Mitä sinun pitäisi tietää ennen koronavirusrokotuksen ottamista?

"On tärkeää olla täysin tietoinen kaikista faktoista ennen päätöksen tekemistä, jolla voi olla elinikäisiä vaikutuksia"

Ulkomaat su 25.04.2021 21:39

Tutkijat varoittavat, että Pfizerin ja Modernan rokotteet voivat myös aiheuttaa veritulppia.
Johnson & Johnson ja AstraZeneca -COVID-rokotteet ovat otettu yksityiskohtaiseen tarkasteluun niiden mahdollisesta vaarasta aiheuttaa veritulppia, mutta tutkijat varoittavat Pfizer- ja Moderna-rokotteiden aiheuttavan samanlaisia riskejä.

Asiasta uutisoi LifeSiteNews.

Vaikka tiedotusvälineet ovat keskittyneet veritulppiin, Iso-Britannia on rekisteröinyt nyt toisen ilmiön, joka on ilmennyt koronavirusrokotusten ottamisen jälkeen: tuhansia raportteja kuukautiskierron häiriöistä, hedelmällisyysongelmista sekä lisääntymiskykyyn liittyvistä toimintahäiriöistä.

Tästäkin uutisoi LifeSiteNews.

Tuhannet naiset ympäri maailmaa ilmoittavat kuukautiskierron häiriöistä saatuaan COVID-19-
rokotepistoksia. Iso-Britannian hallituksen rokotteita koskeva haittatapahtumajärjestelmä on kerännyt yli 2 200 raporttia lisääntymishäiriöistä koronavirusinjektioiden jälkeen, mukaan lukien ylenmääräinen tai puuttuva kuukautisvuoto, viivästyneet kuukautiset, emättimen verenvuodot, keskenmenot ja kohtuun kuolleet.

Myös miehillä lisääntymiseen ja sukupuolielimiin liittyviä vaivoja ja häiriötiloja on raportoitu, mutta niitä on toistaiseksi ollut vähemmän kuin naisilla. Sekä AstraZenecan että Pfizerin koronavirusrokotteet ovat saaneet aikaan muun muassa kipua kiveksissä, kivespussin turvotusta, verta siemennesteessä ja seksuaalisen toiminnan häiriöitä.

Yhdysvaltojen rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmä (VAERS) dokumentoi samanlaisia lisääntymiskomplikaatioita. Yhdessä VAERS-raportissa kerrotaan 51-vuotiaasta georgialaisesta naisesta, joka sai ensimmäisen Pfizer-rokoteannoksen tammikuussa ja jo kolmen päivän kuluttua nilkkoihinsa verenpurkauman, joka levisi vähitellen hänen polviinsa.

Hän joutui sairaalaan viisi päivää rokotteen antamisen jälkeen emättimen verenvuodon ja anemian takia. Hänelle diagnosoitiin levinnyt suonensisäinen hyytyminen (Disseminated
Intravascular Coagulation), veren hyytymishäiriö, joka johti hänen maksan toimintansa pahenemiseen, tuskalliseen jalkojen turvotukseen ja violettiin värinmuutokseen. Hän kuoli 11. helmikuuta.

Kalifornialainen 40-vuotias raskaana oleva lääkäri oli saanut ensimmäisen Pfizer-rokoteannoksen, joka puolestaan johti "tappavaan tapahtumaan sikiölle": hän joutui synnyttämään kuolleena syntyneen vauvansa kuusi päivää myöhemmin.

Raportissa todettiin traagikoomisesti potilaan toipuneen kuitenkin hyvin. "Jokin loukkasi tätä istukkaa johtaen sikiön kuolemaan", luki sen sijaan yhdessä muussa VAERS-raportissa 24-vuotiaasta naisesta, joka alkoi vuotaa verta kahden viikon kuluttua saatuaan ensimmäisen annoksen Pfizerin COVID-rokotetta helmikuussa.

Useimmissa tapauksissa syntymättömien vauvojen kuolemat on rekisteröity vain "hengenvaarallisiksi" tai "sairaalahoidoksi" äidille, kuten 35-vuotiaan ohiolaisen naisen tapauksessa. Nainen menetti vauvansa sen jälkeen, kun hänet rokotettiin ensimmäisellä annoksella Modernan COVID-rokotetta samana päivänä, jolloin ultraääni- ja geneettinen seulonta oli osoittanut 20 viikon ikäisenä vauvan olevan terve.

LifeSiteNews on uutisoinut myös, että saatuaan "täyden rokotuksen" koronavirusta vastaan 5 800 amerikkalaista on sairastunut COVID-19:een ja 74 on kuollut.

Tämä ilmenee Yhdysvaltain tautikeskuksen (CDC) raporteista.

Arviolta 78 miljoonaa amerikkalaista on jo saanut molemmat Pfizerin tai Modernan kokeelliset mRNA-hoidot, joista yleisesti käytetään nimitystä "koronavirusrokote", tai yhden annoksen Johnson & Johnsonin "rokotetta". Kaikki kolme “rokotetta” on saatettu markkinoille käyttämällä abortoituja sikiösolulinjoja.

5 800 rokotuksen jälkeisestä Wuhanin koronavirustartuntaa koskevasta esimerkkitapauksesta - joita CDC kutsuu "läpimurtotapauksiksi" - johti 400 sairaalahoitoon ja 74 kuolemaan.

Noin 40 prosenttia rokotuksen jälkeen tartunnan saaneista oli yli 60-vuotiaita, ja suurin osa, noin 65 prosenttia, oli naisia 13. huhtikuuta saakka kerättyjen tietojen mukaan.

Läpimurtotapauksia koskevat CDC-tiedot koskevat tartunnan saaneita 14 päivää rokotuksen jälkeen eikä siihen sisälly ketään, joka sai virustartunnan lyhyemmän ajan kuluessa rokotepistoksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan rokotteen aiheuttamien haittatapahtumien raportointijärjestelmään (VAERS), CDC:n ja FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) suorittamaan ohjelmaan rokotteisiin liittyvien vammojen kirjaamiseksi on tulvinut yhteensä 68 347 haittavaikutustapahtumaa 14.
joulukuuta 2020 - 8. huhtikuuta 2021 väliseltä ajalta COVID-rokotteiden osalta. Lähes 70 000
haittatapahtumasta on tänä aikana kirjattu 2 602 kuolemaa.

Samaan aikaan Iso-Britannian hallituksen omissa tiedoissa rokotteisiin liittyvistä haittatapahtumista (keltaisen kortin raportointijärjestelmä) on raportoitu yli 626 000 erilaista sivuvaikutusta, mukaan lukien 847 kuolemantapausta, yli 11 000 psykiatrista häiriötä, 771 kohtausta ja 12 aivovammaa.

Haittavaikutuksen lukumäärä kasvaa luonnollisesti koko ajan rokotusten edetessä ja on mahdotonta tietää todellisten rokotehaittojen määrää, kun kaiken lisäksi voitaneen olettaa ilmoittamatta jääviä haittoja olevan moninkertaisesti ilmoitettuihin.

Kaikki tämä edellä kerrottu huomioonottaen onkin suurenmoista, että LifeSiteNews on luonut
videokokoelman tärkeimmistä asiantuntijoista, jotka tuovat esiin koronavirusrokotteiden vaaroja.

Videokokoelman nimi on "Mitä sinun tulisi tietää ennen COVID-rokotteen ottamista" (What You Should Know Before Getting the COVID Vaccine).

Tämän videokokoelman on tarkoitus toimia ikään kuin yhtenä lähdeviitteenä, jonka avulla voidaan yhdestä paikasta saada asiantuntijatietoa ja todisteita koronavirusrokotuksiin liittyvistä lukuisista vaaroista.

LifeSiteNews kertoo, että jokainen video on huolella valittu käsittelemään rokotteen taustalla olevaa tieteenalaa, tunnettuja ja tuntemattomia vaaroja sekä moraalisia huolenaiheita, jotka liittyvät abortoitujen vauvojen solujen käyttöön.

"On tärkeää olla täysin tietoinen kaikista faktoista ennen päätöksen tekemistä, jolla voi olla elinikäisiä vaikutuksia", LifeSiteNews korostaa.

Kiire saada koronavirusrokote nopeasti markkinoille välttämätön testaus hypättiin kokonaan yli ja monissa koronavirusrokotteissa käytettyä mRNA-teknologiaa ei ole koskaan käytetty rokotteissa aikaisemmin, eikä sitä ole tutkittu tässä käytössä.

"Tästä tiedon puutteesta huolimatta monet tavanomaisista testausmenettelyistä ohitettiin kokonaan", LifeSiteNews huomauttaa.

LifeSiteNews kehottaa jokaista punnitsemaan koronavirusrokotteen tarvetta yleensä.
"Kuolleisuuden tähän kyseiseen virukseen on osoitettu olevan sama tai pienempi kuin kausi-influenssaan ja vaihtoehtoisten hoitojen on osoitettu olevan erittäin tehokkaita.
On myös otettava huomioon tällaisen rokotteen ottamiseen liittyvät moraaliset ulottuvuudet. Kuten näette eri videoista, on selvää näyttöä siitä, että abortoituja sikiösoluja on käytetty näiden rokotteiden testauksessa ja Johnson & Johnsonin rokotteen tapauksessa rokotteessa itsessään."

LifeSiteNews on myös tuottanut laajan COVID-19 -kriisiä koskevan lähdeaineistosivuston.
Voit tutustua siihen täällä.

Sivustolle on koottu seitsemän (7) asiakokonaisuutta lukemattomine linkkeineen:
Yleiskatsauksessa (COVID-19 Overview) on oivalluksia COVID-19:ä koskeviin ongelmiin ja huolenaiheisiin.

Unmasking Masks -osiosta löytyy sananmukaisesti paljastavaa asiaa maskeista: lääketieteelliseen vapauteen liittyvät kysymykset koskien hengitysuojainten pakollista käyttämistä ja maskien käytön tehokkuutta.

COVID-19 -rokotetta käsiteltävässä osiossa (COVID-19 Vaccine) käydään läpi
erilaisia huolenaiheita, mukaan lukien: kiireessä tehty kehittely, abortoitujen sikiöiden solulinjojen käyttö ja pakollinen rokotus.

Huomionarvoista on myös se, että siinä nostetaan esiin erikseen myös lääketieteen ammattilaisten arviointeja, turvallisuus ja muut rokotuskysymykset, rokotuksen vastustaminen, vertaillaan Trumpin ja Bidenin hallintoa sekä Yhdysvaltojen osavaltioita suhteessa koronavirusrokotuksiin sekä tarkastellaan muun muassa Kanadan hallituksen reagointia, mutta myös hallituksia ympäri maailmaa.

LifeSiteNews tuo julki myös maailman johtajien monet ilmoitukset siitä, että COVID-19- rokotteet todennäköisesti tulevat liittymään järjestelmiin, jotka edellyttävät digitaalista todistusta rokotuksesta, ja että jos jonkinlaisia rangaistuksia voidaan määrätä niille, jotka eivät pysty tai halua hankkia tällaisia todisteita.

Esillä on myös yleinen huoli digitaalisista henkilökorteista, joilla seurattaisiin rokotuksiamme,
ostoksiamme, pankkitoimintaa ja vaikka mitä muuta.

Osiosta, mikä on otsikoitu "Kirkkokunnat ja COVID-19" (Churches & COVID-19), selviää
puolestaan se, kuinka kirkon johtohenkilöt ovat suhtautuneet COVID-19 -kriisiin.

Samassa yhteydessä pohditaan kirkkojen pitämistä avoimina ja uskonnonvapautta sekä kirkkojen sulkemista ja uskonnon harjoituksen rajoittamista.
Sivustolle on koottu lisäksi mielenkiintoinen asiakokonaisuus nimeltä "Onko COVID-19 suunniteltu?" (COVID-19: Engineered?) Sen lukemalla pääsee jyvälle, mitä asiantuntijat kertovat COVID-19:n alkuperää koskevista teorioista ja tosiseikoista.

Hoitoja (Treatments) pohtivassa osiossa ymmärtää keskustelun hydroksiklorokiinin käytöstä, siitä saadun avun ja onnistumiset, parasiittilääke ivermektiinin potentiaalisen tehon Wuhanin virusta vastaan ja muut hoitovaihtoehdot sekä niihin liittyvän sensuurin ja vastustajat, jotka ruokkivat valtamedian valheita.

Viimeisimmässä, kontaktien jäljittämistä (Contact Tracing) koskevassa osiossa oivaltaa jäljitysohjelmien kehittelyn vaiheet ja yksityisyyden loukkaamista koskevat huolenaiheet.
Suomenkielisistä sivustoista voitaneen mainita Koronarealistit-sivusto, joka on joukko suomalaisia terveysalan toimijoita, huolestuneita kansalaisia, yrittäjiä ja ihmisiä.

Koronarealistit-sivusto haluaa koota ihmisiä yhteen (varsinkin terveydenhuoltoalan ihmisiä), antaa vertaistukea ja jakaa tietoa koronasta, rajoituksista, kansalaisoikeuksista ja tilanteesta maailmalla ja Suomessa.

Sivusto tarjoaa kaikille hyödyllistä tietoa, jotta voi valita oman linjansa itseänsä koskettaviin päätöksiin. Maininnan arvoinen on myös yrittäjä ja kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen www.ossitiihonen.com kokoama "Koronarealismia kootusti" -artikkeli, jonne on kerätty
tärkeimpiä viitteitä ja tutkimuksia koronaepidemiasta ja jota päivitetään säännöllisesti.

Kannattaa myös katsoa You Tubesta sensuroitu, mutta nyt Token Tubesta löytyvä Ossi Tiihosen vierailu - Mikko Kemppen haastateltavana jaksossa nimeltä "Rajoitustoimet,
Tilastot, Kansalaisaktivismi".

 

Tytti Salenius su 25.04. 21:39

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Pelastuspartiot liikkeellä?

to 07.12. 19:59

Mikko Paunio

Uuden Controligarchs paljastuskirjan esittely

ke 06.12. 13:28

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot