Etelä-Afrikan esimerkki todistaa, ettei globalismi toimi

Videot to 05.08.2021 00:06

Tuckerin haastateltavana oleva kansalaisoikeusaktivisti Ernst Roets kertoo, että heillä kokeiltiin eräänlaista "globalismia" yksien rajojen sisällä, sillä eri heimojen ja kansallisuuksien identiteetit yritettiin tukahduttaa yhteisen kansan ja valtion synnyttämiseksi. Kyseessä on täysin samanlainen kokeilu kuin mitä EU yrittää Euroopassa: hävittää luonnolliset kansallisuudet yhden eurooppalaisen keinotekoisen identiteetin alle. Roets kertoo kuinka tämä ratkaisumalli on ollut totaalinen fiasko Etelä-Afrikassa.

Haastattelussa on myös mielenkiintoinen kohta, jossa Roets kuvailee kuinka Etelä-Afrikan sosialistit/kommunistit ovat yhä jääräpäisesti sitä mieltä, että sosialismia ei vieläkään ole osattu soveltaa kunnolla: että jos nyt vähän agressiivisemmin vain puskettaisiin maareformeja niin kyllä se siitä sitten, vaikka 90% kaikista yrityksistä on jo epäonnistunut hirveällä tavalla.

 

Jukka Rahkonen to 05.08. 00:06

blogit

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Mikko Paunio

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23