Trump voittaa kun lasketaan vain lailliset äänet

Videot pe 06.11.2020 10:57

Tällä hetkellä on käynnissä Operaatio, jossa vasemmisto, deep state, big tech, media ovat kaikki yhdessä mukana vallankaappausyrityksessä, jota on rakennettu pitkään. Ääniä ilmestyy kuin tyhjästä ja ne kaikki tyhjästä ilmestyneet "äänet" ovat 100% Bidenille annettuja.

Wisconsin ja Michican kummatkin kääntyivät yhtäkkiä keskellä yötä Bidenin eduksi kun kummassakin paikassa jostakin ilmeistyi yli 100 000 ääntä ja kaikki olivat "yllättäen" Bidenille. 

Pennsylvaniassa ja useissa vasemmiston dominoimissa paikoissa on estetty vaalitarkkailijoita tekemästä tehtäväänsä. "ääniä" lasketaan suljettujen ovien ja verhojen takana jossa ei ole yhtäkään republikaanien edustajaa päästetty tarkkailemaan. 

Useissa vasemmiston hallitsemissa paikoissa keskeytettiin äänten laskenta ja tulosten julkaisu, koska vasemmisto haluaa ensin laskea kuinka monta "ääntä" pitää ilmestyä jostakin. 

Kyseessä on historiallisen törkeä vaalivilppi, jonka vasemmisto on organisoinut.

Arizona, jonka FoxNews julisti aivan ennen aikaisesti Bidenille, laskee edelleen ääniä ja on koko ajan kääntymässä vähitellen Trumpille. Nevada on hyvin mahdollisesti kääntymässä myös Trumpille. North Carolina, Georgia ja Pennsylvania tulevat pysymään Trumpilla, kun vain lailliset äänet lasketaan.

Onneksi Donald J. Trump ei ole tyypillinen republikaanipuolueen edustaja, vaan tulee puolustamaan kansalaisten antamia ääniä kaikin laillisin keinoin. 

Useamman osavaltion ääntenlaskentaan liittyvät rikokset tulee viedä oikeusistuimiin, kaikki äänet tulee tarkistaa ja vain lailliset äänet hyväksyä, jotta kansalaisten demokraattisesti ilmoittama laillinen tahto tulee kuulluksi.  

Trumpin voitto on selvä kun lasketaan vain laillisesti annetut äänet.

 

Linkkejä:

https://amgreatness.com/2020/11/04/game-on-for-the-coup/

https://amgreatness.com/2020/11/05/morning-greatness-count-count-count-until-biden-hits-270/

https://www.breitbart.com/politics/2020/11/05/pollak-seven-kinds-of-election-interference-from-fraud-to-censorship-legal/

https://thenewamerican.com/massive-vote-fraud-across-u-s-as-trump-decries-attempted-coup/

Vasemmiston agenda: https://townhall.com/tipsheet/juliorosas/2020/11/05/keith-olbermann-demands-president-trump-be-arrested-and-removed-from-the-white-house-n2579578

 

 

Jukka Rahkonen pe 06.11. 10:57

blogit

Henna Kajava

Ollaanko me Ruotsin tiellä? Todistusaineistoa

la 28.11. 20:33

Juha Ahvio

Pitääkö Trumpin kannattajat tutkia, tuomita ja uudelleenkouluttaa?

pe 27.11. 18:34

Timo Vihavainen

Kohti konfliktia?

ke 25.11. 23:32

Professorin Ajatuksia

MTK:n puheenjohtaja: Ylen journalismi on ideologisesti värittynyttä

ke 25.11. 23:28

Olli Pusa

Tarina hiilidioksidista

ti 24.11. 21:44