Kommunisti Alexandria Ocasio-Cortez paljastaa fasistiset fantasiansa

Videot su 08.11.2020 16:54

Vasemmisto Yhdysvalloissa paljastaa välittömästi todelliset kasvonsa ja fasisminsa kun heidän liittolaisena toimiva marxilainen media julistaa ennenaikaisesti presidentin vaalien päättymistä. 

Vasemmisto on neljä vuotta huutanut Trumpin olevan fasisti ja totalitaristi - ja mitä tapahtuu välittömästi kun lehdistö ennenaikaisesti julistaa Bidenin tulleen valituksi - he paljastavat olevansa toisinajattelijoiden keskitysleireistä unelmoivia fasisteja ja totalitaristeja. 

Vihaa lietsovana kiihkokommunistina tunnettu Alexandria Ocasio-Cortez vaatii, että kaikista Trumpin kannattajista kerätään lista ja varmistetaan etteivät Trumpin kannattajat tule koskaan saamaan mitään virkoja yliopistoissa eikä missään julkisissa positioissa. 

Tämä ei tietenkään tule yllätyksenä kenellekään, joka on seurannut edes muutamaa muutakin tietolähdettä kuin marxilaista mediaa (Yle, HS, Mtv3, Iltapäivälehdet, CNN, ...). 

"Meillä on lista teistä ja te ette tule koskaan saamaan töitä jos olitte tukemassa Trumpia", kommunistit julistavat Twitterissä.

PJ Media: The Left Threatens GOP: 'We Have a List' and You'll Never Work Again if You Helped Trump
 

Mutta Yhdysvaltojen presidentinvaalit tulevat menemään korkeimpaan oikeuteen ja vaalipetokset tutkitaan ennenkuin todellista voittajaa voidaan julistaa. Trumpin kampanja on kerännyt todisteita ja rakentanut haastettaan. Seuraavaksi niiden käsittely alkaa oikeusistuimissa.

 

 

Jukka Rahkonen su 08.11. 16:54

blogit

Timo Vihavainen

Kohti pinnan katkeamista

to 16.09. 23:47

Vieraskynä

Koronakriittinen lähdekritiikki ei horju

ma 13.09. 22:43

Mikko Paunio

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti (?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

pe 10.09. 11:09

Tapio Puolimatka

Rokotepassien avulla kohti digitaalista diktatuuria?

to 09.09. 21:09

Olli Pusa

Ilmastonmuutoksen kulissi putoaa?

ma 06.09. 11:19