Kayleigh McEnany: vain yksi puolue kannattaa vaalivilppiä - demokraatit

Videot ti 10.11.2020 13:17

Philadelphiassa 682 479 vaalilomaketta laskettiin ilman, että kukaan pääsi seuraamaan laskua. Juuri sen verran Biden tarvitsi siihen, että tilanne kääntyisi hänen edukseen. Koko petos on tulossa päivänvaloon.

Foxille työskentelevä vasemmistoaktivisti Neil Cavuto näytti tätä Valkoisen talon lehdistötilaisuutta omassa lähetyksessään ja melkein heti McEnanyn avauspuheenvuoron aikana Cavuto reagoi voimakkaasti huudahtaen päälle "oijjoijjoi" ja repesi selittämään, ettei voi enempää näyttää, koska lehdistösihteeri esittää pelkkiä syytöksiä ilman todisteita. Sitten hän todellakin katkaisi Valkoisen talon tiedotussihteerin suoran lähetyksen! McEnany esitti lukuisan määrän todisteita puheensa loppupuolella ja koska rikosoikeudenkäynnit ovat vasta alkamassa, kaikkia todisteita ei ole tarkoituskaan tässä vaiheessa lyödä pöytään propagandamedialle.

FoxNews alkaa olla historiaa ja tulee saamaan kovan iskun katsojalukuihinsa. FoxNewsin suosio on perustunut siihen että se on selvästi positioitunut marxilaista mediaa vastaan, mutta nyt on paljastanut todelliset korttinsa kriittisellä hetkellä. Kuvittelevatko he pärjäävänsä CNN:n ja muiden vasemmistopropagandamedioiden joukossa kilpaillen heidän kanssaan samoista asiakkaista?

Jukka Rahkonen ti 10.11. 13:17

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04