tämä tietää sitä rakaat kuolevaiset ystäväni, että Suomen kontolle eli tuttavallisemmin Jackpot tulee Suomelle, sillä meidän pehmytkudospäiset aisankannattajat herneen kokoisilla aivoillaan, mutta sitä notkeammalla kielellään jakavat onnea about 1000 kerrottuna mitä Brysseli meiltä pyytää. Kun Suomen tsuhnat kuulevat, etteivät takapajuiset sillalta hyppäämästä kieltäytyneet maat ota yhtään, täällä mallioppilas näytää kuinka suuren omenan opettajan pöydälle kannetaan. Lopuksi ed. liittyen: Herra olkoon kanssanne.

Saara su 25.06.2017 13:00 0

EU:ssa on siis kolme järkevää valtiota, joita halutaan rangaista ongelmien välttämisen halusta.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

Alan Salehzadeh

Miksi Trump sanoi Yhdysvallat irti Iranin ydinsopimuksesta ja mitä siitä seuraa?

la 19.05. 12:49

Arto Luukkanen

MTV 3 - Palkinto hyvästä journalismista?

la 19.05. 12:42

Timo Vihavainen

Tunnettu sotilas

la 19.05. 12:41

videot