Edmontonissa palestiinalaiset juhlivat juutalaisten massamurhaa

Videot to 12.10.2023 11:51

Mitä nämä palestiinalaislippuja liehuttavat juhlivat? Mitä "palestiinalaiset" saavuttivat viikonloppuna? Mikä voi olla heidän juhlansa aihe? He eivät saaneet maata, he eivät saaneet lisää oikeuksia, he eivät saaneet mitään muuta kuin juutalaisten perheiden ja lasten verta - ja sitä he nyt juhlivat. Tämä on aivan käsittämätöntä röyhkeyttä ympäri maailman. Tässä ovat tämän päivän natsit ja vanha media on hiljaa. Valtakunnansyyttäjät eivät ole näitä juutalaisten kansanmurhaa ajavien perässä vaan katsovat vain sivusta. 

Mitä varten maailmassa - Suomessakin - on ajettu niitä "vihapuhe"-lakeja? Mitä on "kansanryhmää vastaan kiihottaminen" ellei juuri tuota mitä palestiinalaislippujen kanssa juutalaisten murhia juhlivat väkijoukot nyt tekevät? Missä ovat nyt syyttäjät? Missä ovat niiden lakien laatijat? Näettekö mistä on kysymys?  

Nämä kansanjoukot palestiinalaislippujen kanssa huutavat "free palestine from Jordan river to the sea", joka tarkoittaisi tätä samaa kohtaloa kaikille juutalaisille Israelissa.

Kuunnelkaa Ezra Levantin 20 minuutin raportti asiasta. 

 

Jukka Rahkonen to 12.10. 11:51

blogit

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Mikko Paunio

HSY juhlii järjen vastaisen biojätteen erilliskeräyksen 30 vuotistaivalta

to 16.11. 17:38

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24