FEC Chair Declares Election Illegitimate

Videot ke 18.11.2020 22:55

Federal Election Commissionin (FEC) puheenjohtaja Tray Trainor julistaa näiden vaalien olleen lainvastaiset. Lukuisat vaalien järjestämiseen liittyneet rikokset ovat johtaneet siihen, ettei näiden vaalien tulosta voi pitää laillisena. Tarkkailijoiden estäminen ja piilossa tehdyt ääntenlaskennat ovat osoitus törkeästä vaalipetoksesta ja se vie laillisuuden koko näiltä vaaleilta.

Michiganissa Trump olisi jo voittanut osavaltion itselleen, ellei kaksi täysin selkärangatonta republikaaniedustajaa olisi taipunut vasemmistomafian painostuksen alla ja äänestänyt epäselvien äänten vahvistamisen puolesta. He lisäsivät hyväksyntäänsä ehdon, että kaikki epäselvyydet ääntenlaskennassa tulee selvittää, mutta tämän ehdon toteutuminen jää nähtäväksi. Helpointa ja yksinkertaisinta olisi ollut kun he olisivat yksinkertaisesti vain pysyneet vahvoina ja lukinneet tilanteen 2-2 äänillään niin kauan kunnes epäselvyydet olisi oikeasti selvitetty. 

Juuri tällaisten pelkureiden ja epäluotettavien republikaanien takia Trump joutuu taistelemaan yhtäaikaa sekä vasemmistoa, kaikkia globalisteja ja vielä suurta osaa omankin puolueensa edustajia vastaan. Siksi Steve Turley nostaa esille mahdollisuuden, että pian olisi syntymässä kolmas puolue, samaan tapaan kuin Nigel Farage loi uuden Brexit puolueen ja löi kerralla kaikki vanhat konservatiivit. Tällä uudella puolueella olisi heti lähes 72 miljoonaa kannattajaa.

Republikaanien heikkoutta poliittisessa taistelussa on usein verrattu siihen, että he ovat kuin sulkapallojoukkue, joka yrittää otella amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisjoukkuetta vastaan. 

 

 

Jukka Rahkonen ke 18.11. 22:55

blogit

Juha Ahvio

Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?

su 11.04. 21:33

Olli Pusa

Ennustajaukkojen ja -eukkojen valtakausi?

su 11.04. 13:18

Henna Kajava

Espoon turvallisuus romahtanut

pe 09.04. 19:13

Petteri Hiienkoski

Äänekkäästi vaiettu väestökato

pe 09.04. 17:23

Heikki Porkka

Pois alta, valtioneuvostosta puskee [intersektionaalinen] feministivalta

to 08.04. 11:15