Babtistipastori pidätettiin - protestoi Drag Queen -kirjastotapahtumaa

"Tämänkaltaisessa virkamiesten teatterissa on kyse yhdestä asiasta: pelotella kristittyjä käyttämästä sananvapauttaan ja häiritä heitä, kunnes he kaikki häviävät maan alle"

Ulkomaat to 20.06.2019 23:15

Washingtonin Spokanessa babtistipastori pidätettiin ja vangittiin viime lauantaina hänen käytettyä oikeuttaan sananvapauteen ja kieltäydyttyä siirtymästä kadun toiselle puolelle protestoidessaan kirjastossa pidettyä "Drag Queen Story Hour" -tapahtumaa.

New Covenant -baptistikirkon pastori Afhsin Yaghtin pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli puhunut poliisien kanssa ja todennut heille, että kirjasto on "yhteistä omaisuutta" ja että hänen pitäisi saada protestoida rakennuksen vieressä mieluummin kuin kadun toisella puolella.

Pastorin sananvapauden riistämisestä ja pidättämisestä uutisoivat muun muassa Christian News.net, CBN News ja Persecution In America.

Sosiaalisessa mediassa julkaistu video todistaa poliisien käskevän pastoria kadun toiselle puolelle, mikäli hän ei tue Drag Queenien satutuokio -tapahtumaa. Samaan aikaan Drag Queenejä puolustavilla mielenosoittajilla on lupa olla kadun samalla puolella kuin kirjasto.

Pastori valaisee yhdelle poliisille, mistä Drag Queenien "satutunneissa" perimmiltään on kysymys. "Aikuiset, naisiksi pukeutuneet miehet" lukevat seksisatuja ja sepittävät "kaikenlaista tarinaa".

"Eli, voin seistä juuri tässä", Yaghtin sanoo poliisille. "Ei, sinun täytyy mennä kadun toiselle puolelle", poliisi vastaa.

Seuraavaksi Yaghtin puhuu toiselle poliisille, ja häntä jälleen käsketään kadun toiselle puolelle. Pastori huomauttaa, että kirjasto katsotaan julkiseksi alueeksi, koska tapahtuma on vain yhdessä huoneessa.

”Tämä on julkinen kirjasto. Ainoa heidän varaamansa tilaisuus on yksityinen tila", Yaghtin perustelee.

”Muu kirjasto on Yhdysvaltain omaisuutta… Minulla on oikeus sananvapauteen, missä tahansa haluan puhua.”

Spokanen poliisiraportin mukaan Yaghtin pidätettiin, koska "hän yritti päästä nimeämättömälle protestialueelle". Hänet vapautettiin myöhemmin lauantaina.

Noin 400:n seksuaalisten vääristymien esittelemistä ja opettamista pikkulapsille kannattavan aktivistin annettiin möykätä kirjastorakennuksen vieressä, sen sijaan poliisi käski 200 tapahtumaa vastustavaa ihmistä seisomaan kiltisti kadun toisella puolella. Mielenosoittajat pitivät esillä kylttejä ja ilmaisivat olevansa huolissaan lapsista vastustamalla naisiksi pukeutuneita miehiä, jotka lukevat gender-ideologiaan kannustavia kirjoja lapsille.

The Spokesman-Review -sivuston mukaan alueella oli lisäksi "raskaita poliisijoukkoja". Satutunti -tapahtuma oli kirvoittanut paikalle 40 poliisia kartoittamaan väkijoukkoa. ChristianNews.net julkaisi uutisessaan linkkejä kuviin, joissa näkyy kirjaston katolla kiikaroivia poliiseja.

Persecution In America -sivustolla huomautetaan, että Washingtonin poliisin järjestämä "näytelmäesitys", draamakohtaus, jossa "sotapoliisit" syöksyvät paikalle ja naamioidut tarkka-ampujat kyttäävät katoilla, ei ole ainoastaan naurettava, vaan myös autoritaarinen:

"Tämänkaltaisessa virkamiesten teatterissa on kyse yhdestä asiasta: pelotella kristittyjä käyttämästä sananvapauttaan ja häiritä heitä, kunnes he kaikki häviävät maan alle."

Ylikonstaapeli Terry Preuniger Spokanen poliisilaitokselta väittää, että nettikeskustelujen perusteella poliisi odotti näkevänsä molemmin puolin aseistettuja ihmisiä, mikä johti poliisin voimakkaaseen läsnäoloon lauantaina, mutta kenenkään ei nähty avoimesti kantavan aseita.

Neljän lapsen äiti, Tina Humphries seisoi mielenosoittajien kanssa kadun toisella puolella. Hän kertoi olevansa ensimmäistä kertaa julkisesti osoittamassa mieltään.

"Olen kyllästynyt, kun he tunkevat ideoitaan joka tuutista", hän sanoi. "Olen kyllästynyt siihen, että julkisia tiloja käytetään äärivasemmiston agendan edistämiseen."

Humphries korosti myös, että hän kasvattaa lapsiaan heteroseksuaaleina.

"Jos olet poika, et käytä mekkoa", hän painotti.

Babtistipastori Afshin Yaghtin varoitti 10. kesäkuuta päivätyssä videossaan jo etukäteen Drag Queenien "perverssistä tunnista", joka on tulossa julkisiin kirjastoihin, myös Spokaneen, missä moraalittomia sukupuolitekoja harjoittavat drag queenit lukevat gender-ideologista propagandaa 3-8-vuotiaille. Hänen mielestä tällä tavalla lapset altistetaan seksuaaliselle väkivallalle, pedofilialle ja drag queenien naisia vihaavalle agendalle.

Spokanessa pidettyä Drag Queen Story Hour -tapahtumaa vastustavaa mielenosoitusta johti Anna Bohach. Hän on 500 Mom Strong -nimisen Facebook-ryhmän perustaja.

Perjantaina julkaistussa mielipidekirjoituksessaan Bohach kertoi, ettei hyväksy verorahojensa käytettävän naisia halventavaan parodiaan ja tulee näyttämään kahdelle tyttärelleen, että heidän äitinsä on valmis asettumaan vastustamaan pahaa ja "kieroutunutta järjettömyyden prameilua".

"En tule sivuuttamaan seksististä sirkusta, joka kuvaa naisia typerinä seksikohteina."

Hän pitää liioiteltujen naispuolisten ominaisuuksien maskuliinista omaksumista "naisvihamielisenä".

"Se on naisia alentavaa, koska se on pilkan tekoa naisellisista ominaisuuksista", Bohach kirjoittaa.

Bohachin ilmaistua nämä ajatukset 500 Mom Strong -ryhmässä hän sai osakseen vihaa netissä ja nimityksen "siitosemakko", hänen miehensä uhattiin raiskata ja hänen lapsiensa ulkonäköä solvattiin.

Kesäkuu on tituleerattu kansainvälisesti Pride-kuukaudeksi, ja niin myös Spokanessa vuosittainen Gay Pride -paraati marssittiin jo 8. kesäkuuta, sopivasti viikko ennen Spokanen kirjastossa pidettyä Drag Queen Story Hour -tapahtumaa.

Spokanen kirjasto järjesti lisäksi ”Understanding Drag: A Community Conversation” -keskustelupaneelin torstaina juuri ennen lauantaista Drag Queen Story Hour -tapahtumaa.

500 Mom Strong -ryhmää luotsaava Anna Bohach huomauttaakin, että suunnitelmallisella aikatauluttamisella varmistetaan niiden ihmisten maksimiläsnäolo, jotka vastustavat kristillisiä näkemyksiä seksuaalisuudesta. Pyrkimyksenä hän näkee yritykset lannistaa ne vanhemmat, jotka käsittävät tällaisten tapahtumien houkuttelevan lapsia sekopäiseen elämäntapaan ja opettavan heille, että tämä on täysin normaalia käyttäytymistä.

Raporttien mukaan noin 50 lasta osallistui Drag Queen Story Hour -tapahtumaan lauantaina vanhempiensa kanssa. Kirjaston henkilökunta oli joutunut käännyttämään kymmeniä lapsia pois, koska perverssiä esitystä varten varattu "lukusali" tuli täyteen.

Toista ensi lauantaina klo 14 järjestettävää Drag Queen -satutuntia varten onkin sitten luvattu enemmän tilaa.

Kirjaston tiedottaja Amanda Donovan ilmoitti lisäksi, että varatessaan Drag Queen Story Houria hän otti selvää, miten muut kaupungit reagoivat vastaaviin tapahtumiin. Hän ei ole varma, tarvitseeko kirjasto yhtä paljon poliisin läsnäoloa seuraavassa tapahtumassa, mutta se on mahdollista.

500 Mom Strong -ryhmää vetävä Anna Bohach on varma ainakin yhdestä asiasta:

"Tulemme ensi viikolla ja äitejä on vielä enemmän."


 

Tytti Salenius to 20.06. 23:15

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot