Sidney Powell kertoo Dominion järjestelmään rakennetusta takaportista

Videot su 15.11.2020 20:50

Sidney Powell on niittänyt mainetta erittäin taitavana ja menestyksekkäänä asianajajana isoissa FBI-oikeudenkäynneissä, joista eninten näkyvyyttä on saanut sisäisen turvallisuuden kenraali Michael Flynnin oikeudenkäynti, jossa hänen kimpussaan ollut deep state luopui lopulta useista syytteistä Sidneyn otettua ohjat tapauksen ajamisessa.

Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump on tänään ilmoittanut ottaneensa Sidney Powellin mukaan omaan lakitiimiinsä.

Sidney Powell, yhdessä Rudy Giulianin ja IT-asiantuntijoiden kanssa ovat edelleen kokoamassa todistusaineistoa oikeuskäsittelyä varten. 

FBI ja oikeusministeriö ovat olleet tietoisia Dominion-vaalijärjestelmän sisältämistä riskeistä jo vuosia. Tutkinta tulee ulottumaan myös näihin FBI:n virkamiehiin, jotka ovat tässäkin asiassa istuneet tiedon päällä jo kauan. 

Järjestelmää on käytetty myös muiden maiden vaalitulosten vääristelyyn ja petoksiin. Järjestelmään liittyviä kytköksiä löytyy mm. Venezuelasta ja Kiinasta. Kyseessä on ulkomailta tehty vaalivaikuttaminen, yhteistyössä Demokraattisen puolueen kanssa.

Dominion-järjestelmässä on takaportti, eli tarkoituksella jätetty tietoturva-aukko, jota valikoitu joukko pystyy käyttämään tulosten manipulointiin. Tulosten manipulointia on koordinoitu ulkopuolisella järjestelmällä, jossa on ollut koko ajan ajantasaista tietoa vaalilaskennan etenemisestä sekä algoritmit, joilla on laskettu kuinka paljon manipulointia täytyy tehdä ja millaisissa erissä - jotta saadaan haluttu lopputulos. 

 

 

Jukka Rahkonen su 15.11. 20:50

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41