Jälleen nimetty uusi nuorisokeskus murhaajan mukaan palestiinalaislueelle

Hankkeen takana on YK, Palestiinalaishallinto ja Norjan hallitus. Keskus on nimetty Dalal Mughrabin-mukaan. Hän oli "Rantatien verilöylyssä" mukana ollut palestiinalalais-naisterrroristi.

Ulkomaat su 28.05.2017 10:26

Jälleen on nimetty nuorisokeskus palestiinalaisalueelle murhaajan nimeä kantamaan.

Hankkeen takana on YK, Palestiinalaishallinto ja Norjan hallitus. Keskus on nimetty Dalal Mughrabin-mukaan. Hän oli palestiinalalais-naisterrroristi, joka oli mukana vuoden 1978 ”Rantatien verilöylyssä Israelissa”.

Mughrabi osallistui osana yhdeksän terroristin ryhmää, jotka hyökkäsivät rantatiellä linja-autoon surmaten 38 israelilaissiviiliä. Teon raakuuttta kuvaa se, että surmattujen joukossa oli 13 lasta. Haavoittuneita tässä bussikaappauksessa oli 70.

Terroristi Mughrabi oli Fatahin jäsen ja tämä Sabran pakolaisleirillä Beirutissa Libanonissa syntynyt terroristi menehtyi myöhemmin ja on palestiinalaisille suuri naismarttyyri.

Keskuksen tehtävänä on parantaa naisten asemaa ja marttyyri Dalal Mughrabi on esikuvana rahoittajien mukaan koko keskukselle.

Kyltissä keskuksen ulkopuolella on kuvattuna Palestiinalaishallituksen, Yk:n naisten ja Norjan NRO:n (Norwegian Representative Office to PA) logot.

Teksti kertoo: ”Marttyyri Dalal Mughrabi Center, kulttuuri- ja sosiaalikeskus nuorille. Yhteistyössä Burgan kyläneuvosto ja naisasiain neuvosto.

Keskuksen tarkoitus: Keskus keskittyy erityisesti Marttyyri Dalal Mughrabin taistelun historiaan ja esittää se nuorille ryhmille”.

Eräässä esityksessä ihaillaan terroristi murhaajia palestiinalais hallinnon politiikassa antaen roolimalleja palestiinalais nuorille. Naisille kansalaisjärjestö WTAC (Women Tecnical Affairs Committee), on nimennyt nuorten keskuksen naisille paikaksi joka jättää terroristi-murhaajan tappavan hyökkäyksen Israelin historiaan.

Avatussa nuoriso keskuksessa ei vain ylistetä terroristimurhaajia, vaan keskus kouluttaa nuoria terrori-iskuihin. Keskus sijaitsee Burqa:n kylässä lähellä Nablusia.

Norjan kulttturi instituutio NRO (Norwegian Representative Office) on mukana yhteistyökumppanina palestiinalaissektorilla. Palestinian Media Watch raportoi Norjan hallituksen rahoittavan palestiinalaishallintoa ja samalla käytännössä ”rahoittavan terroristeja”. Tuki on noin 40 miljoonaa dollaria (2016).

Yk:n (UN Women) on listattu ”partneriksi” ja on tukijana WTAC:lle.

 

Lähteet: PMW(Palestinian Media Watch)/” The PA,UN, and Norway behind center named after terrorist murderer Dalal Mughrabi”/By Itamar Marcus and NanJacques Zilberdik, May26, 2017.

EDIT: 28.5.2017 Norjalaiset yrittävät vetäytyä Nablusin "nuorisokeskuksen" -hankkeesta, kun selvisi, että ihailun kohteena on 12 lapsen tappamisessa mukana ollut naisterroristi. (Jerusalem Post: "Norway slams PA glorifying terrorists with its money") 

Jukka Rahkonen su 28.05. 10:26

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Kohti pinnan katkeamista

to 16.09. 23:47

Vieraskynä

Koronakriittinen lähdekritiikki ei horju

ma 13.09. 22:43

Mikko Paunio

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti (?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

pe 10.09. 11:09

Tapio Puolimatka

Rokotepassien avulla kohti digitaalista diktatuuria?

to 09.09. 21:09

Olli Pusa

Ilmastonmuutoksen kulissi putoaa?

ma 06.09. 11:19

videot