Alaska varmistui Trumpille - GA, WI ja PA tilanne kehittymässä hyvään suuntaan

Videot to 12.11.2020 18:04

Pieniä mutta merkittäviä askelia Trumpin kannalta: Alaska on nyt viimein julistettu Trumpin voitoksi. Kahdeksan päivää kestänyt laskenta oli erikoista, koska Alaska on aina ollut republikaanienemmistöinen eikä ole koskaan ollut vaa'ankieliosavaltio ja tilanne oli selvä jo useita päiviä sitten.

Pennsylvanian kaikki kello kahdeksan jälkeen tuodut postiäänet tullaan todennäköisesti hylkäämään, jolloin Trump voittaa Pennsylvanian ja sen myötä todennäköisesti koko vaalit.

Georgia teki päätöksen äänten uudelleenlaskennasta käsin.

Steve Turleyltä tämä yli 30 min tilannekatsaus, joka antaa taas hyvin erilaisen - jopa päinvastaisen kuvan kuin vasemmistomedian jauhama narratiivi, jonka mukaan mitään näyttöä vaalivilpistä ei olisi ja vaikka olisikin, niin se ei vaikuttaisi tulokseen. Vasemmistomedian hokema nauha on täsmälleen sitä samaa propagandaa kuin ne mielipidemittaukset ennen vaaleja, jotka lupasivat kaikille Bidenin sinistä hyökyaaltoa. 

Trumpin joukot pyrkivät selvästi viemään päätöksen tammikuun puolella edustajainhuoneelle, jossa jokaisella osavaltiolla on yksi ääni presidentin valinnassa, jolloin kaikki tietävät jo, että Trump tulee voittamaan valinnan siellä.  Tähän on perustuslain mukaan selvä polku olemassa jos 14.12. mennessä ei saada vahvistettuja valitsijamiehiä kummallekaan edustajalle tarvittavaa määrää. (Käytännössä määräpäivä on jo 6.12. koska noin kahdeksan päivää tarvitaan joka tapauksessa vahvistettujen valitsijamiesten järjestäytymiseen.)

 

Jukka Rahkonen to 12.11. 18:04

blogit

Mikko Paunio

YK:n punavihreän ympäristösadun loppu - Oranssimies oli oikeassa? - Suursota uhkaa

ti 22.06. 16:41

Olli Pusa

Elokapina- Moskovasta kajahtaa?

ti 22.06. 12:14

Juha Ahvio

Bidenin USA radikaalin kumouksen kourissa

la 19.06. 09:03

Laura Huhtasaari

Jonkinlainen huimaus meitä vaivaa, kun emme itsenäisyyttä puolusta

ke 16.06. 18:19

Henna Kajava

Terveyskeskuskokemuksia Espoossa ja lääkärituonti ulkomailta

to 10.06. 13:37