Ammattimaisia Antifa-agitaattoreita oli lietsomassa Capitol Hillin tapahtumia

Videot ke 13.01.2021 01:37

Tuhansia videoita Capitol Hillin tapahtumista ollaan analysoimassa ja niistä löytyy jatkuvasti lisää todisteita siitä, että mellakoita 6.1.2021 oli yllyttämässä ja lietsomassa ammattimasia ja kokeneita Antifa- ja BLM-agitaattoreita, joiden taktiikka tunnetaan hyvin Hong Kongista ja muista viime vuosien kansainvälisistä levottomuuksista. 

Myös japanilainen asiantuntija on analysoinut videoita ja tullut samoihin johtopäätöksiin.

Tapahtumassa saattoi olla jopa tuhat paikalle tuotua Antifa- ja BLM-agitaattoria naamoituneena Trumpin kannattajiksi. 

Kongressitalon sisällä turistien lailla pyörineistä ja selfieitä kuvailleista monet olivat Trumpin kannattajia, mutta lukuisten videoiden perusteella heitä yllytettiin agitaattoreiden toimesta puoliväkisin mukaan sisälle - ja osa poliiseista ja vartijoista avasivat ovia ja viittoivat Trumpin kannattajille että sisään vain, ovet on nyt auki.

Koko "valtaus" tai "kaappaus" on selvästi suurimman luokan false flag isku - ja media on yrittänyt valheen kaikella voimalla tehdä siitä vasemmiston oman version vuonna 1933 Saksassa palamaan sytytetystä Valtiopäivätalosta. Vasemmiston pettymykseksi Trumpin kannattajat eivät kuitenkaan olleet väkivaltaisia ja mitään ei syttynyt palamaan ja vain joitakin toimiston papereita oli putoillut lattioille ja muutamia ikkunoita rikottu Antifan toimesta heille ominaiseen tapaansa.

Tuhot jäivät vasemmiston odotuksiin nähden jopa aivan naurettavan pieniksi ja sen on täytynyt olla vasemmiston agitaattoreille ja demokraateille valtava pettymys. Vasemmistomedia on yrittänyt kuitenkin kaikesta huolimatta väkisin vääntää tunkeutumisesta todellista suurempaa ja on käyttänyt tiedotuksessaan täysin kohtuutonta retoriikkaa. Vasemmistomedian luotettavuus tiedonvälityksessä on ollut jälleen normaaliakin alhaisempaa.  

 

Jukka Rahkonen ke 13.01. 01:37

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01