Amerikkalaiselle TV-asemalle lukemattomia yhteydenottoja koronarokotekuolemista

ABC:n televisioasema Detroitissa pyysi tarinoita rokottamattomien kuolemista - saikin hurjan määrän kertomuksia koronarokotteen aiheuttamista kuolemista ja vammoista

Ulkomaat la 25.09.2021 13:04

Detroitin ABC-televisioasema pyysi Facebook-käyttäjiä jakamaan tarinoita rokottamattomista ihmisistä, jotka ovat kuolleet COVID-19 -tautiin, mutta vastauksia tulikin valtavasti kuolemista ja vammoista, jotka ovat johtuneet koronarokotuksesta. 

Rokottamattomien kuolinkohtaloita anelevasta TV-asemasta ja sen saamista lukemattomista yhteydenotoista, jotka koskivatkin koronarokotekuolemia ja -vammoja, uutisoi LifeSiteNews.

”Kun rokotteet olivat kaikkien saatavilla, menetitkö rokottamattoman läheisesi COVID-19-tautiin? Jos haluat kertoa perheesi tarinan, lähetä meille yksityisviestillä yhteystietosi”, WXYZ-TV Channel 7 esittää pyyntönsä perjantaina 10. syyskuuta 2021 päivätyssä julkaisussaan. 

Uskomattoman suuri määrä ihmisiä on vastannut tarinoilla, jotka eivät kerrokaan rokottamattomien kuolemasta, vaan kuolemista ja vakavista loukkaantumisista pian COVID-19 -rokotuksen ottamisen jälkeen. 

"Tunnen ihmisiä, jotka kuolivat tuskallisesti rokotteeseen. Haluatteko niiden tarinat?" kysyi Facebook-käyttäjä nimeltä Adam Lee Marcus.

"Tiedän erään, joka oli TÄYSIN rokotettu ja käytti aina maskia; oli äskettäin teho-osastolla ja kuoli", kommentoi puolestaan Kirsten WItt.

"En tunne ketään, joka olisi kuollut koronavirukseen, mutta tunnen 37-vuotiaan, joka sai rokotteen ja kuoli aivoverenvuotoon 8 päivää myöhemmin", kirjoitti Maximilien Robespierre. 

Heti perään Richard Smother kertoi: "Työkaverini tyttären (12 -vuotias) piti kiirehtiä päivystykseen, kun hän lyyhistyi tunnin kuluttua toisesta rokotteesta." 

Krista Evans jatkoi: ”Tunnen henkilökohtaisesti kolme ihmistä, jotka kuolivat pian saatuaan täyden rokotussarjan. Kaikilla tuntemillani ihmisillä, joilla on ollut Kiinan virus, oli hyvin lieviä flunssan kaltaisia ​​oireita, joten miksi helvetissä kenellekään pistettäisi tätä myrkkyä???” 

Becky Burch lisäsi: ”Täti kuoli viikko rokotuksen jälkeen. Perhe ei oikeastaan ajatellut asiaa sen ihmeemmin, ennen kuin vieraili toisen sukulaisen luona, jonka perhe kuoli rokotuksen jälkeen samaan 'outoon' ongelmaan ... en tiedä yksityiskohtia. Nyt he uskovat, että kyse oli rokotteesta.” 

Todisteisiin rokotuksen haittavaikutuksista - kuolemien lisäksi - sisältyy paljon monenlaisia vammoja ja oireita sydänkohtauksista ja verihyytymistä ruoansulatusongelmiin ja näön ja liikuntakyvyn menettämiseen. 

”Äitini sai sydänkohtauksen neljä päivää ensimmäisen rokotteen saamisen jälkeen. Hänellä on nyt veritulppa keuhkoissa”, Jessica Mauldin kommentoi. 

Juli Smith kirjoitti: ”Naapurini kuoli rokotteeseen, hautajaiset ovat ensi viikolla. Äitini ei tunne käsiään ja jalkojaan. Paras ystäväni on ollut päivystyksessä useita kertoja uuvuttavien päänsärkyjen takia. Äitini ja parhaan ystäväni lääkärit eivät näe näissä kahdessa yhteyttä, mutta ajoitus tekee siitä epäilyttävän. Mieheni lääkäri ei antanut hänen testata covid -vasta -aineita. Nämä lääkärit ovat osasyyllisiä.” 

Tarinat jatkuvat loputtomiin ja ovat saaneet monet sosiaalisen median käyttäjät ihmettelemään avoimesti, kuinka Facebookissa kerrotut todistukset ovat lähes täysin ristiriidassa valtamedian esittämän COVID-19 -narratiivin kanssa. 

"Kommenttiosio ei etene suunnitellulla tavalla",  huomauttaa Nicole Boucher Sargent.  

"Tämä tuotti päinvastaisia tuloksia ja osui omaan nilkkaanne median halpamaiset paskiaiset", kiteyttää Scott McCarty. 

Julkaisu on tähän mennessä saanut  185 000 kommenttia ja 173 000 jakoa - ja määrä lisääntyy koko ajan. 

Koronarokotteesta aiheutuneita kuolemia ja vammoja koskevien kommenttien jättimäinen osuus kertoo aivan toisenlaista tarinaa koronarokotteen turvallisuudesta ja hyödyllisyydestä kuin se, mitä valtamedian "uutiskanavat" rummuttavat, kuten WXYZ-TV. 

Täsmälleen samana päivänä kun Detroitin WXYZ-TV pyysi tarinoita rokottamattomien kuolemista, se julkaisi Yhdysvaltain tautikeskuksen CDC:n tilastotiedon, jossa väitettiin "rokottamattomien ihmisten kuolevan 11 kertaa todennäköisemmin COVID-19 -tautiin kuin täysin rokotetut".  

CDC:n pääjohtaja, tohtori Rochelle Walensky jopa väitti heinäkuun lopussa, että ” yli 97 %  sairaalaan joutuneista Covid-tapauksista on tällä hetkellä rokottamattomia ihmisiä” ja totesi, että "tästä on tulossa rokottamattomien pandemia".

Tämä kumoaa CDC:n tuolloin julkaistut omat tiedot, joissa todettiin, että 15 prosenttia sairaalan COVID-19 -kuolemista ilmeni rokotetuilla. 

Lisäksi Walensky myönsi myöhemmin Valkoisen talon lehdistötilaisuudessa, että luku "ei kuvastanut tietoja" Delta -variantista. 

Israelissa on rokotettu lähes kaikki aikuiset, mutta koronatilanne on yksi maailman pahimmista. Israelissa on aloitettu jo kolmas rokotuskierros, koska aikaisempien rokotusten tarjoama suoja on väitetysti heikentynyt.

Elokuun alussa Israel ilmoitti rokotusten "heikkenevästä" tehosta ja että  ”85–90 % sairaalassa olevista on täysin rokotettuja”. 

 

 

Tytti Salenius la 25.09. 13:04

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 2

su 04.12. 16:33

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot