Sosialismi tekee ihmisistä itsekkäitä ja ahneita

Videot la 14.01.2023 23:34

Prager Universityn lyhyet rautalangasta väännetyt opetusvideot ovat mainioita silmiä avaavia tietoiskuja, joita Suomessa tulisi näyttää jokaisessa koululaitoksessa nuorille muutaman kerran viikossa. Syntyisi tarpeellista keskustelua niistä luutuneista harhaluuloista, joita suomalainen koulu- ja asenne-"kasvatus" on vuosikymmenet ilman kritiikkiä saanut lapsille ja nuorille uskotella.

Toisin kuin yleensä luullaan ja väitetään - nimenomaan sosialismi perustuu totaaliseen materialismiin ja johtaa lopulta äärimmäiseen itsekkyyteen ja ahneuteen. 

Sosialismi opettaa ihmisiä vaatimaan itselleen yhä enemmän etuuksia . Sosialismi opettaa olemaan kateellinen, tyytymätön ja syyttämään kaikesta systeemiä ja olosuhteita sekä niitä, joilla on enemmän. Sosialismi tuhoaa kiitollisuuden. Kun avusta, lahjasta, tuesta ja edusta tulee sosialismissa vääjämättä aina "oikeus", kenellekään ei juolahda mieleenkään enää kiittää niistä.

Ihminen ei kykene olemaan onnellinen jos ei osaa olla kiitollinen.

Vapaa markkinatalous sensijaan opettaa ihmisiä tekemään ahkerasti töitä, ottamaan vastuuta itsestään ja lähimmäisistään. Se myös opettaa, että palkka ei ole etuus tai oikeus, vaan se tulee ansaita. Vapaaehtoinen suora ihmisten välinen auttaminen luo kiitollisuutta, yhteisöllisyyttä ja merkitystä. 

 

Jukka Rahkonen la 14.01. 23:34

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01