Musliminaapuri murhasi juutalaisen 66 vuotiaan naisen Pariisissa julmasti

27 vuotias muslimi murtautui 66 vuotiaan juutalaisnaisen kotiin, puukotti ja työnsi sitten alas kolmannen kerroksen ikkunasta huutaen "Allahu akbar"

Ulkomaat pe 07.04.2017 16:55

Pariisin juutalaisyhteisöä on järkyttänyt 66 vuotiaan ortodoksijuutalaisen Sarah Halimin raaka murha. 

Syytetty, 27 vuotias muslimi, on poliisille tuttu lukuisista aiemmista häiriköinneistään. Muslimi murtautui naisen kotiin noin puoli viiden aikaan maanantaina aamuyöllä, puukotti tätä kuolettavasti ja työnsi hänet alas kolmannen kerroksen asunnon ikkunasta kadulle. Murhaaja asui samassa rapussa, vanhempiensa asunnossa.

Kolme aseistettua poliisia oli partioimassa alueella murhan aikoihin ja naapureiden mukaan myös poliisit kuulivat "Allahu akbar" huudot samaan aikaan kun rikos tapahtui. 

Syytetyn motiivia ei ole vielä saatu selville. Murhaa tutkitaan viharikoksena, mutta myös muut vaihtoehdot kuten ryöstö tutkitaan.

Halimi haudataan mahdollisesti Israeliin.

Tapaus tuo mieleen nuoren juutalaisen, Ilan Halimin, jota nuoret radikaalit muslimit kiduttivat viikkoja ja lopuksi murhasivat raa'asti Pariisissa vuonna 2006. Ilan Halimi kuoli matkalla sairaalaan.

Jukka Rahkonen pe 07.04. 16:55

Kommentit: 6

Juha. pe 07.04.2017 21:18 0

Juutalaiset eivät ole sen arvokkaampia kuin muutkaan, vaikka meille on sitä 70-vuotta opetettu (aivopesty), Enemmän muslimit ovat tappaneet monikulttuurin sekä kulttuurmarxismin takapiruina olevien juutalaisten sijaan valkoisia julmasti vielä naispuoliset raiskaten vanhoja mummojakin. Onhan meilläkin tämä "Ruskea tyttö", joka ei olisi yhtään mikään muualla kuin täällä. Hän parkuu ja näkee "rasismia" joka villakoirassakin joka pyörii sängyn alla syyllistäen siitä "natseja" eli meitä tavallisia suomalaisia, jotka arkeamme elämme raahaten kauppapusseja kaupasta tukka sekaisin kersalauman tapellessa koko matkan autolle ja varsinkin autossa. Siinä sitten suoristat vielä lapsen koulun vanhempainiltaan kuulemaan "rasismista" ja "monikulttuurisuuskasvatuksesta" sekä etenkin siitä mitä ei saa sanoa, ei saa pukea päälleen eli Suomi-paita tai leijonavaakunainen kaulakoru. Ristikin on jo koululle risti, koska se loukkaa muslimeja, juutalaisia, hinduja, aknestikkoja, ateisteja, lunnon jumalien palvojia ja päätteeksi Suomen kirkkoa. Juutalaiset vihaavat "valkoisten miesten" kansallismielisyyttä, puhumattakaan "rotuhygenian" vaatimusta, isänmaansa kunnioittamista, omalle lipulle kunniantekoa, vieläpä omille naisilleen kunniantekoa ja kaikkea siltä väliltä. Mutta kun kyse on Israelista, silloin olemme "eri" maailmassa ja heidän tarkat rotuvaatimuksensa sopivat verilinjan tarkistuksineen. Juutalaiset ovat sitä mieltä, että he ovat turvassa parhaiten monikulttuurisessa yhteiskunnissa, joten tuo Ranskan tapaus on tilastotapaus, joita poikkeuksena sääntöön tapahtuu vääjäämättä. En ole antiseministi, mutta ehkä ikävä ihiminen. Jonkun on otettava sekin rooli, tässä matoisessa maailmassa. Se, että Eurooppa ja Suomi ja niiden kansalaiset ajetaan yhä enemmän nurkkaan omassa maassaan, omassa kotonaan, jonka kuulemma pitäisi olla "Linnani", ei voi olla herättämättä vähintäinkin kummastusta siitä, että MIKSI? Suuri paholainen eli Donald Trumh on loistava esimerkki siitä, että valkoinen mies e

Saara pe 07.04.2017 23:48 1

Todella surullinen uutinen, joka osoittaa islamistien juutalaisvihan. Ranskan poliisi tietysti vielä tutkii motiivia - ja voihan sieltä löytyä se etsitty ryöstökin - islamin oppi velvoittaa hyvään käytökseen vain omiaan kohtaan, 'uskottomia' kohtaan saa opin mukaan käyttäytyä hyvinkin sortavasti.

Heidän pyhät kirjansa kehottavat surmaamaan niin juutalaisen, kristityn kuin ateistinkin. Vihaa Israelia, juutalaisia ja kristittyjä usein lapsesta asti ja myös koulussa. Ei ole sattumaa, että Hitler ihaili islamia ja solmi sopimuksia muslimien kanssa.

Saara la 08.04.2017 00:58 1

Juha, nyt on korkea aika ruveta miettimään, mistä kummasta tuo suuri juutalaisviha ja vääristyneet käsityksesi kumpuavat.

Kolme tunnetuinta juutalaisvihan taustaa ovat kommunistinen kateus talousmenestyjiä kohtaan, islamistiterroristien islamin oppiin perustuva viha sekä toisen maailmansodan aikaan vaikuttanut rotuoppi. Neljäntenä on historiallinen jäänne, kristinuskon harharetki ns. korvausteologian parissa.

Israelilaiset ja myös maailman eri maissa asuvat juutalaiset yleensä kannattavat kansallisvaltioita, heillä ei ole mitään ongelmaa asuinmaansa kansallistunnusten kanssa.

Nykypäivän Suomessa asuva juutalaista ei millään tavalla loukkaa sen paremmin Suomen leijona kuin lippukaan saati risti - nykyiset aidot kristityt ovat juutalaisten ystäviä.

Saara la 08.04.2017 01:11 1

Juutalaisten syyttäminen monikulttuurisuuden vaalimisesta ja etenkin salaliittoteoriat heistä islamilaisen massamaahanmuuton takana ovat aika erikoisia. Eivät he ainakaan kansana ja yleistettävänä joukkona voi olla tahallaan edistämässä omaa vainoaan.

Hehän joutuvat pakenemaan useista Euroopan maista jo tässä tilanteessa, ja syynä on etupäässä islamistien vaino ja vähäisenä ripauksena todellinen uusnatsismi. Tuhannet juutalaiset ovat kokeneet joutuvansa pois Ranskasta. Sortoa paetaan myös esim. Ruotsin Malmösta.

Risto Jääskeläinen su 09.04.2017 17:26 1

Ikävä, monikulttuurinen rikos.

Risto Jääskeläinen su 09.04.2017 17:27 0

Ikävä, monikulttuurinen rikos.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

Klo 20:01.

Matti Viren

Wir schaffen das!

ma 25.06. 01:52

Timo Vihavainen

Kansalaistottelemattomuus

su 24.06. 22:00

Professorin Ajatuksia

Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen

su 24.06. 21:59

Reijo Tossavainen

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

su 24.06. 19:04

videot