Uutinen Bidenin kannettavasta ja korruptiosta olisi estänyt sodan

Videot su 27.03.2022 12:12

Mikäli vanha vasemmistomedia olisi raportoinut rehellisesti todisteet Hunter Bidenin ja koko Bidenin mafian korruptiosta, nyt ei olisi Ukrainan sotaa eikä tällaista inflaatiokierteen aiheuttamaa talouskriisiä. 

New York Times on nyt 17 kuukautta tapahtumien jälkeen vihdoin myöntänyt totuuden, että New York Postin uutinen Hunter Bidenin löydetystä kannettavasta raskauttavine todisteineen Bideneiden korruptiosta on totta, eikä Venäjän propagandaoperaatio, niinkuin silloin vaalipäivän alla kaikki vasemmistomediat ja Big Tech kuorossa väittivät.  

Kaikki jotka tätä New York Postin massiivista uutista 2020 syksyllä yrittivät tuoda julki, leimattiin putinisteiksi, venäjän trolleiksi ja vaarallisiksi  salaliittoteoreetikoiksi ja väärän tiedon levittäjiksi. 

Jos kaikki todisteet olisi silloin tuotu julki, eikä sensuroitu koko vasemistomedian ja Big Tech yhtiöiden taholta maksimaalisella voimalla, vaalien tulos olisi kyselytutkimusten mukaan kääntynyt selvästi Trumpin eduksi. Se puolestaan olisi asiantuntijoiden mukaan estänyt Ukrainan sodan syttymisen. Trumpin hallinto oli toimintakykyinen ja riittävä uhka pitämään Putinin armeijoineen "satamassa".

Bidenin hallinnon totaalinen toimintakyvyttömyys, joka tuli todistetuksi katastrofaalisen epäonnistuneessa vetäytymisessä Afganistanista sekä Bidenin hallinnon punavihreä politiikka, joka vahvisti Venäjän taloutta yli vuoden ennen hyökkäyssodan aloittamista Ukrainaan, olivat kiistatta tärkeimmät mahdollistavat tekijät Ukrainan sodan aloittamiselle.

 

 

Jukka Rahkonen su 27.03. 12:12

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01