18 syytä miksi en ota covid-piikkiä

"En tiedä kaikkea, mutta tähän mennessä kukaan ei ole pystynyt kumoamaan näitä esittämiäni perusteita. Joten tässä 18 syytä miksi en ota covid-piikkiä"

Ulkomaat su 18.04.2021 23:43

Tekstin on kirjoittanut Elliot Christian True Whole Human -blogissaan ja sen julkaisi Life Site News 16.4.2021.

Muutamat ystävät ovat kysyneet ajatuksian COVID piikityksistä, joten ajattelin että on aika kirjoittaa aiheesta artikkeli.

Ottaen huomioon kuinka arkaluontoinen tämä aihe on, olisin mielummin kirjoittanut jostain ihan muusta, mutta mielestäni keskustelu ja uutisointi aiheesta on niin yksipuolista, että minun on pakko kirjoittaa siitä.

Kuten aina, lupaan tehdä parhaani pitääkseni jalat tukevasti maassa ja sortumatta hysteriaan tai kiihkoiluun. 

Tarkoitukseni ei ole haastaa riitaa kenenkään kanssa vaan yksinkertaisesti käydä kanssasi läpi sitä mitä olen lukenut aiheesta, avata omia avoimia kysymyksiäni ja yritää selventää miksi en yksinkertaisesti saa tolkkua näistä COVID rokotteista.

Kolme perussääntöä tälle keskustelulle:

Jos haluat osallistua kanssani keskusteluun aiheesta, niin erinomaista. Tässä ovat säännöt keskustelulle. Vastaan enemmän kuin mielelläni jos:

  • Olet kunnioittava ja kohtelet minua kuten haluat itseäsikin kohdeltavan.

  • Kysyt aidosti pohtimiasi kysymyksiä johin haluat jotain tolkkua.

  • Perustelet väitteesi käyttäen toimivaa logiikkaa, etkä pelkästään piiloudu linkkien tai sanan "Tiede" taakse.

Jos et pysty noudattamaan näitä sääntöjä, kommenttisi tullaan poistamaan.

Nyt kun tämä on sanottu, niin vielä yksi asia: En tiedä kaikkea, mutta toistaiseksi kukaan ei ole pystynyt kumoamaan näitä perustelujani joita tässä esitän.  Joten tässä 18 syytä miksi en ota COVID-piikkiä:

1. Rokotteiden valmistajat ovat vapautettuja kaikesta vastuusta

Ainoa teollisuudenala maailmassa, jolla ei ole mitään vastuuta tuotteidensa tuottamista vammoista tai kuolemista, ovat rokotteiden valmistajat.

Vuonna 1986 ensimmäistä kertaa hyväksyttiin National Childhood Vaccine Injury Act aloite, joka lisäksi vahvistettiin Public Readiness and Emergency Preparedness (PREP) Act aloitteen hyväksymisellä. Näiden mukaan rokotteiden valmistajia ei voida asettaa syytteeseen - ei edes silloin kun heidät voidaan todistaa syyllisiksi.

COVID rokotteen valmistajilla on lupa luoda one-size-fits-all-tuote, ilman testejä erilaisilla ihmisryhmillä (esimerkiksi ihmisillä, joilla on tiettyjä terveydellisiä ongelmia), ja silti valmistajat eivät hyväksy mitään vastuuta mistään seuraamuksista tai kuolemista joita heidän tuotteensa aiheuttavat.

Jos yritys ei ole halukas antamaan mitään turvallisuustakuita tuotteelleen, joka on vieläpä hätiköiden tuotu markkinoille (rushed to market), minä en ole halukas riskeeraamaan omaa terveyttäni sillä tuotteella.

Ei vastuuta. Ei luottamusta. Tässä lisäksi muutama syy...

2. Rokoteyhtiöiden epämääräinen menneisyys

Neljä suurinta COVID rokotteita valmistavaa yritystä ovat joko:

Moderna on pyrkinyt “Modernisoimaan meidän RNA:mme” (siitä yrityksen nimi) vuosien ajan, mutta ei ole pystynyt onnistuneesti tuomaan markkinoille vielä yhtäkään tuotetta. Kuinka mukavaa, että yritys sai nyt massiiviset tuet (major cash infusion) hallitukselta jotta pystyisi jatkamaan yrittämistään.

Itse asiassa, kaikki suurimmat rokotteen valmistajat (paitsi Moderna) ovat maksaneet kymmeniä miljardeja vahingonkorvauksia muista markkinoille tuomistaan tuotteista, joiden vahingollisuudesta ne tiesivät etukäteen. Nämä yritykset tiesivät että heidän tuotteensa voivat aiheuttaa vammoja tai kuolemia — tutustu näihin: VioxxBextraCelebrexThalidomide ja opioids vain muutamina esimerkkeinä.

Jos nämä lääkeyritykset tahallaan päästävät markkinoille vahingollisia tuotteita  — silloin kun heidät voidaan siitä asettaa syytteeseen ja vastuuseen — miksi ihmeessä luottaisimme mihinkään heidän sellaiseen tuotteeseen, jossa heidät on vapautettu kaikesta vastuusta?

Kolme näistä neljästä COVID rokotteen valmistajasta on ollut syytettynä siitä, että ne ovat tuoneet markkinoille tuotteita, joiden ovat tienneet aiheuttavan vammoja ja kuolemia.

Kun näille yhtiöille on nyt annettu täysi vapautus kaikesta vastuusta ja tiedetään niiden hyvin epäluotettava historia, miksi ihmeessä olettaisimme tai luottaisimme, että heidän rokotteensa olisivat alkuunkaan turvallisia?

Missä muussa asiassa koskaan luottaisimme mihinkään tahoon, jolla on tuollainen vastaava historia?

Ei. En luota heihin. Ei vastuuta. Ei luottamusta. Ja seuraavaksi toinen syy miksi en luota heihin... 

3. Koronavirusrokotteiden kehittelyn ruma historia

Historiassa on ollut lukuisia yrityksiä valmistaa toimivia rokotteita, jotka ovat päätyneet totaaliseen epäonnistumiseen - joka on myös syynä siihen, että meillä ei ollut COVID rokotetta vuonna 2020.

1960-luvulla tiedemiehet yrittivät valmistaa RSV (respiratory syncytial virus) rokotetta vauvoille. Tutkimuksessa (In that study) he jättivät väliin eläinkokeet, koska niitä ei silloin vielä vaadittu.

Lopputuloksena oli, että rokotetut vauvat saivat paljon vakavemman sairauden kuin rokottamattomat vauvat, kun he altistuivat oikealle virukselle.  80% rokotetuista vauvoista tarvitsi sairaalahoitoa ja kaksi heistä kuoli. (Two of them died).

Vuoden 2000 jälkeen tiedemiehet yrittivät useita kertoja valmistaa koronavirusrokotetta. Viimeisen 20 vuoden ajan kaikki kokeilut päättyivät epäonnistumiseen, koska koe-eläimet sairastuivat vakavasti ja osa niistä kuoli. Aivan kuten vauvat 1960 luvulla.

Voit halutessasi lukea yhteenvedon tästä epäonnistuneesta historiasta tästä (here). Tai jos haluat tutustua yksittäisiin tutkimuksiin niin tässä muutama linkki:

  • Vuonna 2004 kokeiltu rokote aiheutti freteille hepatiitin. (hepatitis in ferrets).

  • Vuonna 2005 hiiret ja sivettieläimet (mice and civets) tulivat sairaiksi ja aiempaa alttiimmiksi koronaviruksille rokotusten jälkeen.

  • Vuonna 2012, fretit sairastuivat ja kuolivat (ferrets). Ja toisessa tutkimuksessa (this study)  hiirille ja freteille kehittyi keuhkosairaus.

  • Vuonna 2016 tehty koe (this study) aiheutti hiirille keuhkosairauden.

Tyypillinen toistuva tulos tutkimuksissa oli että lapset ja eläimet saivat aluksi kokeissa hyvän vastustuskyvyn (antibody responses) rokotuksen jälkeen. Valmistajat luulivat saaneensa jättivoiton.

Ongelmat alkoivat kun nämä lapset ja eläimet altistuivat oikeille viruksille luonnossa.

Kun se tapahtui, selittämätön ilmiö, jota kutsutaan rokotteen vahvistamaksi sairaudeksi (unexplained phenomenon called antibody dependent enhancement, also known as vaccine enhanced disease), aiheutti vakavan immuunijärjestelmän häiriön (“cytokine storm” (i.e. overwhelmingly attacked the body) ja lapset/eläimet kuolivat.

Tässä on yksi avoimista kysymyksistä: rokotteiden valmistajat eivät ole esittäneet mitään tietoa siitä, että he olisivat ratkaisseet tämän ongelman näiden kiireellä valmistettujen rokotteiden kanssa.

Toisin sanoen, koronavirusrokotteen valmistuksessa ei ole koskaan aikaisemmin vielä onnistuttu. Eikä myöskään yhtäkään geeniterapiatuotetta (mRNA “vaccines”) ole koskaan saatu turvallisesti tuotua markkinoille.

Meidän oletetaan uskovan, että nyt kun nämä yhtiöt ovat saaneet miljardien dollareiden tuet (billions of dollars) hallitukselta, ne ovat nyt varmasti saaneet ratkottua kaikki nämä aiemmat ongelmat ...

Paitsi että kukaan ei tiedä ovatko sittenkään saaneet …

 

Loput 15 syytä julkaistaan suomeksi seuraavissa artikkeleissa ensi viikolla ... 
tai voit lukea ne Life Site Newsistä samantien. 

 

 

Jukka Rahkonen su 18.04. 23:43

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 2

su 04.12. 16:33

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot