Ei tullut punaista tsunamia

Videot ke 09.11.2022 13:26

Yllättävän vaisuksi on jäämässä Republikaanien vaalivoitto odotuksista ja vaaleja edeltäneistä mielipidemittausten mittareista huolimatta.

Eritysesti kaikkia on yllättänyt Kari Laken (Republikaani) heikko tulos Arizonassa (laskenta tosin vasta aluillaan) ja John Fettermanin (Demokraatti) yllättävän hyvä tulos Pennsylvaniassa. Molemmat osavaltiot olivat myös 2020 vaalien tulosten laskennassa ongelmien keskiössä. Pennsylvaniassa on edelleen oikeuskäsittelyjä kesken 2020 vaaleihin liittyneissä epäselvyyksissä.

Näyttää olevan näissäkin vaaleissa epäilyttäviä ja isoja ongelmia juuri Arizonan Maricopassa sekä Pennsylvaniassa, joka ei sinänsä tainnut olla yllätys kenellekään.

Arizonassa äänestyspäivänä, jolloin suurin osa Republikaaneista antaa äänensä, useilla äänestyspaikolla äänestyslaitteet "hajosivat" ja äänestäjiä pyydettiin laittamaan lipukkeensa vieressä olevaan laatikkoon ja siirtymään toiselle äänestyspaikalle. Toisella äänestyspaikalla kone ilmoitti, että nämä äänestäjät ovat jo antaneet äänensä.  Onko yllättävää että Arizonassa vaalien luotettavuudesta ovat vastuussa Demokraatit. Heillä on hallussaan kaikki äänestämiseen liittyvät järjestelyt Arizonan osavaltiossa. 

Vaikuttaa uskomattomalta kuinka Yhdysvalloissa ei pystytä järjestämään luotettavasti vaaleja jotka eivät olisi täynnä epäilyttäviä tapahtumia.  

 

Jukka Rahkonen ke 09.11. 13:26

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01