Defend Europe -liike kokoaa voimansa pysäyttääkseen Välimerellä toimivat kansalaisjärjestöt ja salakuljettajat

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia.

Ulkomaat ke 31.05.2017 08:11

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia, jotka saavat aikaan katkeamattoman siirtolaisvirran Afrikasta Eurooppaan.

Saksan, Italian ja Itävallan kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet ovat julkaisseet kampanjan rahoittaakseen oman aluksen varustamisen Välimerelle.

Aluksen on tarkoitus pyrkiä estämään siirtolaisia Afrikan valtioiden aluevesiltä Eurooppaan kuljettavien kansalaisjärjestöjen ja ihmissalakuljettajien toiminta Välimerellä.

Järjestöt kertovat hankkeestaan nettisivullaan seuraavasti:

"Jokainen viikko, jokainen päivä, jokainen tunti – laivoja ahdettuina täyteen laittomia siirtolaisia risteilee Euroopan aluevesillä. Tämä massiivinen muuttoliike muuttaa maanosamme kasvot. Menetämme turvallisuutemme sekä elämäntapamme. On myös vaara, että eurooppalaisista tulee vähemmistö omissa eurooppalaisissa kotimaissaan. Tulevaisuutemme on hyökkäyksen alaisena. Kokoonnuimme kaikkialta Euroopasta Sisiliaan ja ryhdyimme toimiin. Tehtävämme oli selkeä ja yksinkertainen. Uhmasimme SOS MEDITERRANE -järjestön alusta ja näytimme heille, että heidän toimiaan ei enää siedetä. Mutta tämä oli vasta alkua. Valmistelemme suurta operaatiota Välimerellä. Operaatiossa on kyse on Euroopan pelastamisesta laittomalta siirtolaisuudelta. Haluamme koota miehistön, varustaa aluksen ja ajaa Välimerelle jahtaamaan ihmissalakuljettajien aluksia. Haluamme tuoda näkyville, kuinka niin kutsutut “humanitääriset” kansalaisjärjestöt tekevät yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa ja jotka hyötyvät ihmisten kurjuudesta. Haluamme suojata rajojamme laittomalta siirtolaisuudelta ja kohdata Euroopan viholliset merellä."

Järjestöt aikovat rahoittaa toimintansa kansalaiskeräyksellä, sillä ”hanke ei saa rahoitusta hallituksilta ja suurlahjoittajilta, toisin kuin siirtolaisuuden lobbaajat”, kerrotaan hankkeen nettisivuilla.

Identittiliikkeiden aktivistit onnistuivat aiemmin toukokuussa estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Toukokuun alussa Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

 

Defend Europe
Identitäre Bewegung Deutschland
Identitäre Bewegung Österreich
Generazione Identitaria

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen ke 31.05. 08:11

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

EU:n ilmastotavoitteiden valtava hinta

ti 27.07. 23:40

Vieraskynä

Helsingin Sanomat paniikissa Räsäsen takia

ma 26.07. 22:57

Mikko Paunio

Taas meni sensuuriin Usarissa - V-media jakaa CNN:n valenarratiivia suomalaisille

ti 20.07. 17:30

Heikki Porkka

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) antaa väärän todistuksen lähimmäisestään

ke 14.07. 12:01

Juha Ahvio

Bidenin USA radikaalin kumouksen kourissa

la 19.06. 09:03

videot