Rudy Giuliani: tunnen roistot hyvin

Videot to 26.11.2020 11:18

Rudy Giuliani Pennsylvaniassa: "jos nyt annamme roistojen selvitä vaalipetoksestaan tekaistujen 600 000 äänen kanssa, mikä takaa ettei heillä seuraavalla kerralla ole miljoona tekaistua ääntä, tai kaksi miljoonaa"

"Tunnen roistot hyvin. Jos annat heille periksi tuumankin, he ottavat mailin. Ja jos annat heille mailin, he vievät koko maasi!"

Lisää hyviä uutisia tulossa pian.

 

Pennsylvanian kuuleminen Gettysburgissa (Huom mikä historiallinen paikka tälle taistelulle) on niin täynnä kovaa todistusaineistoa ja materiaalia, että sen kokoaminen lyhyeen tiivistelmään kestää aikansa (tässä linkki koko 4 tunnin videoon). Myös Nevadasta kovia (hyviä) uutisia tulossa kohta. Minimaalisen pieni toimituksemme on jo tukossa tämän massiivisen hyvien uutisten tulvan kanssa. 

HUOM: CNN, Yle, HS, Mtv3, ja muut vasemmistopropagandamediat ovat hiiren hiljaa. Ei yhden yhtään uutista tästä vuoden uutispommista!  Näiden propagandaoutlettien peli on niin selvää, että kuka enää tämän jälkeen lukee yhtään mitään vakavalla naamalla näistä 'lähteistä'. 

Vasemmistomediat penkovat nyt paniikissa käsikirjaansa ja kyselevät CNN:ltä miten nyt tässä tilanteessa pitää muuttaa narratiivia globaalin käsikirjoituksen mukaan, eli missä vaiheessa ohjekirjaa mennään. Pitääkö jo nyt ruveta uutisoimaan että "Trump varastamassa vaalit"? Vai pitääkö olla vain hiljaa kunnes ohjeet tulevat? Miten kertoa lukijoille, että todistusaineistoa massiivisesta vaalipetoksesta onkin ollut koko ajan ja helposti saatavilla? Ymmärtävätkö nämä propagandaa levittävät mediajätit kuinka lähellä heidän uskottavuutensa totaalinen romahdus on?

 

Jukka Rahkonen to 26.11. 11:18

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41