Unkari kielsi adoption samaa sukupuolta olevilta pareilta

Unkarin parlamentti hyväksyi tiistaina myös maan perustuslakiin uusia muutoksia, jotka määrittelevät, että vain mies ja nainen ja lapset voivat muodostaa perheen.

Ulkomaat to 17.12.2020 00:46

Unkari kielsi adoption samaa sukupuolta olevilta pareilta ja jatkossa vain naimisissa olevat mies ja nainen voivat adoptoida.

Unkarin parlamentissa on äänestetty eilen uuden lain puolesta, joka kieltää samaa sukupuolta olevien parien adoptoimassa lapsia.

Pääministeri Viktor Orbanin hallitus, jonka Fidesz-puolueella on parlamentissa kahden kolmasosan enemmistö, on vienyt eteenpäin lainsäädäntöä joka tekee mahdolliseksi adoption vain aidossa avioliitossa oleville.

Unkarin lainsäädäntö ei tunnusta samaa sukupuolta olevien avioliittoja. Aikaisemmin homo- ja lesboparit kuitenkin etsivät porsaanreikiä laista ja yrittivät adoptoida lapsia siten, että vain toinen vanhemmista on ollut lapsen virallinen huoltaja. Tämä mahdollisuus suljetaan nyt uuden lain myötä.

Unkarin parlamentti hyväksyi tiistaina myös maan perustuslakiin uusia muutoksia, jotka määrittelevät, että vain mies ja nainen ja lapset voivat muodostaa perheen.

Naimattomat ihmiset tarvitsevat nyt erityisluvan perheasiainministeriltä jos haluavat adoptoida ja tehtävässä toimii Katalin Novak, joka tunnetaan vahvana perinteisten arvojen kannattajana.

 

Asiasta uutisoi 16.12.2020 Arre Kougappi facebook sivullaan.

 

Kuuntele tai katso Dr. Steve Turleyn tuore video samasta aiheesta.

 

Jukka Rahkonen to 17.12. 00:46

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot