Vasemmisto panikoi: Georgia äänestää Bidenin valitsijoiden hylkäämisestä

Videot to 31.12.2020 01:35

Vasemmiston panikointi on alkamassa kun senaattori Josh Hawley (R-Mo.) ilmoitti aikovansa ensimmäisenä senaattorina esittää vastalauseensa valitsijamiehistön äänestäessä 6.1.2021. Parikymmentä edustajanhuoneen republikaania on jo ilmoittanut tekevänsä samoin, mutta tähän saakka oli puuttunut senaattori, joka tukee heidän vastalausettaan. Vastalauseeseen tarvitaan vähintään yksi senaattori ja yksi edustaja. 

Josh Hawley mursi padon ja hänen tuekseen on jo ilmoittautunut muitakin senaattoreita ja kun pato on murtunut, niin lopulta lähes kaikki republikaanisenaattorit tulevat hänen taakseen. 

Vasemmisto yhdessä oman mediansa kanssa olivat jo varmoja, että Kiinayhteyksistä tunnettu deep state republikaanijohtaja Mitch McConnell saisi pidettyä kaikki muut republikaanisenaattorit hiljaisina, mutta oli vain ajan kysymys millon löytyisi yksi rohkea isänmaallinen senaattori, joka olisi valmis puolustamaan perustuslakia - joka rohkaisisi myös muita samaan. 

Nyt Georgian osavaltion senaatti on äänestämässä siitä, hylätäänkö Bidenin valitsijoiden sertifiointi, kuultuaan lukuisia todisteita havaituista vaalipetoksista.

Nämä käänteet ovat saaneet vasemmiston panikoimaan ja syyttämään julkisesti republiaaneja vallankaappausyrityksestä. Republikaanit ja Trumpin kampanja ovat esittäneet lukemattomia todisteita havaituista vaalipetoksista ja vaativat vain että perustuslakia noudatetaan ja että ainoastaan lailliset äänet hyväksytään. Ja tämä saa vasemmiston syyttämään heitä heti vallankaappausyrityksestä.

Todellinen vallankaappausyritys on ollut käynnissä vasemmiston toimesta ja hyvin mahdollisesti Kiinan kommunistisen puolueen ja Iranin avustuksella jo vuosikaudet. Vasemmiston vallankaappausyritys vain huipentui 2020 vaaleihin ja nyt he ovat jäämässä kaikki kiinni. Vasemmistomedia, isot teknologiajätit, deep state, korruptoituneet poliitikot demokraateista ja republikaaneista, Kiinan kommunistinen puolue, ... kaikki ovat jäämässä kiinni vaalipetoksistaan ja vallankaappausyrityksestään. 

Kuinka vasemmistomedia tulee selittämään yleisölleen sen valheen, jota ovat tietoisesti ylläpitäneet kohta kaksi kuukautta: ettei ole mitään todisteita vaalipetoksesta? Nyt kongressissa tullaan 6.1.2021 kuulemaan yli kymmenen tuntia väittelyä niistä todisteista, joita on esitetty jo kahden kuukauden ajan ja joista vasemmistomedia on tahallaan vaiennut. Nyt nämä todisteet tulevat kaikkien amerikkalaisten tietoisuuteen kongressin väittelyiden kautta. 

 


Lähde: Dr. Steve Turley

 

Jukka Rahkonen to 31.12. 01:35

blogit

Timo Vihavainen

Pääkirjoitusskandaali

to 15.04. 23:18

Professorin Ajatuksia

Nyt on tilauksessa lisää somaleita ja afgaaneja

to 15.04. 23:16

Heikki Porkka

Onko pääministeri Sanna Marinilla taipumus valehdella?

ke 14.04. 12:24

Juha Ahvio

Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?

su 11.04. 21:33

Olli Pusa

Ennustajaukkojen ja -eukkojen valtakausi?

su 11.04. 13:18