Prager: tämä on 1933 valtiopäivätalon tuhopolton uusinta

Videot la 16.01.2021 12:13

Dennis Prager kertoo, kuinka 6.1.2021 lavastettu - tai sellaisena yleisölle median esittämä -kongressitalon "valtaus" on samanlainen tekosyy vainojen aloittamiselle ja kiristämiselle kuin vuonna 1933, jolloin natsit käyttivät valtiosäätytalon tulipaloa hyväkseen täsmälleen samalla tavalla. 

Demokraattien ja vasemmiston toimintatavat ovat kuin suoraan natsien käsikirjasta kopioitu. BLM ja Antifa ovat vasemmiston ja demokraattien ruskeapaitoja. Vasemmiston fasistiset joukot rikkoivat ikkunoita, polttivat yrityksiä ja pahoinpitelivät ihmisiä kymmenissä kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja yli puolen vuoden ajan. Vasemmisto antoi väkivallalle ja painostukselle täyden hyväksyntänsä. Tuhot olivat vakuutusyhtiöiden arvoiden mukaan miljardeja.

6.1.2021 Washingtoniin kokoontui lähes miljoona Trumpin kannattajaa, jotka ovat koko Yhdysvaltojen selkäranka: pienyrittäjiä, perheen isiä ja äitejä, kristittyjä, juutalaisia, konservatiiveja, isänmaallisia, ahkeria mallikansalaisia. Tähän miljoonan kannattajan joukkoon soluttautui vasemmiston ruskeapaitoja lietsomaan ja yllyttämään noin sata kannattajaa näistä miljoonasta tunkeutumaan kongressitaloon - jotka kävelivät rakennuksen sisällä kuin turistit kuvia ja selfieitä otellen.

Nyt vasemmiston fasistit käyttävät tätä masinoitua false flag operaatiota tekosyynään nostattaa vainoja kaikkia Trumpin kannattajia kohtaan. Juuri tällä tavoin natsit toimivat 1933.

"Vasemmisto pilaa ja tuhoaa kaiken mihin he koskevat", toteaa Dennis Prager. 

Dennis Prager ehdottaa tilanteeseen rauhanomaiseksi ratkaisuksi maan jakamista: vasemmisto pitäkööt suurimmat kaupungit ja keskustat, jotka ovat jo miltei tuhonneet, ja konservatiivinen oikeisto pitää itsellään maaseudut ja esikaupunkialueet. "Katsotaan kumpi elämäntapa tuottaa onnellisempia ihmisiä", Prager sanoo. 

Kannattaa katsoa koko 48 minuutin haastattelu.

 

Jukka Rahkonen la 16.01. 12:13

blogit

Juha Ahvio

Voiko liberaali demokratia johtaa totalitarismiin?

pe 17.06. 14:45

Heikki Porkka

Kenen tai keiden valtaan suostut antamaan itsesi?

to 16.06. 12:28

Henna Kajava

PS torppasi maksullisen pysäköinnin laajentamisen Espoossa

la 11.06. 20:37

Tapio Puolimatka

Jay Bhattacharaya: Sulkutoimien laillinen, eettinen ja poliittinen merkitys. Keskustelu lordi Sumptionin kanssa

pe 10.06. 05:34

Olli Pusa

Suomen Nato-jäsenyydestä

ke 08.06. 13:12