Defend Europe -liike kokoaa voimansa pysäyttääkseen Välimerellä toimivat kansalaisjärjestöt ja salakuljettajat

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia.

Ulkomaat ke 31.05.2017 08:11

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia, jotka saavat aikaan katkeamattoman siirtolaisvirran Afrikasta Eurooppaan.

Saksan, Italian ja Itävallan kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet ovat julkaisseet kampanjan rahoittaakseen oman aluksen varustamisen Välimerelle.

Aluksen on tarkoitus pyrkiä estämään siirtolaisia Afrikan valtioiden aluevesiltä Eurooppaan kuljettavien kansalaisjärjestöjen ja ihmissalakuljettajien toiminta Välimerellä.

Järjestöt kertovat hankkeestaan nettisivullaan seuraavasti:

"Jokainen viikko, jokainen päivä, jokainen tunti – laivoja ahdettuina täyteen laittomia siirtolaisia risteilee Euroopan aluevesillä. Tämä massiivinen muuttoliike muuttaa maanosamme kasvot. Menetämme turvallisuutemme sekä elämäntapamme. On myös vaara, että eurooppalaisista tulee vähemmistö omissa eurooppalaisissa kotimaissaan. Tulevaisuutemme on hyökkäyksen alaisena. Kokoonnuimme kaikkialta Euroopasta Sisiliaan ja ryhdyimme toimiin. Tehtävämme oli selkeä ja yksinkertainen. Uhmasimme SOS MEDITERRANE -järjestön alusta ja näytimme heille, että heidän toimiaan ei enää siedetä. Mutta tämä oli vasta alkua. Valmistelemme suurta operaatiota Välimerellä. Operaatiossa on kyse on Euroopan pelastamisesta laittomalta siirtolaisuudelta. Haluamme koota miehistön, varustaa aluksen ja ajaa Välimerelle jahtaamaan ihmissalakuljettajien aluksia. Haluamme tuoda näkyville, kuinka niin kutsutut “humanitääriset” kansalaisjärjestöt tekevät yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa ja jotka hyötyvät ihmisten kurjuudesta. Haluamme suojata rajojamme laittomalta siirtolaisuudelta ja kohdata Euroopan viholliset merellä."

Järjestöt aikovat rahoittaa toimintansa kansalaiskeräyksellä, sillä ”hanke ei saa rahoitusta hallituksilta ja suurlahjoittajilta, toisin kuin siirtolaisuuden lobbaajat”, kerrotaan hankkeen nettisivuilla.

Identittiliikkeiden aktivistit onnistuivat aiemmin toukokuussa estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Toukokuun alussa Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

 

Defend Europe
Identitäre Bewegung Deutschland
Identitäre Bewegung Österreich
Generazione Identitaria

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen ke 31.05. 08:11

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot