Kommunisti Alexandria Ocasio-Cortez paljastaa fasistiset fantasiansa

Videot su 08.11.2020 16:54

Vasemmisto Yhdysvalloissa paljastaa välittömästi todelliset kasvonsa ja fasisminsa kun heidän liittolaisena toimiva marxilainen media julistaa ennenaikaisesti presidentin vaalien päättymistä. 

Vasemmisto on neljä vuotta huutanut Trumpin olevan fasisti ja totalitaristi - ja mitä tapahtuu välittömästi kun lehdistö ennenaikaisesti julistaa Bidenin tulleen valituksi - he paljastavat olevansa toisinajattelijoiden keskitysleireistä unelmoivia fasisteja ja totalitaristeja. 

Vihaa lietsovana kiihkokommunistina tunnettu Alexandria Ocasio-Cortez vaatii, että kaikista Trumpin kannattajista kerätään lista ja varmistetaan etteivät Trumpin kannattajat tule koskaan saamaan mitään virkoja yliopistoissa eikä missään julkisissa positioissa. 

Tämä ei tietenkään tule yllätyksenä kenellekään, joka on seurannut edes muutamaa muutakin tietolähdettä kuin marxilaista mediaa (Yle, HS, Mtv3, Iltapäivälehdet, CNN, ...). 

"Meillä on lista teistä ja te ette tule koskaan saamaan töitä jos olitte tukemassa Trumpia", kommunistit julistavat Twitterissä.

PJ Media: The Left Threatens GOP: 'We Have a List' and You'll Never Work Again if You Helped Trump
 

Mutta Yhdysvaltojen presidentinvaalit tulevat menemään korkeimpaan oikeuteen ja vaalipetokset tutkitaan ennenkuin todellista voittajaa voidaan julistaa. Trumpin kampanja on kerännyt todisteita ja rakentanut haastettaan. Seuraavaksi niiden käsittely alkaa oikeusistuimissa.

 

 

Jukka Rahkonen su 08.11. 16:54

blogit

Heikki Porkka

Puoluesihteerit päättivät, media myötäilee - demokratia toimii?

ma 08.03. 18:15

Mikko Paunio

Korona politisoi myös lääketieteen - Rokotustutkimukset julki heti D-vitamiinitutkimukset ei

la 06.03. 17:27

Petteri Hiienkoski

Facebook bannaa yli kolmen vuoden takaisista päivityksistä?

pe 05.03. 19:50

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39