Trumpin kabinetissa luetaan Raamattua - Jumala tärkeä osa "Amerikan suureksi tekemisessä jälleen"

Trump: "Jos amerikkalaiset luottavat Jumalaan ja Hänen suojelukseensa, silloin mikään tavoite ei ole ulottumattomissamme"

Ulkomaat la 29.04.2017 19:56

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence yhdessä kahdeksan muun presidentti Trumpin kabinetin jäsenen kanssa kokoontuu viikoittain rukoilemaan ja tutkimaan Raamattua, kertoo LifeSiteNews.

Kristillisen ministeriön suunnittelemat kokoontumiset Yhdysvaltain kongressitalossa on avoimia kaikille valtion virkamiehille. Niillä on haluttu antaa ymmärtää, että Trumpin hallinto on todellakin tuonut Jumalan takaisin liittovaltion hallitukseen. Se näyttää myös olevan osa Trumpin suunnitelmaa tehdä Amerikasta suuri uudelleen - "Make America Great Again!"

Yhdessä Pencen kanssa asiaa ja tilaisuuksia tukevat ovat sihteerit Betsy DeVos, Ben Carson, Sonny Perdue, Rick Perry ja Tom Price, oikeusministeri Jeff Sessions sekä EPA: n johtaja Scott Pruitt ja CIA: n johtaja Mike Pompeo, on CBN News raportoinut.

Ralph Drollinger, joka johtaa Kongressitalon ministeriöitä ja viikoittaista tilaisuutta, sanoi Jumalan siunaavan kansakuntaa, jonka johtajat kääntyvät Hänen puoleensa rukouksessa. Jumala siunaa tavoilla, jotka kantavat yltäkylläisyyteen ja vieläkin pidemmälle, kuin mitä uskallamme anoakaan tai ymmärrämme, hän totesi viitaten Raamatun Paavalin kirjeeseen efesolaisille.

Hän muistutti, että Jumala tuomitsi Israelin, kun sen kansa kääntyi palvomaan muita jumalia.

”Ohjaavatko kansakunnan johtajat kansaa Jumalan teille vai eivät, sillä on valtava vaikutus siihen, siunaako Jumala kansaa vai ei.”

Trump pyysi Jumalaa jälleen siunaamaan Amerikkaa kiitospäivän puheessaan viime vuonna, kun edellinen presidentti Obama oli jättänyt sen pois kahdeksaksi vuodeksi peräkkäin.

Viime joulukuussa Trump lupasi kannattajilleen, että ”alamme jälleen sanoa hyvää joulua".

Trump kertoi konservatiivisen poliittisen toiminnan konferenssissa (CPAC) helmikuussa , että jos amerikkalaiset ”luottavat Jumalaan, silloin mikään päämäärä tai tavoite ei ole ulottumattomissamme”.

Niin ikään helmikuussa Trump valoi luottamusta Jumalaan sanoen, että amerikkalaisten ”ei saa koskaan, ikinä" lopettaa pyytämästä Jumalalta viisautta.

"Maa elpyy ja menestyy, kun uskonnonvapaus voi kukoistaa."

Virkaanastujaisseremoniassa tammikuussa Trump korosti voimakkaasti Jumalaa ja puheessaan viittasi Jumalan suojeluun.

”Raamattu kertoo, miten hyvää ja miellyttävää se on, kun Jumalan kansa elää yksimielisessä yhteydessä keskenään. Silloin ei pitäisi olla pelkoa. Meitä suojellaan ja tulemme aina olemaan suojassa. Mikä kaikkein tärkeintä, Jumala suojelee meitä. Kiitos, Jumala siunatkoon teitä ja Amerikkaa.”

Tytti Salenius la 29.04. 19:56

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Etnisiä eteisvärinöitä

ke 18.09. 23:03

Timo Vihavainen

Kasakat ilman kiilloitusta

ke 18.09. 23:01

Professorin Ajatuksia

Arvoitus

ke 18.09. 23:00

Petteri Hiienkoski

Sananvapaus on jakamaton

ti 17.09. 01:15

Matti Viren

Me elvytetään

su 15.09. 22:55

videot