Trumpin viesti Amerikan kansalle

Videot pe 08.01.2021 15:33

Trump vetoaa Amerikan kansalaisiin ja pyytää kaikkia säilyttämään malttinsa, vaikeista ajoista huolimatta. Trump lähetti viipymättä kansalliskaartin varmistamaan pääkaupungin ja kongressin turvallisuutta. 

Trump on aina poikkeuksetta tuominnut kaiken väkivallan ja mellakoinnin, jota on kaikesta huolimatta jatkunut jo kahdeksan kuukautta useissa vasemmiston hallinnoimissa osavaltioissa. Mellakointi on ollut koko ajan lähes kokonaan ja poikkeuksetta vasemmiston masinoimaa ja ylläpitämää.  Trump on tuominnut väkivaltaiset mellakat täysin riippumatta kuka niistä on vastuussa. 

Noin puoli miljoonaa Trumpin kannattajaa kokoontui Washingtoniin 6.1.2021 odottamaan rauhassa kongressin päätöksiä ja osoittamaan kannatuksensa Trumpille ja vaalitulosten lailliselle tarkastamiselle.

Yksikään presidentti ei ole aiemmin kerännyt vastaavaa kansanjoukkoa keskelle Washingtonin talvea. Kaikki Trumpin sadat tuhannet kannattajat olivat rauhassa ja mitään mellakointia ei ollut ennen paikalle tuotuja vasemmistoaktivisteja, jotka tarkoituksella ohjattiin johtamaan joukkoa kohti kongressin tiloja Capitol kukkulalla. (Tästä on video- ja kuvamateriaalia sosiaalinen media nyt tulvillaan).

Toisin kuin suomalainenkin propagandalehdistö jatkuvasti on hokenut, Trump ei ole missään vaiheessa tarrautunut valtaansa vaan puolustanut Yhdysvaltojen perustuslain mukaisia vaaleja ja jokaisen amerikkalaisen oikeutta lailliseen ääneensä. 

Upea puhe Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trumpilta koko maailmalle kaiken pettymyksen ja vaikeuksien keskellä.

 

Kommentti:

Trump on kiistatta Yhdysvaltojen historian merkittävin ja eniten hyviä tuloksia lyhyessä ajassa aikaan saanut presidentti. Maailma tarvitsee monia Trumpin kaltaisia johtajia mikäli luisuminen Kiinan ja globaalin vasemmiston johtamaan globaaliin sosialismiin ja totalitarismiin halutaan vielä välttää. Trump on näyttänyt kaikille mallin millaisia johtajia nyt tarvitaan.

Portland (ja monet muut vasemmistokaupungit) ovat olleet jatkuvien mellakoiden ja BLM- ja Antifa-terrorismin kohteena. Miljardien vahingot ja lukuisten ihmisten murhat vasemmistoterroristien toimesta eivät ole kuitenkaan saaneet Yleä, Hesaria, maikkaria, iltapäivälehtiä ja suomalaisia poliitikkoja kiinnostumaan laista ja järjestyksestä. Tämä median ja poliitikkojen kaksinaamaisuus on jo täysin absurdilla tasolla. Tämän päiväinen HS:n pääkirjoitus oli kaikessa harhaisuudessaan kaiken huippu. Kirjoituksessa ei tainnut olla ainoatakaan lausetta, joka ei olisi väittänyt asioiden olevan täysin päinvastoin kuin ne todellisuudessa ovat.

Kongressiin tunkeutuneista henkilöistä iso osa on tunnistettu vasemmiston BLM ja Antifan kannattajiksi, jotka ovat tunnettuja mellakoijia ja syyllistyneet aikaisemminkin vastaaviin häiriköinteihin - ja heidät päästettiin agitoimaan kongressiin tunkeutuminen tarkoituksella.

Trump voitti vaalit 3.11.2020 ylivoimaisesti, mutta globaalin vasemmiston röyhkeä vallankaappaus vasemmistomedian tuella on yllättänyt voimallaan. Suurin yllätys kuitenkin Trumpin kampanjalle oli avainasemassa olleiden republikaanipoliitikkojen pelkuruus ja petturuus. Heidän poliittiset uransa ovat pysyvästi ohi.

Perustuslaki on nyt tallottu vasemmiston jalkoihin ja kaikille osoitettu, että äänestämällä ei voi asoita muuttaa, koska äänet voidaan koska tahansa varastaa. Näin vakava tilanne on nyt ainakin kuudessa osavaltiossa: Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Arizona ja Nevada.

80 miljoonaa Trumpin kannattajaa ja MAGA-liike eivät ole katoamassa mihinkään. Liike on vasta alussaan ja sen vääjäämätöntä nousua on hidastanut ainoastaan republikaanipuolueen omat jäärät ja sabotöörit, joita voi hyvin verrata suomalaisen kokoomuksen mukaoikeistolaisiin globalisteihin. 

Kiina ja Iran ovat tässä vallankaappauksessa suurimmat voittajat ja siitä kaikki vapautta ja vapauden tuomaa hyvinvointia arvostavat joutuvat maksamaan kovaa hintaa.

 

 

Jukka Rahkonen pe 08.01. 15:33

blogit

Mikko Paunio

David Shor: USA 2024: Trump presidentti ja republikaaneilla voi olla Senaatin superenemmistö

la 23.10. 14:41

Tapio Puolimatka

Ovatko rokottamattomat itsekkäitä ja moraalittomia?

ti 19.10. 21:01

Vieraskynä

EPIDEMIOLOGINEN TUTKIMUS: Rokotekattavuus ei korreloi COVID-19 tapausten lukumäärään

ma 18.10. 21:05

Olli Pusa

Koronarokotukset ja logiikka

la 16.10. 12:13

Henna Kajava

Gangsta rap lisännyt väkivaltaisuutta mamunuorissa

pe 15.10. 23:00