Punavihreä politiikka tuhoaa sähköverkon Kaliforniassa

Videot su 11.09.2022 13:53

Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom vetoaa nyt kansalaisiin etteivät lataisi sähköautojaan eivätkä posottaisi ilmastointilaitteitaan vaan hikoilisivat mielummin kotonaan.

Newsomin videovetoomus tuli studiohuoneesta, jossa hän itse oli niin hyvin ilmastoidussa tilassa, että oli pukeutunut lämpimästi paksuun pitkähihaiseen paitaan. 

Kalifornia on ollut punavihreän energiapolitiikan malliosavaltio, jota Bidenin hallinto on kaikkia osavaltioita kehottanut seuraamaan. Nyt punavihreän politiikan seuraukset alkavat tulla esiin kaikessa hulluudessaan: Ensin Gavin Newsom ilmoitti, että Kalifornia aikoo kieltää polttomoottoriajoneuvot kokonaan ja hetken kuluttua sähköverkon kaatuessa vetosi kansalaisiin etteivät nyt latailisi sähköautojaan. 

Suomessa punavihreä politiikka on tuottamassa täsmälleen samanlaisia ongelmia, jotka eivät johdu Ukrainan sodasta vaan vihersiirtymästä, jota on tehty luonnon lainalaisuuksista ja faktoista välittämättä. Suomessa ja Pohjois-Euroopassa tilanne on siinä mielessä vakavampi, että täällä sähköverkon ongelmat ovat odotettavissa talvella, jolloin on kylmää ja pimeää. Huomattavasti enemmän ihmisiä kuolee maailmassa kylmän aiheuttamiin seurauksiin kuin kuumuuteen. Kaliforniassa sentään energiakriisin keskellä aurinko paistaa ja panelit tuottavat täydellä teholla energiaa ja valoa riittää pitkän päivän ilman lamppujakin. 

Punavihreän energiapolitiikan seurauksista kärsivät ylivoimaisesti eniten juuri heikoimmat: pienituloiset, vanhukset, sairaat ja lapset. 

 

Jukka Rahkonen su 11.09. 13:53

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04