Trumpin tekkitiimi murtautui dominion koneeseen Georgian kuulemisen aikana

Videot to 31.12.2020 01:07

Valkohattuhakkerit Trumpin teknologiatiimistä onnistuivat murtautumaan Dominion Voting Systemsin laitteeseen Georgian kuulemistilaisuuden aikana. 

Koneeseen, jossa ei pitänyt olla wifi yhteyksiä eikä mitään muutakaan keinoa päästä kommunikoimaan laitteen kanssa ilman erilistä yhteyskaapelia, saatiin aikaiseksi kaksisuuntainen yhteys juuri samaan aikaan kun Georgian viranomaiset olivat kuulemassa muita todisteita havaituista vaalipetoksista.

Teknologiatiimin hakkerit ilmoittivat päässeensä järjestelmään sisään eli heillä oli mahdollisuus muokata laitteessa olevaa dataa kuten laskureiden lukemia ja skannattujen äänien tiedostoja. 

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lukuisilla osaavilla tai tehtävään koulutetuilla ihmisillä on ollut vaalipäivänä ja sen jälkeen pääsy Dominion Voting Systems -järjestelmän tietoihin ja mahdollisuus siis muokata laskettujen äänien lukumääriä ja poistaa tai vaihtaa skannattuja lipukkeita ehdokkaalta toiselle.

 

 

Jukka Rahkonen to 31.12. 01:07

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41