Macronin poliittiseen liikkeeseen soluttautunut Muslimiveljeskunnan militantteja

Ranskan islamilaisen järjestöjen liitto (UOIF) vaatii muslimeja äänestämään Macronia

Ulkomaat su 07.05.2017 15:50

Kylmän sodan aikana ihmisiä, jotka eivät kuuluneet kommunistipuolueeseen, mutta jotka kannattivat ja tukivat Leninin ja Stalinin ideoita, kutsuttiin "hyödyllisiksi idiooteiksi". Tällä vuosituhannella kommunismi on kuollut, mutta islamismi on kasvanut ja korvannut sen maailmanlaajuisena uhkana, kirjoittaa Gatestone Institute.

Merkittävä ero Neuvostoliiton aikaan on kuitenkin se, että hyödylliset idiootit olivat silloin intellektuelleja. Nykyään he ovat käyttökelpoisia poliitikkoja ja yksi niistä voi tulla valituksi Ranskan presidentiksi tänään.

Emmanuel Macron ei ole terrorismin tai islamismin kannattaja, vaan vielä pahempaa: hän ei edes näe sen uhkaa, korostaa Gatestone Institute. On poliittisesti korrektimpaa sanoa, että hän on "globalisti" ja monikulttuurisuuden avoin promoottori.

13. marraskuuta 2015 Pariisissa tapahtuneiden karmaisevien iskujen jälkeen, Macron sanoi että ranskalaisen yhteiskunnan pitää ottaa kantaakseen "vastuunsa maaperästä, jossa jihadismi viihtyy".

Macron syyttää ranskalaisia rasisteiksi ja islamofobeiksi. Hän haluaa ranskalaisen yhteiskunnan muuttuvan vieläkin avoimemmaksi. Avoimemmaksi mille? Islamille tietenkin, vastaa Gatestone Institute.

Kun islamistinen terroristi tappoi yhden poliisin ja haavoitti kahta muuta Pariisissa, Macron sanoi:

"En aio keksiä terrorismin vastaista ohjelmaa yhdessä yössä." Vaikka Ranskassa on kaksi vuotta tapahtunut jatkuvasti terrori-iskuja, presidenttiehdokas toteaa vain, "ettei hän ole ottanut maan turvallisuusongelmia huomioon".

Presidentinvaalikampanjan aikana professori Barbara Lefebvre, joka on kirjoittanut kirjoja islamismista, paljasti France2 televisio-ohjelma L'Emission Politiquen yleisölle Macronin kampanjatiimiin kuuluvan Mohamed Saoun. Saou on ilmeisesti Macronin poliittisen liikkeen, "En Marchen" osaston johtaja ja edistää Twitterissä klassista islamistista lausuntohokemaa: "En ole Charlie"

Vaistotessaan mahdollisen tulevan skandaalin, Macron hylkäsi Saoun. 14. huhtikuuta ranskalaisella muslimiradioasema Beur FM:llä Macron sanoi kuitenkin "Saoun tekevän joitakin asioita hieman radikaalisti".

"Joka tapauksessa Mohamed on hyvä kaveri, erittäin hyvä kaveri", Macron painotti.

Mohamed Louizi, "Miksi jätin Muslimiveljeskunnan" -kirjan kirjoittaja julkaisi yksityiskohtaisen artikkelin Facebookissa, jossa Macronin epäiltiin olevan "islamististen äänien panttivanki". Kristillisellä anti-islamistisella verkkosivustolla Dreuzilla, Louizin artikkeli julkaistiin uudelleen ja siinä oli nimiä ja päivämääriä, mistä selvisi Macronin poliittiseen liikkeeseen laajasti soluttautuneen Muslimiveljeskunnan militantteja. On mielenkiintoista nähdä, kuinka moni heistä tulee olemaan ehdokkaita Macronin liikkeessä seuraavissa parlamenttivaaleissa, Gatestone Institute pohtii.

Ranskan islamilaisen järjestöjen liitto (UOIF), joka yleisesti tunnetaan Muslimiveljeskunnan Ranskan edustajana, julkisesti kutsui muslimeja massiivisesti äänestämään Macronia.

Anti-islamistisen lehden, Causeurin haastattelussa Macron sanoi kuitenkin juuri päin vastoin: "Ranska ei ole koskaan ollut eikä koskaan tule olemaan monikulttuurinen maa."

Koska hän on poliitikko, Macron ei käsittele Ranskan kansaa kokonaisuutena. Hän kosiskelee erilaisia poliittisia ryhmiä. Käydessään esimerkiksi Algeriassa Macron sanoi siirtokuntien olevan "rikos ihmiskuntaa vastaan". Hän ilmeisesti toivoi huomautuksensa auttavan häntä keräämään ääniä Algeriasta peräisin olevilta ranskalaisilta.

Presidentinvaalikampanjan aikana Macron on aina sanonut ihmisille sen, mitä he haluavatkin kuulla.

Tytti Salenius su 07.05. 15:50

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Terrorismista, viher- ja demarihulluudesta sekä kokoomuslaisesta tragikomiikasta Suomen Nato-matkalla

ke 25.05. 13:12

Tapio Puolimatka

Christiaan W.J.M. Allting von Geusau: Totalitarismi ja epäinhimillistämisen viisi vaihetta

ke 25.05. 11:04

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05. 17:31

Juha Ahvio

Suomi liittyy ylpeästi NATO:n jäseneksi

ti 17.05. 23:26

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00

videot