BLM-aktivisti oli mukana tunkeutumassa kongressin rakennukseen

Sullivania ei ole syytetty mistään niistä laittomuuksista keskiviikon tapahtumissa mistä Trumpin kannattajia on syytetty. Kysymys: mikä Sullivanissa on erilaista niin että hän välttyy syytteiltä?

Ulkomaat la 09.01.2021 17:02

BLM aktivisti oli keskiviikkona kongressirakennukseen tunkeutuneen joukon etummaisia, kertoo The Epoch Times.

John Earle Sullivan, joka tunnetaan aseellisen vallankumouksen kannattajana sosiaalisessa mediassa, pidätettiin heinäkuussa 2020 julkaistuaan väkivaltaisia uhkauksia. Hän oli organisoimassa mellakoita muiden BLM aktivistien ja äärivasemmistolaisten Antifa-terroristien kanssa. Deseret News julkaisun mukaan Sullivan tuhosi ajoneuvoja ja yllytti ihmisiä tukkimaan liikenneväyliä. Videolle tallentui kun hän uhkasi hakata paikalla olleen sivullisen naisen.

Valokuvien perusteella Sullivan oli kongressirakennuksen sisällä Washingtonissa tammikuun 6. päivänä. Sullivan on sen jälkeen antanut haastatteluja, joissa väitti olleensa mukana vain ymmärtääkseen paremmin Trumpin kannattajia ja heidän toimintaansa.

“Mulle on tärkeää ymmärtää totuus tarkkailemalla ympärillä olevia ihmisiä ja ryhmiä",  Sullivan kertoi KSL-TV:lle. “mulle ei ole väliä niiku millä puolella sä oot, sun täytyy nähdä se aitona paikanpäällä.”

Sullivania ei ole syytetty mistään niistä laittomuuksista keskiviikon tapahtumissa mistä Trumpin kannattajia on syytetty. Hänen kuvaansa ei ole julkaistu niiden Trumpin kannattajien kuvien joukossa joita viranomaiset nyt kierrättävät tapahtumaan liittyen. Sullivan kertoi, että hänet pidätettiin torstai-iltana ja kuulusteltiin siitä mitä hän oli nähnyt kongressiin tunkeutumisen tapahtuessa. Kaupungin poliisi ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Poliisi kertoi torstaina, että 68 ihmistä on pidätetty ja heistä 41 kongressin alueella. Syytteitä ovat laiton tunkeutuminen ja laiton aseen hallussapito julkisten pidätystietojen mukaan.

“Mielenosoittajat eivät yrittäneet niiku polttaa tai hajottaa mitään, heidän tavoitteenaan oli päästä vain saliin", Sullivan kertoi KUTV:lle. “pystyit täysin vapaasti liikkumaan rakennuksessa, menemään mihin tahansa huoneeseen, katselemaan ikkunoista, se oli täysin epätodellista”, hän lisäsi.

"Valtauksessa" mukana olleet pyörivät videotallenteiden mukaan rakennuksessa kuin turistit kuvia otellen ja rauhallisesti paikasta toiseen kävellen. 

Suuri osa rakennukseen tunkeutuneista oli Trumpin kannattajien joukoista eksyneitä joita ilmeisesti johdettiin ja yllytettiin tunkeutumaan etummaisina toimineiden antifa-terroristien toimesta. Mukana oli useita BLM- tai antifaterroristeiksi tunnistettavia henkilöitä. 

"valtaajia" pyörimässä rakennuksen sisällä kuin turistit.

 

Tunnistettu BLM-aktivisti Trump-pipalakki päässä "valtauksessa" mukana.

Videoilta näkyy kuinka paikalla olleet poliisit suoraan ohjasivat Trumpin kannattajia kohti kongressirakennuksen sisäänkäyntiä. Heitä ei estetty vaan poliisit näyttivät käsimerkein että tänne päin ja vauhdilla. 

Erään videolla esiintyvän silminnäkijän mukaan paikalle tuotiin neljä minibussillista antifa-terroristeja mustien autojen saattueessa. Kaikki autot näkyvät videolla.

Kuvissa poseerannut sarvipää on tunnistettu sekavaksi "Q-anon shaamaaniksi", joka ammatikseen osallistuu erilaisiin minkä tahansa asian puolesta järjestettyihin mielenosoituksiin. Kuvassa hän poseeraa Nancy Pelosin vävypojan kanssa.

 

8.6.2020 vasemmistoterroristit valtasivat Seattlen Capitol Hillin ja nimesivät sen autonomiseksi alueeksi - chaz (Capitol Hill Autonomous Zone). Anarkistit valloittivat poliisitalon ja koko poliisivoimat pakenivat alueelta. Aseellisissa yhteenotoissa kuoli kaksi ihmistä. Rakennuksia tuhottiin ja poltettiin maan tasalle. Vasemmistopoliitikot Suomea myöten ylistivät tätä tuhoa rakkauden kesänä ja arvostelivat ankarasti Trumpia, joka kehotti estämään ja lopettamaan tuon ilkivallan ja mellakoinnin. "Chazin" keskus on tunnettu homoalue.

Wikipedian artikkeli ylistää edelleenkin tuota kesäistä rakkauden chaz mellakkaa. 

Toisin kuin Wikipedian artikkeli väittää, alueella tuli nälänhätä heti ensimmäisten päivien jälkeen kun kaikki alueen kaupat oli ryöstetty tyhjiksi. Kaikki naurettavat viljely-yritykset on dokumentoitu kesällä netin täyttäneisiin meemeihin. Mitään varsinaista ruokaa alueella ei koskaan onnistuttu kasvattamaan vaan sinne vietiin pizzaa, kokista, karkkia ja muuta naposteltavaa ulkopuolelta koko parin kuukautta kestäneen larppauksen ajan. Lopulta anarkisteille tuli nälkä ja väsy ja menivät takaisin vanhempiensa koteihin. 

Poliitikoille tämä kaikki, mukaanlukien kymmenien miljoonien vahingot ja rikokset olivat täysin hyväksyttävää, kun alueena oli paikallinen LGBT keskus ja asialla BLM- ja Antifa-terroristit.

Median ja poliitikkojen kaksinaamaisuus on jo niin absurdia, että ei voi kuin ihmetellä kuinka kukaan viitsii heitä kuunnella.

 

 

Jukka Rahkonen la 09.01. 17:02

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Mikko Paunio

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot